Vriendinnen van Bridget Maasland doen geen leuk boekje open over André Hazes
Connect with us

WOW

Vriendinnen van Bridget Maasland doen geen leuk boekje open over André Hazes

Nu de relatie tussen Bridget Maasland en André Hazes alweer een poosje definitief voorbij is komen er steeds meer verhalen over hun liefdesleven naar buiten. Tegenover weekblad Story vertellen vrienden van Bridget: “Hun relatie ging als een raket, het duizelde af en toe weleens.

Maar ze hadden zoveel plezier dat ze zich overal doorheen lachten. En eerlijk is eerlijk: ze konden niet van elkaar afblijven.”

‘Bridget Maasland en André Hazes hadden al trouwplannen’
Daarnaast beweren zij dat de twee zelfs al een trouwdatum hadden besproken. En dat André speciaal naar Londen gevlogen zou zijn om een verlovingsring voor haar te kopen…

Celeberties

André Hazes over bevalling van Monique Westenberg: ‘Baby werd dood geboren’

André Hazes is helemaal gek met zijn zoontje. De zanger denkt zelfs dat het jochie gemaakt is voor het podium. Maar het gezinsgeluk is niet vanzelfsprekend. André junior is dood ter wereld gekomen, vertelt de zanger in Waar is de Mol?

André reisde voor het programma van zijn goede vriend Johnny de Mol af naar Cuba. Tijdens een autorit vertelt hij alles over zijn zoontje, die hij ‘briljant’ en ‘een clown’ noemt. Maar ook de horrorbevalling van Monique komt aan bod. ‘Dré is dood geboren,’ onthult hij. ‘We waren in het ziekenhuis en alles was goed. Maar op een gegeven moment zagen we zijn hartslag steeds lager gaan.’ Monique werd met spoed naar de operatiekamer gebracht. ‘Daar kreeg ze een verdoving, maar ze moesten meteen aan het werk. Dus ze heeft alles gevoeld. Ze hebben haar letterlijk opengetrokken, want de navelstreng zat om André’s hoofd gekneld. Hij kreeg steeds minder zuurstof.’ Toen het jochie ter wereld kwam, was hij helemaal slap. ‘Ik dacht, mijn kind is geboren maar het leeft niet.’

Een minuut zonder zuurstof
Gelukkig maakte André junior ineens geluid, en kon iedereen opgelucht ademhalen. Toch waren niet alle zorgen de wereld uit. Het jochie had een minuut geen zuurstof gehad. De artsen waren ervan overtuigd dat hij er iets aan over zou houden. ‘Hij zou in een rolstoel belanden of iets dergelijks,’ vertelt André. ‘Het was de zwaarste nacht van mijn leven.’ Maar zijn zoon blijkt kerngezond, en de zanger denkt zelfs dat hij de volgende grote ster zal worden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Uitdagende foto” van prinses Alexia gaat het hele internet over!

Alexia is niet alleen een opvallende verschijning in Nederland. In het buitenland weet de prinses ook het nieuws te bereiken. “Esta semana en ¡Hola! Argentina, te contamos todo sobre la hija de Máxima de Holanda, la princesa. La royal de 15 años juega a ser Instagrammer, toca la guitarra, canta y sus “travesuras” dan que hablar.” Wat? Juist, prinses Alexia staat op de cover van het Argentijnse blad ‘Hola’ vanwege haar vijftiende verjaardag. Daar zijn ze maar wat trots dat Maxima hier Koningin is en drie prachtige dochter ter wereld heeft laten komen. Dat bovenstaande Spaanse bericht? Dat schijven ze op social media. Er staat: “Deze week in Hallo! Argentinië. We vertellen je alles over de dochter van Máxima de Holanda. De 15-jarige royal speelt Instagrammer, gitaar, zingt en haar “capriolen” laten mensen praten.”

“Alexia is de rebelse prinses”

“Is zij de rebelse prinses van haar generatie?” staat er op de cover van de middelste prinses. Daarin schrijven ze over het feit dat de prinses graag danst, gitaar speelt en zingt. Dit doet ze via haar, op privé-ingestelde, social media kanalen. Iets waar we helaas niet al teveel van meekrijgen, behalve de video’s die via vriendinnen toch de buitenwereld weten te bereiken zoals deze hier! Het artikel gaat verder onder onderstaande video (en foto!):

Een gevaar?

Ook wordt er in het blad beschreven dat ze haar moeders “avontuurlijke en extraverte geest heeft geërfd”. Nouveau heeft een deel vertaalt en dit weten ze daarover te zeggen: “Dat is ook een gevaar voor de quinceañera-prinses, die al kleine schandalen heeft veroorzaakt voor de koninklijke familie. Begin juni veroorzaakte een TikTok-video waarin ze een controversieel lied zong met vriendinnen veel gedoe in de Nederlandse samenleving.” We kunnen wel stellen dat dat “gedoe” allemaal wel meevalt, toch? In ieder geval, hier is de prachtige eerste cover te zien:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

André Hazes vertelt eindelijk open en eerlijk over de affaire met Nikkie Plessen

Naast al dat gedoe rondom corona kenmerkt 2020 zich natuurlijk ook door de BLM beweging en alles daaromheen. Uiteraard mogen we ook de hashtag #ikdoenietmeermee niet vergeten. Ingezet door een stel intellectuele BN’ers die het beste voor hebben met de maatschappij.

Maar laten we vooral niet vergeten dat dit jaar begon met het nieuws dat André Hazes vertrokken was bij zijn grote liefde Monique Westenberg. Hij was er, zo bleek achteraf, kortstondig vandoor gegaan met Bridget Maasland. Maar Weekblad Story meldde dat de zanger ook gezoend zou hebben met de beeldschone Nikkie Plessen. Dat zou gebeurt zijn in een club in Amsterdam.

André Hazes reageert op geruchten rondom Nikkie Plessen
In Veronica Magazine doet André nu zijn verhaal. O.a. over roddels dat hij met ene Jaimie Been gezoend zou hebben. “Dat meisje heb ik nog nooit in mijn leven gezien.” . Maar heeft zijn zoen met Nikkie Plessen dan wel plaatsgevonden? Absoluut niet, aldus André. “Dat is hetzelfde als dat ik vanavond met jou naar de kroeg ga en je aan de hand door de mensen trek. Van mij en Nikkie zijn daar foto’s van gemaakt.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending