Vrouw blijft roze bloemen vinden op haar veranda en op een dag ziet ze plotseling haar geheime aanbidder voor haar neus.
Connect with us

Meest bekeken

Vrouw blijft roze bloemen vinden op haar veranda en op een dag ziet ze plotseling haar geheime aanbidder voor haar neus.

Verhuizen naar een nieuwe woonst is dubbel, het is zowel spannend als angstig. Want het duurt altijd een poosje vooraleer je je thuis voelt en gewoon wordt aan je nieuwe omgeving. Bovendien moet je ook nog de nieuwe buren leren kennen.

Hopelijk vallen de buren mee, zodat je je comfortabel kunt voelen om eieren te vragen wanneer ze op zijn bijvoorbeeld. Maar ik heb ook al horrorverhalen gehoord over buren die elkaars leven zuur maken.

Toen Rosie verhuisde naar een nieuwe woning in het Verenigd Koninkrijk, vermoedde ze dat een van haar buren een geheime aanbidder was, want telkens ze in haar veranda kwam lagen er roze bloemen voor de deur.

Op het eerste zicht dacht ze dat het de wind was die de bloemen tot bij haar deur had geblazen, maar het weer zat er helemaal voor niets tussen. Hoe geraakten deze bloemen dan tot bij haar thuis, zou je je afvragen.

Wel, het was toen dat ze vermoedde dat ze waarschijnlijk een geheime aanbidder had.

Op een dag, toen ze eten aan het bereiden was, merkte ze haar geheime aanbidder op. Het was een meisje, en ze had een bloem in haar mond.

Ze haalde er snel haar camera bij zodat ze het meisje kon bezig zien in volle actie.

Harig, klein wezentje
Dit harige, kleine wezentje had telkens opnieuw Rosie’s veranda binnengewandeld om een klein geschenkje achter te laten: bloemen. De geheime aanbidder was niemand minder dan de kat van de buren, Willow!

Rosie had Willow ontmoet toen ze in haar nieuwe huis was gaan wonen, maar ze had helemaal geen idee dat ze zo’n charmeur was.

Op de duur kwam Willow elke dag naast de veranda zitten aan Rosie’s huis en wou ze niet weggaan tot Rosie haar binnenliet.

Geliefd in de buurt
Maar Rosie is niet de enige die bloemen krijg van deze lieve haarbal. Ze is erg populair in de hele buurt en buren zeggen dat ze in minstens 6 tuinen komt kuieren.

“Ze houdt erg veel van ons want ze steelt bloemen bij haar buren en laat ze achter in onze veranda. Tien dagen later, tien bloemen later dus, pas dan beseften we dat het de poes was,” vertelde Rosie aan LoveMeow.

Meest bekeken

Jongen doet klusjes om auto te kunnen kopen voor zijn alleenstaande moeder

Deze jongen houdt echt heel veel van zijn moeder. Zijn actie is hartverwarmend!

Vandaag de dag lezen we maar al te vaak artikelen over ‘de jeugd van tegenwoordig’. Jongeren die onbeleefd, ondankbaar of zelfs onaangenaam zijn.

Gelukkig gedragen lang niet alle jonge mensen zich op deze manier. Vandaag delen we het verhaal over een jongen die zijn hart absoluut op de juiste plek heeft zitten!

De 13-jarige William, uit de Verenigde Staten, heeft veel tijd en energie gestoken in het verdienen van wat extra geld. Hij vertelde echter niemand over zijn plannetjes met het geld.

Wat hij toen deed, kwam als een enorme verrassing, niet in het minst voor zijn zeer ontroerde moeder.

Tijdens de zomer werkte William hard om gazons te maaien. Zijn spaarvarken raakte al met al voller. Toch ging het hem niet snel genoeg en hij besloot iets heel dierbaars te verkopen: zijn Xbox.

“Welke 13-jarige verkoopt zijn Xbox? Ik ken niemand,” zei zijn moeder.

Dus wat was het plan van Williams? Zijn doel was al die tijd om een auto te kopen voor zijn alleenstaande moeder!

Uiteindelijk had William genoeg geld bij elkaar gespaard om een auto te kopen voor zijn geliefde moeder. Het mag dan ook geen verrassing heten dat zijn hartverwarmende verhaal viraal ging.

Wat een prachtige actie!

Bekijk meer van het verhaal in de speler hieronder en deel dit gerust met je vrienden op Facebook om de liefde verder te verspreiden!

Doorgaan met lezen

Animals

Beer zat 30 jaar vast in een kooi – zie nu haar reactie als ze wordt bevrijd

Meer dan 30 jaar geleden arriveerde een kleine beer in een dierentuin in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De berenwelp heette Fifi en werd tegen haar wil gevangen gehouden. Het doel van de beer was uitsluitend om geld te verdienen.

Fifi werd gedwongen voor mensen ‘trucjes’ te doen en ze werd nooit met respect behandeld. Ze kreeg slecht te eten en leefde in ellendige omstandigheden. Na tien jaar hel werd de dierentuin eindelijk gesloten.

Maar in plaats van Fifi vrij te laten in een natuurgebied, gebeurde er iets vreselijks.

De eigenaar van de dierentuin sloot haar op in een roestige kooi. Hier zou ze de komende twintig jaar wachten, totdat iemand haar zou kopen. De eigenaar van de dierentuin wilde zijn investering terugkrijgen.

Na verloop van tijd hoorde de dierenrechtenorganisatie People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) van de grimmige situatie van Fifi.

Toen PETA haar voor het eerst zag was Fifi er erg slecht aan toe: ze was lichamelijk en geestelijk ziek en extreem ondervoed.

De anders grote en sterke beer, die ze vroeger was, was nu een mager scharminkel.

PETA vervoerde haar onmiddellijk naar The Wild Animal Sanctuary in Colorado, waar ze de behandeling kreeg die ze zo hard nodig had.

Vandaag heeft Fifi, een Syrische bruine beer en oorspronkelijk afkomstig uit het Midden-Oosten, een nieuwe start in het leven gekregen, ver van haar vorige kwelgeesten.

Na slechts vijf maanden in de opvang werd Fifi veel sterker en vandaag is ze weer een gezonde en sterke beer!

Doorgaan met lezen

Animals

Paard gaat op de grond liggen en begint enorme winden te laten

Iedereen heeft wel eens last gehad van winderigheid. Rijk of arm, scheten laten doen we allemaal. Het is heel normaal en natuurlijk.

Scheten zijn ook zeer zeker niet exclusief voor mensen. Ook de meeste dieren laten scheten. Elk hondenbaasje kan dat beamen.

Ook het paard genaamd Archy laat scheten. Na een verandering in zijn dieet is hij winderiger geworden. De viervoeter is meer vezels gaan eten op aansporen van de dierenarts.

Een van de gevolgen is dat het dieet voor wat meer flatulentie heeft gezorgd. Flink wat meer, dus schrik niet als je de onderstaande video ziet.

Er is dus ook geen reden om je zorgen te maken als je de onderstaande video bekijkt, waar Archy verschillende keren erg harde winden laat!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending