‘Vriendin Peter R. de Vries heeft erge ruzie met Royce de Vries’
Connect with us

WOW

‘Vriendin Peter R. de Vries heeft erge ruzie met Royce de Vries’

Het lijkt erop dat het niet botert tussen Tahmina Akefi de partner van Peter R. de Vries en zijn zoon Royce. Volgens Yvonne Coldeweijer klopt er iets niet. Royce heeft namelijk met geen woord gerept over de docu waarin Tahmina uit de anonimiteit stapte en allerlei persoonlijke ontboezemingen deed over Peter. Terwijl Royce altijd wel een post op zijn Instagram account plaatst als er iets te zien is over zijn vader op de tv.

Daarnaast volgen de twee elkaar ook niet meer op Instagram. Volgens Yvonne is de familie van de Vries blijkbaar niet blij met de openbaringen die Tahmina doet in de docu.

Ook horen wij dat er enorm veel negatieve berichten over Tahmina de ronde doen. Dit gaat vooral over mensen die een hele vervelende ervaring met haar hebben gehad.

Dit krijgt ongetwijfeld nog een staartje.

Celeberties

Zien: Britt Dekker doet schokkende onthulling over Ali B: ‘Dit deed hij bij mij’

Britt Dekker staat natuurlijk helemaal buiten beeld wanneer het gaat om de schandalen rondom The Voice en bijvoorbeeld Ali B. Ali is namelijk één van de hoofdpersonen in de BOOS-video over de schandalen, samen met Marco Borsato en Jeroen Rietbergen. Echter zijn er inmiddels steeds meer mensen die zich twijfelend uit durven te spreken over de gehele kwestie.

Er zijn vrienden en rapper van Ali die achter hem gaan staan en mensen bij Shownieuws hebben hun vraagtekens bij de verhalen over Borsato geplaatst. Toch heeft Dekker wel een aantal keer “samengewerkt” met de rapper die nu zo in opspraak is. Een van de keren dat deze twee hebben samengewerkt is voor het programma ‘We Want More’. De rapper zat hierbij in de jury en Dekker was overal verslag van aan het doen. Wel natuurlijk op zo’n manier dat Dekker dat alleen kan.

Britt Dekker over Ali B!

Zoals we allemaal wel weten heeft Britt niet bepaald een blad voor de mond. Eerder liet ze zich nog uit over de rapper: “Een heel groot team van The Voice is meegegaan naar We Want More. Ik heb daar met hem gewerkt en ik moet zeggen dat ik hem altijd al een beetje heftig vond, omdat hij zichzelf heel tof vindt.” In de onderstaande video zien we Ali naar een vrouwelijke deelnemer lopen om te vragen of ze op zijn sixpack kan slaan. Britt staat naast de vriend van de dame in kwestie. Ze zegt: “Hij moet het weer even laten zien hoor. Dat hoort er gewoon bij in de televisiewereld, daar doen ze het allemaal met elkaar. Wen er maar aan, dit is hoe het werkt. Als ze ’s avonds maar weer thuiskomen.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nieuw groot machtsmisbruik schandaal in mediawereld: ‘Deze bekende Nederlandse acteur’

De Volkskrant is bezig met een verhaal over machtsmisbruik bij een bekende acteeropleiding van een hele bekende Nederlandse acteur.

Het schijnt namelijk dat er tijdens deze opleiding een blok inzit waar je volledig uit de kleren moet. Als je dit niet doet kan het zo zijn volgens een aantal studenten dat je een onvoldoende krijgt en niet door mag gaan. Deze bekende acteur schijnt deze specifieke lessen zelf te hebben gegeven en er zijn veel klachten bij de volkskrant binnen gekomen over de sfeer die er tijdens de lessen hing om toch uit de kleren te gaan al wilde je dit eigenlijk niet.

Een bekende GTST-actrice heeft gezegd dat ze deze opleiding ook heeft gevolgd en dat ze is gestopt toen ze bij dit blok kwam waar ze uit de kleren moest.

Ook zou deze bekende acteur verschillende relaties met zijn studentes hebben gehad.

Nu komt de Volkskrant binnenkort met dit verhaal naar buiten en zullen er meer details volgen en verhalen van studenten die zich er erg onprettig bij hebben gevoeld en zich soms onder druk gezet voelde om uit de kleren te gaan tijdens de les.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Max Verstappen en Kelly Piquet uit elkaar?: ‘Max is niet perfect’

Kelly Piquet en Max Verstappen lijken de perfecte match. Toch geeft Kelly toe dat Max eigenlijk helemaal niet perfect is. In een quote op Instagram maakt ze duidelijk waarom.

Kelly heeft een bijzondere quote in Instagram Stories gepost. De Story gaat over het vinden van een partner, dus hoogstwaarschijnlijk heeft ze het over Max.

Ondersteuning voor dochtertje

,,Zoek een partner die samen met jou wil bouwen”, zo luidt de quote die Kelly deelt. ,,Het gaat niet om het vinden van een perfectie in een persoon, het gaat erom dat je je realiseert wanneer je onmiskenbare verbinding tegenkomt die past bij het soort ondersteuning dat je zoekt. Verdwalen in het idee van perfectie is een belemmering.”

Daarmee lijkt Kelly dus duidelijk te maken dat Max niet perfect is, maar dat hij haar de ondersteuning biedt die ze nodig hebt.

Voordat Kelly en Max een relatie kregen, was ze samen met de Russische coureur Daniil Kyvat en in de zomer van 2019 verwelkomden zij een dochtertje genaamd Penélope. Inmiddels woont Kelly al enige tijd met haar dochtertje bij Max, die het kleine meisje ook al niet meer lijkt te kunnen missen. Ondersteuning is dus zeker iets wat Max aan Kelly geeft.

Trekt Max zich niets aan van de geruchten?

Ook vindt Kelly het belangrijk om samen door de ‘ups en downs’ door het leven te gaan. De afgelopen tijd gaan er veel geruchten rond over de relatie van Max en Kelly, omdat Kelly hem eerder bedrogen zou hebben. Zou Max zich niets aantrekken van de geruchten?

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending