Vrouw (30) deelt bed met broer van overleden echtgenoot een week na zijn overlijden
Connect with us

Nieuws

Vrouw (30) deelt bed met broer van overleden echtgenoot een week na zijn overlijden

Een moeder wordt online zwaar bekritiseerd omdat ze amper een week na het 0verlijden van haar man een relatie begon met zijn broer.


Het verhaal van de vrouw zorgt voor afschuwige reacties op sociale media.

De vrouw deelt haar verhaal op het Reddit-forum ‘Am I The A**hole?’ en schrijft het volgende: “Mijn man en ik waren vier jaar samen en in die tijd hadden we veel problemen.

We hadden allebei te kampen met een alc0holprobleem en hebben hard gewerkt om daarvan af te komen.

Het heeft lang geduurd voordat we erin slaagden. Soms gebruikten we ook andere middelen.”

Na het 0verlijden van haar man
“Een jaar geleden 0verleed mijn man door een 0verdosis. Ik was ten einde raad, maar zijn broer Rory was er om me te steunen.

Een week nadat we afscheid hadden genomen van mijn man, was ik bij Rory thuis. Hoewel ik eigenlijk niet in de stemming was, leidde dit tot een intieme situatie.

Het is absurd, maar binnen een kwartier belandden we samen in zijn bed. Ik weet het, dit is te bizar voor woorden.”

Gevoelens en spijt
“Toen ik weer thuis was, kon ik alleen maar huilen. Het voelde als verraad, alsof ik mijn man een trap na gaf vanuit het graf.

In de dagen daarna heb ik Rory’s berichten niet beantwoord. Maar hoe langer ik hem niet sprak, hoe meer ik hem begon te missen.”


“Toen ik hem na twee weken sprak, vroeg hij me of ik samen met hem een toekomst wilde opbouwen.

Ik wilde ‘nee’ zeggen, maar uiteindelijk zei ik toch ja.

Mijn gevoelens voor hem waren sterker dan het feit dat hij de broer is van mijn (ex-)man.

Als ik deze kans niet zou nemen, zou ik er misschien spijt van krijgen.”

Kinderen en familie
Mijn man en ik hebben samen twee kinderen die Rory als hun oom beschouwen.

Hij heeft zelf ook een kind uit een vorige relatie.”

“Het was moeilijk om het aan onze kinderen te vertellen. Ze hadden totaal geen respect of begrip voor de situatie.

Mijn negenjarige dochter heeft wekenlang niet met me willen praten.”

“Onze families begrijpen het ook niet en steunen onze relatie niet.

Dat doet me veel verdriet. Het is niet alsof ik hiervoor heb gekozen, het overkwam me.”


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending