Vriend Samantha de Jong plotseling overleden
Connect with us

WOW

Vriend Samantha de Jong plotseling overleden

Samantha de Jong heeft vandaag onverwachts afscheid moeten nemen van haar vriend en de vader van haar jongste kindje. Dit meldt de realityster op Instagram. ‘Hou van jou lieve schat, zomaar ineens ben je overleden’,

Ze verteld verder: ‘Ik kan het niet geloven dat je er niet meer bent’. Over de toedracht is nog niets bekend. ‘Ik heb je geholpen maar niks hielp’, zegt Samantha de Jong over de situatie. ‘De artsen en de politie namen het over en daar lag je schat. Je zal voor altijd bij me blijven.’

In het begin van dit jaar zei Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, opnieuw de liefde te hebben gevonden bij Gelmore. De nieuwe relatie volgde kort op de heftige breuk met Gerrit, over wie ze aanvankelijk zei dat haar jongste kindje van hem was. Ook daar kwam ze later op terug: Gelmore zou de echte vader van de spruit zijn.

In maart bezegelden De Jong en haar kersverse vriend de liefde met een tattoo; zij zijn naam op haar decolleté en hij haar naam in zijn nek.

Meest bekeken

‘Onze prinses Alexia wordt koningin van Argentinië’

In Argentinië is een groep opgestaan die een monarchie van het land wil maken met onze prinses Alexia als staatshoofd.

Je leest het goed. In Argentinië is er écht een groep opgestaan die tegen het huidige regeringsbeleid is. Zij vinden dat het land in plaats van een republiek, een monarchie moet worden. Het gaat zelfs zo ver, dat ze zelfs al hebben bedacht wie koningin moet worden. Niemand minder dan prinses Alexia is uitgenodigd om het land aan te voeren.

Niet zo gek, ze is er hartstikke populair. In 2020 stond de middelste dochter van Willem-Alexander en Maxima nog op de cover van het Argentijnse Hello! Magazine, maar nu gaan ze dus nog een stapje verder om haar uit te nodigen koningin te worden. Als ze er geen zin in heeft, hebben ze ook al een optie B: haar jongere zusje Ariana.

De groepering gaat het idee bij de regering pitchen, maar dan noemen ze de naam van de prinsessen niet, omdat ze haar niet écht gaan vragen.

Doorgaan met lezen

WOW

ZIEN: ‘Dit filmpje bewijst dat Juultje Tieleman en Don de Jong een relatie hebben’

Juultje Tieleman en Gio Latooy vormden natuurlijk langere tijd een van de meest populaire koppels in YouTube-land. Dat is nu niet meer zo, want tegenwoordig is Gio samen met niemand minder dan Jade van Vliet. En Juultje? Die trekt de laatste tijd wel heel veel op met Don de Jong.

Vorig jaar werd er nog een tijdje gespeculeerd dat Juultje een relatie met Rijk Hofman zou hebben, maar dit bleek niet waar te zijn. Daarna bleef het lang stil in het liefdesleven van de influencer, tot nu.

Juultje en Don zouden de laatste tijd namelijk wel heel veel met elkaar omgaan. Er wordt zelfs door fans gespeculeerd dat er meer speelt tussen de twee. Die geruchten zijn nu extra opgelaaid door de beelden die te zien waren op Instagram.

Op de beelden zijn de twee samen te zien met het strategisch gekozen liedje: “I’m still in love with you”. Wat heeft dat te betekenen?

In één van de laatste vlogs van Don zijn de twee ook al samen in de auto te zien en er klinken massaal speculaties over een mogelijke romance tussen de twee in de comments.

Door deze beelden, die te zien waren in de story van DutchPerformante is zijn die speculaties nog weer extra aangewakkerd. Wat denk jij ervan als je de video ziet?

Bekijk hieronder de video waar het over gaat.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Tino Martin ondergedoken na ernstige bedreiging

Flink schrikken voor Tino Martin (37). De zanger moest zijn huis verlaten omdat er een dreiging was van een overval.

Daardoor moest Tino vorige week enkele dagen weg uit zijn huis van de politie, tot er extra beveiliging geregeld kon worden. Flink schrikken dus, zo laat de zanger ook in de Telegraaf weten: ‘Mijn vriendin en ik werden vorige week vrijdag door de politie op de hoogte gesteld. De informatie was zeer summier en kwam erop neer dat we mogelijk doelwit zouden zijn van een gewapende overval. De politie adviseerde dringend tijdelijk elders te gaan wonen.’

Geen reactie
Gelukkig voor Martin kan hij nu gewoon weer thuis verblijven, maar er is nog wel altijd extra toezicht van de politie. Verder wil de politie en het OM geen reactie geven op het voorval. Wel zou het zo kunnen zijn dat de overval hen ten oren is gekomen door onderschepte pgb-berichten volgens de krant.

Alles veilig
Martin is niet verteld wie er achter de plannen voor een overval zitten. ‘Ik begrijp het niet zo goed, want we hebben niets van grote waarde en geen contant geld in huis. Maar het is goed dat we zijn gewaarschuwd, want iedereen is extra alert. Het is wel vervelend dat we ons huis uit moesten, maar gelukkig is nu alles veilig.’

BN’ers
BN’ers zijn de afgelopen tijd vaker slachtoffer geweest van huisovervallen. Zo drongen overvallers eerder de woningen van realityster Amanda Balk, Gordon, Fred van Leer en Nikkie de Jager binnen.

Doorgaan met lezen

Trending