Vreselijk verlies Erica Meiland (58 jaar): ‘Onverwacht overleden’
Connect with us

Celeberties

Vreselijk verlies Erica Meiland (58 jaar): ‘Onverwacht overleden’

Jenny Renkema, de moeder van Erica Meiland is op donderdag 30 juni overleden. Dat laten zowel Erica als Martien dinsdagavond weten via Instagram. Ze is 93 jaar geworden.

„Rust zacht mama”, schrijft Erica bij foto’s van haar moeder en de rouwkaart. Martien laat weten dat Jenny Renkema al ’41 jaar in mijn leven’ was. „Mijn 2de moeder! Rust zacht…” De Meilandjes kunnen rekenen op veel condoleances en meeleven.

De familie Meiland had een slechte week. Erica’s moeder (60 jaar) overleed vorige week op 30 juni op 93-jarige leeftijd. De eigenlijke familie meldde het op Instagram.

“Mijn tweede moeder”

“Rust in vrede mama”, schreef Erica. Martien bracht ook hulde aan zijn schoonmoeder. ’41 jaar van mijn leven. Mijn tweede moeder! Rust in vrede”, schreef hij. Ellie Lust was bedroefd door de reactie van Erica en Martien. Liefde, kracht en kracht”, schreef ze.

De schoonmoeder van Martien was meerdere keren te zien in de serie Château Meiland. In de eerste aflevering zei ze dat ze haar nieuwe avontuur in Frankrijk niet leuk vond. De reis was te ver voor haar. Gelukkig kon de familie haar videobellen.

“Verdrietig, maar dankbaar voor alles wat ze voor ons heeft gedaan, hebben we afscheid moeten nemen van onze lieve schoonmoeder en onvergetelijke oma”, aldus Renkema op de afscheidskaart. “Rust in vrede mama”, schreef de reality-tv-ster bij het bericht. Martien Meiland deelde het bericht ook op zijn persoonlijke Instagram-pagina. “41 jaar van mijn leven… mijn tweede moeder! Rust in vrede… ”

Renkema-Hof speelde in verschillende seizoenen van het reality-tv-programma Château Meiland. Mede dankzij Renkema-Hof keerde de familie Meiland na emigratie naar Frankrijk terug naar Nederland. Renkema vindt het moeilijk om minder te zien van zijn moeder, die in Nederland blijft.

Onderaan de kaart staan ​​de namen van Erica, Martien, Montana en Maxime Meiland. Montana en Maxime’s partners Dirk en Leroy, en Maxime’s kinderen Claire en Vivé staan ​​ook op de kaart.

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zanger René Froger onthult heftig nieuws over zijn gezondheid

René Froger kan terugkijken op zeer geslaagde Toppers-concerten. Toch is het voor de oppertopper niet makkelijk geweest om op te treden, omdat hij last had van ‘helse pijnen’ op het podium.

Schijn bedriegt
In de nieuwste uitgave van Story vertelt de zanger dat ‘vrolijk doen’ hem heel veel moeite kost. ”Schijn bedriegt. Ik heb nog nooit met zoveel pijn opgetreden”, aldus René Froger die last heeft van een nekhernia. Naar eigen zeggen heeft hij dit tot en met de Toppers-concerten bewust stilgehouden.

”Maar het was heftig, ik stond er met helse pijnen.” Een tijdje terug begon het en na wat onderzoeken blijk ik een nekhernia te hebben.”

De zanger moet nu veel rusten en daar zal hij zich aan gaan houden. “Dan zie ik wel hoe het loopt. Ik ben blij dat we met de Toppers weer zo’n spektakel hebben kunnen neerzetten. Maar ook trots. Natasja heeft zitten tellen en dit was mijn 57e stadionconcert.”

Haddaway
En dan moest Rene ook nog eens handelend optreden tegen het wangedrag van Haddaway. Naar eigen zeggen heeft Rene de zanger er zelf uitgetrapt, nadat de What Is Love-artiest helemaal tekeer ging tegen medewerkers van Froger. ”Ik pik dat natuurlijk niet.”

 

Bron: Showblad

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zoon Peter Gillis betrapt met de schoonmaakster. ‘Waren net lekker bezig’

Er is altijd genoeg te doen rondom de familie Gillis. Er is geëtter op de vakantieparken, Nicol kust met een vreemde man of er wordt gebeten. Mark, de zoon van Peter, lijkt daarbij ook niet helemaal vrij van de nodige ‘drama’. Het blijkt dat Peter hem nogal in een comprimerende houding heeft betrapt, met de schoonmaakster!

 

Net zoals Gillis zelf, woont Mark op een van de vakantieparken, alleen dan Prinsenmeer. Als er iets aan de hand is op de camping, dan is Mark er dus om iedereen uit de brand te helpen. Dit kan handig zijn! Kennelijk dus ook als een van de schoonmaaksters ‘jeuk’ heeft en hulp nodig heeft bij het krabben.

Net bezig

Volgens de website Roddelpraat was het Peter die zijn zoon met een schoonmaakster betrapte. “We waren net hevig bezig, toen jij ineens kwam binnenlopen”, zou Mark tegen Peter hebben gezegd.

Problemen

De roddel is niet iets wat uit de lucht komt vallen. De familie Gillis schijnt er aan alle kanten een nogal zwakke moraal op na te houden. Het meest recente is toch wel de beelden van Nicol op de parkeerplaats met een vermeende Duitse minaar of het feit dat Gillis illegale immigranten op zijn parken laat verblijven. Daarnaast blijven er geruchten gaan dat de twee uit elkaar zijn. Wat zal er precies van kloppen?

 

Bron: DitjesenDatjes

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot drama voor Jeroen van der Boom: ‘Op straat gezet’

Jeroen van der Boom was jarenlang te zien in SBS-programma’s, maar daar komt binnenkort verandering in. Talpa heeft zijn contract niet verlengd. Waarom? ,,Hij wilde meer geld”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram.

‘Meer geld’
Jeroen van der Boom is sinds 2011 aan SBS verbonden, maar aan die samenwerking komt een eind. ,,Zijn contract bij SBS is niet verlengd”, schrijft Yvonne Coldeweijer. ,,Blijkbaar wilde hij verlengen voor meer geld, maar dat had zijn bestie John er niet voor over. Van je vrienden moet je het maar hebben.”

Onzeker
De afgelopen jaren maakte de zanger vooral muziekprogramma’s als ‘Hoge bomen’ en ‘De liedjes van’. Of die programma’s terugkeren op televisie is nog niet bekend. Ook is het verdere verloop van de carrière van Jeroen onzeker. ,,Hoe de carrière van Jeroen verder ingevuld zal worden is nog onbekend”, concludeert Coldeweijer.

Niet de enige
Jeroen is overigens niet de enige: ook het Talpa-contract van Patty Brard is niet verlengd. Zij tekende in februari 2019 een lucratief, vierjarig contract bij Talpa. Brard laat aan RTL Boulevard weten dat ze niet van plan is helemaal te stoppen met televisie maken. Momenteel voert ze gesprekken met Talpa om als freelancer actief te blijven.

Doorgaan met lezen

Trending