Connect with us

Lifestyle

Vrouw 21 heeft een vriend van 74. We doen het bijna elke dag

Milijana Bogdanovic (21) en haar verloofde Milojko Bozic (74) nemen deel aan de Servische realityshow ‘Parovi’, wat ‘koppels’ betekent. Het duo trekt veel aandacht omdat er een leeftijdsverschil is van meer dan een halve eeuw. En toch is hun liefde oprecht, zegt Milijana.

Het koppel zegt dat ze het bijna elke dag doen en ze zijn van plan om dit gewoon verder te blijven doen tijdens de show. “Natuurlijk zullen we het bed blijven delen”, zegt jonge vrouw. “Waarom zouden we het moeten laten? Ik zou het geweldig vinden om zwanger te worden en samen een gezin met hem te beginnen. Als ik niet tijdens ‘Parovi’ zwanger wordt, dan zal het erna wel gebeuren.”

“We zijn van plan om veel te knuffelen en te zoenen, net zoals we thuis doen”, zegt ze. “Ik wil aan iedereen tonen dat onze relatie echt is en geen marketingstunt zoals velen beweren.”

Of de andere mannen op de show haar zouden kunnen verleiden? “Ze zijn te jong”, zegt ze. “Ze hebben geen grijs haar en dragen geen bril. Ze maken geen enkele kans bij mij.”

Bedgeheimen
Ondanks het feit dat Milojko in december nog een hartoperatie onderging, hebben ze nog een heel actief s*ksleven. “Het is gemakkelijk om hem te verleiden”, zegt ze. “Vaak hoef ik alleen maar zonder kleding uit de badkamer te wandelen en hij krijgt al zin. Ik vind het geweldig om standjes te doen waar de man een dominantie positie inneemt. En wanneer Milojko me een tik op mijn achterwerk geeft, wordt ik helemaal opgewonden.”

Milojko laat weten dat Milijana ook gemakkelijk te verleiden is. “Ik moet mijn hand nog maar op haar buik leggen en ze heeft al zin. Ons favoriete standje is ‘op zijn hondjes’. Ik zou het ook graag in missionarispositie doen, maar door mijn hartconditie mag dat niet.”

Grootvader
Milojko heeft uit zijn eerste huwelijk drie kinderen van 40, 35 en 30 jaar oud en twee kleinkinderen die 13 en 11 jaar zijn. Het koppel zal in september in het gemeentehuis elkaar het ja-woord geven. De kerk uit hun dorp huwt namelijk geen koppels waar het leeftijdsverschil groter dan vijftien jaar is.

Celeberties

Iedereen aan de kant: Dave Roelvink heeft nieuwe peperdure bolide.

Onlangs kwam Dave Roelvink op niet zo’n positieve manier in het nieuws toen hij een astronomisch dure Lamborghini van een vriend in de prak had gereden. Nu heeft Dave zelf een auto gekocht en die kost ook een flinke duit. De influencer deelde zijn nieuwe aanwinst op Instagram.

Dave is de trotse eigenaar van een witte Porsche Cayenne. Op zijn Instagram deelt hij een kiekje van zijn nieuwe bolide en hij is apetrots. Zo’n auto kost algauw een tonnetje.

De foto mag op heel wat bijval rekenen. Ook Bas Smit kan zijn ogen niet geloven. Hij grapte: “Past goed bij je nieuwe gebit ook.” Verder vinden ook Danny de Munk en Andy van der Meijde dat hij een mooi autootje heeft gekocht.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gerard Joling deelde het bed met een wel héél bekende politicus

Gerard Joling werd onlangs 60 jaar en wilde dat uiteraard groots vieren. Wegens de coronacrisis kon dat helaas niet doorgaan maar aan tafel bij Jinek voelde hij zich toch een beetje jarig. En hij deed daar een aantal opmerkelijke uitspraken. Na Patty Brard en Gordon komt nu ook Gerard met een eigen boek, zo vertelt hij vrijdagavond.

“Ik geloof niet dat ik heel anders ben privé, als op televisie”, vertelt hij over zijn aanstaande biografie. Toch komt er genoeg in te staan wat we nog niet wisten, zoals wilde verhalen over zijn s*ksleven. “Anders is het ook geen biografie”, lacht hij.

Gerard Joling deed het met een politicus

Zo onthult hij dat hij ooit het bed heeft gedeeld met een bekende Nederlandse politicus. “Meer ga ik niet zeggen, het wordt enig. Het is zeker niet om iemand te kakken te zetten of vervelend te doen, maar ik heb zoveel internationale mensen ontmoet.”

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Twee jonge gasten riskeren leven om man uit huisbrand te redden.

Twee jonge mannen riskeerden hun leven door een huisbrand te trotseren om het leven van een vreemde te redden.

Tre Jones en zijn vriend Harvey waren onderweg in hun wijk in Marion in de Amerikaanse staat Indiana toen ze een groep mensen buiten een huis zagen staan.

Toen ze dichterbij kwamen, zagen ze vlammen uit het huis komen.

Tre vertelde aan een lokale nieuwszender: “Ik had zoiets van, ik ruik rook. Iemands huis staat in brand.”

“Er stonden mensen in de voortuin, sommigen onder hen waren aan het filmen”, voegde Tre eraan toe.

“Ze zeiden ons dat er een man in het huis was”, zei Harvey. “We wisten niet waar hij was, maar we hoorden hem schreeuwen.”

De man in het huis was de 56-jarige Guy Tarlton. Hij was tijdens het bereiden van het eten op Vaderdag in slaap gevallen en toen hij wakker werd, was hij omringd door vlammen en rook.

Jongens rennen brandend huis in om vreemde te redden.

“Toen kon ik hem horen”, legde Tre uit en zei dan tegen de mensen voor het huis: “Wat staan jullie hier allemaal te doen?”

De dappere jongemannen besloten dan om hun leven te riskeren en renden het brandende gebouw binnen om de schreeuwende man te helpen.

“Ik beukte de deur in en dan, rook en vuur overal”, getuigde Tre. “Toen ik zijn stem hoorde, voelde ik gewoon dat ik hem buiten kon krijgen. Ik wist niet hoe ver hij in het huis zat. Ik wist dat ik in een betere positie was dan hem.”

Tre en Harvey moesten de man vragen waar hij was omdat ze niets konden zien, en uiteindelijk voelden ze hem op de grond en trokken hem uit de brand.

‘Ik ben een mens, ik help wanneer ik kan helpen’.

De twee jonge helden brachten hem naar buiten en de hulpdiensten haastten hem naar het ziekenhuis, waar hij in kritieke toestand is.

Harvey zei: “Ik wens hem een snel herstel en ik bid voor zijn vrienden en familie.”

Ondertussen worden de jonge kerels gevierd als echte helden. “Ik zou niet zeggen dat ik een superheld ben, maar ik ben een mens. Ik help wanneer ik kan helpen”, zei de 25-jarige nog.

Laten we deze jonge kerels eens goed in het zonnetje zetten! Deel dit verhaal met iedereen die je kent!

Doorgaan met lezen

Trending