Vrouw die zich door vriend laat voeren door trechter wil op die manier dikste van de wereld worden
Connect with us

Gezondheid

Vrouw die zich door vriend laat voeren door trechter wil op die manier dikste van de wereld worden

De Texaanse Monica Riley weegt 317 kilo. Ze is echter niet blij met haar gewicht, want ze wil nog dikker worden. Haar droom is om een ​​halve ton te wegen (453 kilo) en niet te kunnen bewegen zonder hulp.

Ondanks de aanbevelingen van haar arts, heeft ze van eten haar levensdoel gemaakt en ze is nog maar net begonnen. De Texaanse vrouw onthoudt zich zelfs van operaties die het afvallen gemakkelijker zouden maken.

“Ik voel me een koningin”, zegt ze.

De koppige en toegewijde 29-jarige heeft al haar hele leven overgewicht. Een paar jaar geleden was ze enkele minuten verwijderd van een uitgebreide operatie die het voor haar gemakkelijker zou hebben gemaakt om af te vallen, maar ze trok zich op de laatste seconde terug.

Vriendje geeft haar te eten

In plaats daarvan besloot Monica Riley om nog dikker te worden. Toen de pers in 2017 met haar sprak, onthulde ze dat ze niet tevreden was met haar 317 kilo.

Haar doel was om aan te komen totdat ze de verbluffende 1000 pond zou bereiken – een halve ton (453 kilo) – en daarmee de zwaarste vrouw ter wereld te worden. Ze droomt er ook van om immobiel te worden.

Haar vriend Sid is een zogenaamde ‘feeder’, iemand die leeft om zijn partner te voeden en vet te mesten. Hij voedt haar dagelijks door een enorme trechter.

“Ik voel me een koningin. Sid voedt me de hele dag en ik hoef nooit op te staan ​​om iets te doen,” vertelde ze aan British Metro.

“Het maakt me gelukkig”

Monica krijgt 8000 calorieën per dag binnen, wat meer dan het drievoudige is van de aanbevolen inname voor vrouwen.

Veel mensen, waaronder de moeder van de 29-jarige, zijn erg kritisch over haar levensdoel.

“Mijn moeder begrijpt er helemaal niets van en ze zegt dat ik zelfmoord pleeg. Ik begrijp haar zorgen, maar het is mijn leven en aankomen maakt me gelukkig”, zegt Monica.

“We zijn van plan om kinderen te krijgen – niets houdt me tegen om een ​​kind uit mijn slaapkamer op te voeden. We zouden een oppas inschakelen om in het huis te helpen en de baby naar buiten te brengen. Sommige mensen vinden het misschien egoïstisch, maar ik ben ervan overtuigd dat we goede ouders zouden zijn.”

“Mijn doel is…”

Ze heeft vaak gezegd dat ze trots is op haar lichaam en dat ze het leuk vindt als mensen over haar schrijven. Ondertussen wijst ze haar critici van de hand.

“Mijn doel is om te dik te worden om te kunnen bewegen”, zegt Monica.

Wat denk je, doet ze het juiste om haar droom te volgen, of is dit waanzin? Laat een reactie achter (wees beleefd), of deel dit met je vrienden!

Gezondheid

BREAKING: Eerste geval van de apenpokken in Nederland

Het RIVM meldt vanavond dat in Nederland het eerste geval van een besmetting met de apenpokken is vastgesteld. Het instituut verwacht de komende tijd meer besmettingen.

Eerder op de dag liet het RIVM al weten dat er enkele verdachte gevallen van apenpokken waren. De monsters werden onderzocht in een labo en nu is de uitslag er.

Een woordvoerder van het instituut legt uit dat het virus zich anders beweegt dan normaal. “Eerder bleef zo’n ziekte beperkt tot bijvoorbeeld een persoon en zijn gezin, maar nu is er ook transmissie naar anderen.”

Het apenpokkenvirus komt uit Midden- en Centraal-Afrika. Toch duikt het af en toe op in andere landen, voornamelijk bij mensen die naar de regio afreisden. Nu lijkt de situatie anders.

De uitbraak neemt opvallende proporties aan. Er zijn ondertussen besmettingen vastgesteld in tal van Europese landen zoals België, Spanje, Portugal en het Verenigd Koninkrijk, alsook in Canada en de VS.

 

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Coop geeft toe: vegetarische schnitzels zijn eigenlijk varkensschnitzels

Supermarkt Coop geeft toe dat er door een fout per abuis varkensschnitzels zijn verkocht in plaats van plantaardige schnitzels.

Door een vergissing bij een leverancier belandden er 220 varkensschnitzels in de verpakking van vegetarische schnitzels. Ook de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit maakt melding van de vergissing.

Het betreft de Coop Schnitzel XXL Plantaardig 500 gram, met houdbaarheidsdata 15 en 16 januari 2022. De supermarkt verkocht daadwerkelijk zo’n 60 verpakkingen. Coop benadrukt dat de producten dus helemaal niet vegetarisch zijn.

Doorgaan met lezen

Gezondheid

Net binnen: Weer een nieuwe gevaarlijke coronavariant gevonden, dit keer in Europa

Er is weer een nieuwe coronavariant gevonden en dit keer op Cyprus. Onderzoekers zeggen dat het gaat om een mix tussen de Deltavariant en de Omikronvariant. De mogelijke nieuwe naam van deze variant wordt de ‘deltacronvariant’.

Deskundigen hebben echter gezegd dat het op dit moment niet iets is om je zorgen over te maken, aldus een bericht in de media.

“Er zijn momenteel omicron en delta co-infecties en we vonden deze variant die een combinatie is van deze twee,” zei Kostrikis in een interview met Sigma TV vrijdag.

“De ontdekking wordt de “deltacorn” variant genoemd vanwege de identificatie van omicron-achtige genetische handtekeningen binnen de delta genomen”, voegde hij eraan toe.

In totaal werden 10 van de mutaties van Omicron gevonden in de 25 monsters die in Cyprus werden genomen. 11 van de monsters waren afkomstig van mensen die als gevolg van het virus in het ziekenhuis waren opgenomen, terwijl 14 afkomstig waren van de algemene bevolking, meldde Jerusalem Post onder verwijzing naar Cyprus Mail.

Dr. Kostrikis zei dat de frequentie van de mutatie bij ziekenhuispatiënten hoger was en zou kunnen wijzen op een correlatie tussen de nieuwe variant en ziekenhuisopnames.

“We zullen in de toekomst zien of deze stam pathologischer of besmettelijker is en of ze de overhand zal krijgen”, zei hij.

Maar zijn persoonlijke mening is dat deze stam ook zal worden verdrongen door de zeer besmettelijke omicron variant.

“De nieuwe Covid-19-variant was op dit moment niet iets om ons zorgen over te maken”, zei de Cypriotische minister van Volksgezondheid Michalis Hadjipandelas op zaterdag.

De minister liet ook zien dat hij trots is op de ontdekking van de nieuwe variant.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending