Vriendin Lil Kleine is kapot van verdriet: ‘Ze is overleden’
Connect with us

Celeberties

Vriendin Lil Kleine is kapot van verdriet: ‘Ze is overleden’

Jamie Vaes de vriendin van Lil Kleine heeft een zware week achter de rug. Zo werd ze waar mishandeld door Lil Kleine en werden er ook nog foto’s van haar verspreid waar ze zonder kleding op te zien was.

En of dat nog niet genoeg is laat Jamie Vaes nu ook weten dat haar oma is overleden. Hieronder de foto die Jamie op haar Instagram account plaatste van haar oma.

Overigens laat Sony Music de platenmaatschappij waar Lil Kleine onder contract staat vandaag weten dat ze de samenwerking met Lil Kleine per direct stoppen. En dat betekent een flinke strop voor Lil Kleine. Want dat zou betekenen dat hij de 3 miljoen euro tekengeld wat hij heeft gehad zal moeten terugbetalen, omdat hij het contract niet volgens de voorwaarden kan uitdienen.

Celeberties

We weten het heel zeker over André Hazes: “Hij wil het heel officieel proberen met haar”

André Hazes is nog steeds herstellende van een emotionele burn-out. Volgens zijn moeder Rachel heeft hij nog een lange weg af te leggen voor hij weer de oude is.

Yvonne Coldeweijer zegt intussen dat ze meer liefdesnieuws heeft over André. “Hij brengt weer veel meer tijd door met Monique Westenberg”, citeert TV-Familie haar.

“Hij wil het weer officieel met haar gaan proberen. Je zou denken dat zij het niet pikt. Jawel hoor.”

“Ook Monique wil het opnieuw met hem proberen. Hun omgeving mag het nog niet weten. Maar gelukkig ben ik er nog.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato krijgt nóg hardere klap te verwerken: “Genadeloos!”

Marco Borsato lijkt zich nergens echt meer te kunnen vertonen en zijn muziek kan nergens meer gedraaid worden. De zanger wordt, zoals je dat tegenwoordig noemt, keihard gecanceld. Er zitten uiteraard goede redenen achter het cancelen van de zanger, mochten de beschuldigingen waar zijn natuurlijk.

De zanger wordt er namelijk van beschuldigd grensoverschrijdend gedrag te hebben vertoond bij minderjarige meisjes. Mochten de beschuldigingen niet waar zijn, dan zal de zanger wel twee keer nadenken of hij nog terugkeert naar GelreDome waar zijn eretegels weg gehaald zijn. Toch heeft John van den Heuvel door laten schemeren dat er een goede kans op vervolging van de zanger is. Er kan dus aannemelijk bewijs liggen waar het grote publiek geen weet van heeft. Of dit bewijs ook doorslaggevend zal gaan zijn in deze zaak moet natuurlijk nog maar blijken. De zanger loopt in ieder geval nog vrij rond!

Marco Borsato geweerd of toeval?

Naast dat zijn muziek niet meer gedraaid wordt, worden zijn foto’s overal afgehaald. Zijn tegels worden weggehaald en hij verliest zijn titels. Maar we zijn er natuurlijk nog niet. The Passion zal dit jaar voor het eerst doorgaan zonder de muziek van de zanger. Opvallend, dat is nog nooit voorgekomen. Echter laat de organisatie van Omroep KRO-NCRV aan het ANP weten dat dit niets met de recente beschuldigingen te maken hebben. Veel critici vinden het wel érg toevallig dat dat dan precies dit jaar voor het eerst moet gebeuren. Dit terwijl het de twaalfde editie gaat worden. Albert Verlinde heeft zich ook behoorlijk boos geuit: “Als je de gedachte van Onze Lieve Heer hebt die toch redelijk vergevingsgezind door het leven ging, had je kunnen denken: we zetten hem er gewoon in. Hij wordt al gekruisigd, inderdaad.” Ook lijkt het er steeds meer op dat de zanger alleen door het leven zal moeten. Zoals hieronder te zien is:

Doorgaan met lezen

Celeberties

André Hazes opnieuw vader: “Zwangere vrouw” geeft duidelijkheid!

Vorige week kregen we ineens het nieuws dat er een jongedame zwanger zou zijn van André Hazes. Dit zou de dame in kwestie op haar Instagram gepost hebben waarna dit uiteraard bij meerdere juicekanalen terecht is gekomen. De juicekanalen meldden hier al direct bij dat het hoogstwaarschijnlijk een broodje aap zou zijn. De dame in kwestie is namelijk een bekende en lijkt alles te doen voor een beetje bekendheid.

Ze wordt ook wel de vrouwelijke rapper Sjors genoemd. Maar in een parallel universum waar Glennis Grace met knokploegen vakkenvullers in elkaar ramt. Waar Marco Borsato aan kleine meisjes zit. En natuurlijk Lil Kleine nog steeds op de radio gedraaid wordt nadat hij zijn vriendin zwaar mishandeld heeft, verbaast ons niets meer. Echter is dit een dame die behoorlijk vreemde videoclips en muziek op YouTube plaatst onder de naam ‘Iris Queen’. Zoek maar eens op.

André Hazes en Iris Queen, een leuk setje?

Ook heeft deze Iris Queen meegedaan aan Lang Leve de Liefde waar ze verschillende beroemde uitspraken deed zoals “Maak me onzeker en ik sta voor je deur!”. Op haar verhaal op Instagram was vorige week het volgende te lezen: “Hazes Junior & ik verwachten binnenkort een kleintje. Hier mocht ik niks over naar buiten brengen. Maar dat bepaal ik nogmaals zelf.” Roddelkoning Fawry liet al weten: “We krijgen dit veel doorgestuurd maar dit lijkt mij fake nieuws.” De blondine in kwestie heeft inmiddels ook zelf op alle commotie rondom haar bericht gereageerd. Swipe onderstaande foto’s voor haar reactie. Onderaan dit artikel zijn de eerdere berichten uit haar verhaal te zien die ze niet gespot zou hebben. Hoe dit in haar verhaal terecht zijn gekomen is vooralsnog een raadsel. Ook voor Iris zelf.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending