Vrouw gaat even koffie halen op het vliegveld: haar echtgenoot vertrekt zonder haar
Connect with us

Nieuws

Vrouw gaat even koffie halen op het vliegveld: haar echtgenoot vertrekt zonder haar

Een man veroorzaakt online aanzienlijke discussie door aan boord van een vliegtuig te stappen zonder zijn vrouw.


Zij was even koffie halen en de man besloot niet op haar te wachten, maar ging aan boord en liet haar achter.

Meg, een 47-jarige man uit de Verenigde Staten, was samen met zijn 43-jarige vrouw Jess van plan om hun dochter te bezoeken. In een gesprek met LadBible vertelt hij zijn kant van het verhaal.

“Het is belangrijk om te vermelden dat reizen met mijn vrouw geen prettige ervaring is. Ikzelf ben zeer georganiseerd en zorg er altijd voor dat we ruim op tijd zijn in plaats van te laat,” begint hij.

“Mijn vrouw is juist het tegenovergestelde type. Ze is erg ‘easy going’. Ik probeer meestal compromissen te sluiten, maar niet als we samen vliegen.”

Het plan was dat Meg samen met zijn vrouw naar een andere staat zou vliegen waar hun dochter op school zat. “We hadden een vlucht om 10.00 uur. Het vliegveld was niet heel groot, maar ook niet klein.”

“Ik had mijn vrouw al verteld dat we 90 minuten voor vertrek op de luchthaven moesten zijn. We wonen ongeveer 30 minuten van de luchthaven vandaan.”

“Het voorbereiden verliep al moeizaam. Ik wilde om 08.00 uur vertrekken, omdat we ook moesten parkeren en een kort stukje lopen. Ik ben om 06.00 uur opgestaan.”

“Ik heb vijf keer geprobeerd om mijn vrouw wakker te maken. Uiteindelijk kwam ze om 07.40 uur uit bed. Vervolgens wilde ze nog koffie drinken, douchen en rustig ontbijten.”

“We konden uiteindelijk pas om 09.00 uur vertrekken. Op de luchthaven was het drukker dan normaal. Het duurde zo lang bij de beveiliging dat we onze vlucht misten.”


De luchtvaartmaatschappij gaf geen restitutie, dus Meg en Jess kochten nieuwe tickets voor de volgende dag. Die vlucht was echter niet direct en er was een overstap.

Meg en Jess haalden de eerste vlucht en hadden vervolgens slechts 25 minuten om over te stappen op de volgende vlucht. “We moesten half het vliegveld doorkruisen en hadden nog 9 minuten voordat we moesten instappen. En toen wilde mijn vrouw ineens koffie gaan halen.”

“Er was een klein kraampje bij onze gate. Ik vroeg of ik het voor haar moest halen, maar ze wilde absoluut Starbucks. Die was echter helemaal aan de andere kant.”

“Ik zei tegen haar dat we dat niet zouden redden, maar ze wilde niet luisteren. Ze beloofde op tijd terug te zijn.”

“Uiteindelijk was ze niet op tijd terug. Ik belde haar zeven keer, maar ze nam niet op. Ik wachtte nog wel bij de gate, maar ik zag haar niet.”

“Uiteindelijk moest ik een beslissing nemen op aandringen van een steward. Ik vroeg of hij nog even kon wachten, maar dat lukte niet. Dus ging ik aan boord.”

Toen Meg aankwam op hun bestemming, belde hij zijn vrouw op en vertelde haar dat ze een nieuw ticket moest kopen en dat ze elkaar zouden ontmoeten op de school van hun dochter.

Toen Jess aankwam, leek ze niet erg b00s. “Ze heeft er geen woord over gezegd. Ik dacht: misschien begrijpt ze het nu. Maar nee.

We zijn nu een week thuis en ze heeft niet met me gesproken en geeft mij de schuld dat ik haar heb achtergelaten.”

“Eerlijk gezegd, vind ik dat dit niet mijn sch*ld is.”


BNers

Sylvie Meis lacht FHM-baas snoeihard uit na vraag: ‘Verdien je meer of minder dan 100.000 euro?’

Sylvie Meis mag dan wel uitgeroepen zijn tot ‘Woman of the Century’ door FHM, een eenmalige titel die ze de ex van Rafael van der Vaart hebben gegeven, er is bijna niemand in Nederland die minder populair is dan Sylvie. Je kunt je natuurlijk afvragen hoe dat nu komt. Nou, ga maar eens naar YouTube en kijk een willekeurig interview van Sylvie. Er zijn weinig mensen die zich meer verheven voelen en zich altijd en overal ongelooflijk pretentieus en zelfingenomen gedraagt. Critici noemen het ook wel uitmuntend snobistisch gedrag en tijdens een interview met FHM laat ze precies zien wat die bewoording precies inhoud.

Voor haar titel bij FHM heeft Sylvie wel een shoot moeten doen en een interview moeten afleggen. Daar stelt FHM-hoofdredacteur Chris Riemens iedereen altijd dezelfde vraag: “Ik stel hem aan iedereen: heb je het afgelopen jaar meer of minder dan 100.000 euro verdiend?” Meer zelfgenoegzaam kan Sylvie bijna niet antwoorden: “O! Meer! Hahahahaha! Hahahahaha!”


Sylvie Meis vindt 100.000 euro een lachertje!

Chris blijft rustig: “Ja, bij jou leggen we die lat te laag.” Sylvie kan niet stoppen met haar zelfingenomen lachje: “Ja! Hahahahaha! Hahahahahaha! Hahahahahaha! O! Nou, anders zou ik schrikken als het niet zo was! Hahahahaha!” Chris nog altijd rustig: “Nou, laten we hem even keer tien doen.” Sylvie blijft doorlachen: “Hahahahaha! Nou, dat was wel een oprechte lach. O! Jeetje! Ja.” Het is dus duidelijk dat Sylvie het uitermate lachwekkend vindt wanneer je minder dan 100.000 euro per jaar verdiend.

Sylvie besluit uit te leggen waar ze het voor doet: “Ik ben 24/7 Sylvie Meis, dus daar kun je bijna geen tijd aan plakken. Je bent bijna altijd aan het werk. Als ik projecten, shows en shoots doe, dan is het heel intensief en ben je dag en nacht aan het werk. Ik zei vroeger tegen m’n moeder: ‘Mama, iedereen gaat later weten wie ik ben.’ Of dat is gelukt? Ja, best wel toch? In elk geval in de Noord-Europese landen.” Het hele interview, ongemakkelijkste moment vanaf minuut 10:00!


Doorgaan met lezen

Nieuws

Goed nieuws voor alle mensen met een uitkering: vanaf juli 2024 krijg je dit bedrag netto!

In juli 2024 worden er opnieuw financiële veranderingen doorgevoerd in Nederland. Het minimumloon stijgt en dat heeft ook invloed op het niveau van de bijstandsuitkering.

Onder de noemer bijstandsuitkeringen vallen verschillende uitkeringen, gereguleerd door wetten zoals de Participatiewet, Algemene Ouderdomswet, Ziektewet en Werkloosheidswet.

Deze uitkeringen worden gekoppeld aan het minimumloon, dat op 1 juli stijgt van 13,27 euro naar 13,68 euro per uur.

Volgens de Rijksoverheid zullen dus ook de bijstandsuitkeringen verhoogd worden, wat betekent dat ontvangers meer financiële steun zullen krijgen.

Op dit moment ontvangen mensen die alleenstaand zijn of alleenstaande ouders zijn een netto bijstandsuitkering van 1308,45 euro per maand. Dit bedrag bestaat uit een uitkering van 1243,03 euro per maand en 65,42 euro vakantiegeld.

Voor mensen die samenwonen of getrouwd zijn, is het totale bedrag hoger,

Per persoon ligt het bedrag lager: 1869,21 euro netto per maand, bestaande uit 1775,75 euro uitkering en 93,46 euro vakantiegeld.


Om in aanmerking te komen voor een bijstandsuitkering mag het eigen vermogen niet boven bepaalde grenzen uitkomen.

contant geld uit de muur te trekken in 2024!
Voor alleenstaanden zonder koophuis is dat bijvoorbeeld maximaal 7.575 euro. Gehuwden of samenwonenden mogen maximaal 15.150 euro aan eigen vermogen hebben.

Naast bijstandsuitkeringen stijgt ook de AOW per 1 juli. Deze uitkering verschilt per huishoudsituatie: gehuwden en samenwonenden ontvangen een hoger bedrag dan alleenstaanden, en er gelden specifieke regels voor huishoudens waarvan één partner de AOW-leeftijd nog niet heeft bereikt.

Voor alleenstaanden bedraagt de bruto AOW-uitkering per 1 juli 2024 1642,59 euro, terwijl samenwonenden of gehuwden 1.117,93 euro kunnen verwachten.

1. Dit zijn enkele wijzigingen voor personen in de bijstand: 2. De bijstandsuitkering en de AOW nemen toe vanaf 1 juli. 3. Er gelden specifieke limieten voor het eigen vermogen: 4. Het extra bedrag dat een persoon per maand zal ontvangen is: 5. De bijstandsuitkering zal stijgen met dit specifieke bedrag per maand:


Doorgaan met lezen

Nieuws

“Ik werd plotseling vader van 5 kinderen.”

Daniel Smith, een vooraanstaande zakenman uit Texas, leek alles te bezitten wat zijn hart begeerde: geld, succes en een luxueus leven.

Maar achter deze façade van rijkdom schuilde een diepe, persoonlijke tragedie. Na een 0ngeluk dat hem fysiek beperkte, werd Daniel geconfronteerd met het verpletterende nieuws dat hij biologisch gezien nooit kinderen zou kunnen krijgen.

Dit nieuws was een enorme slag voor hem, maar het bluste niet zijn diepe verlangen naar een gezin.

Ondanks de obstakels bleef hij zoeken naar manieren om vader te worden, een zoektocht die hem uiteindelijk naar het Bright Horizons weeshuis zou leiden.

Ontmoeting

Tijdens een routinebezoek aan het weeshuis voor zijn jaarlijkse donatie, gebeurde er iets onverwachts dat Daniel Smith’s leven voorgoed zou veranderen.

Een jonge jongen, eveneens Daniel genaamd, speelde buiten en schopte per ongeluk een bal tegen Smith’s rolstoel.

Deze kleine, schijnbaar onbeduidende interactie was de vonk voor een onverwachte vriendschap.

De jonge Daniel was eerst bang voor een negatieve reactie, maar de oudere Daniel reageerde met een warmte en vriendelijkheid die het hart van de jongen onmiddellijk won.

Dit was het begin van een bijzondere band die veel verder zou gaan dan een simpele kennismaking.

Moment

Toen Daniel Smith besloot dat hij de jonge Daniel wilde adopteren, kwam hij voor een grote verrassing te staan.

De directeur van het weeshuis onthulde dat Daniel deel uitmaakte van een groep van vijf broers en zussen, die volgens de laatste wens van hun overleden ouders alleen samen geadopteerd mochten worden.

Geconfronteerd met deze ongebruikelijke voorwaarde, stond Daniel voor een keuze die zijn leven radicaal zou veranderen.


Na enige overweging besloot hij niet alleen de kleine Daniel, maar alle vijf de kinderen te adopteren, een beslissing die getuigde van zijn buitengewone commitment en liefde.

Gezin

De adoptie van vijf kinderen bracht aanzienlijke uitdagingen met zich mee, maar ook immense vreugde.

Elk kind had zijn eigen unieke behoeften en persoonlijkheden, wat het voor Daniel vereiste om zich aan te passen en manieren te vinden om elk van hen te ondersteunen en lief te hebben.

Vooral de relatie met Timothy, een van de broers, was in het begin moeilijk. Timothy was terughoudend om Daniel te accepteren, maar door geduld, liefde en begrip wist Daniel uiteindelijk zijn hart te winnen.

Deze reis versterkte de band tussen hen en toonde de kracht van doorzettingsvermogen en affectie.

Belangrijkste punten van het artikel

  • Familie wordt gedefinieerd door liefde, niet door bloed: Dit verhaal illustreert krachtig dat familiebanden gevormd worden door liefde en toewijding, niet alleen door biologische verbindingen.
  • Elke ontmoeting heeft een doel: De toevallige ontmoeting tussen de twee Daniels was geen klein detail, maar een voorbestemd moment dat voor hen beiden een nieuw hoofdstuk inluidde.
  • Adoptie kan levens veranderen: Daniels beslissing om vijf kinderen te adopteren, onderstreept hoe adoptie niet alleen de levens van kinderen kan transformeren, maar ook die van de adoptieouders enorm kan verrijken.

De reis van Daniel Smith van een eenzaam bestaan naar een levendig, liefdevol familieleven is een inspirerend voorbeeld van onbaatzuchtige liefde en de impact die één persoon kan hebben op vele levens.


Doorgaan met lezen

Trending