Connect with us

Animals

Vrouw geeft haar hond haar jas om hem warm te houden terwijl hij buiten wacht

De winter is hier en als de temperatuur daalt, is het belangrijk om onze huisdieren te beschermen tegen het ijzige weer.

Sommige mensen realiseren zich niet dat honden vatbaar zijn voor de kou, net als wij. Maar sommige goedhartige mensen doen hun best om dieren te beschermen tegen extreem weer.

De schattige manier waarop een hondenbezitter voor haar hond zorgde, trok de aandacht van een omstander, die de hartverwarmende foto’s op Facebook deelde.

Het was een koude, winderige dag in Cambridge, Massachusetts vorige maand. Een vrouw genaamd Kristina Hollie wachtte bij een bushalte met haar collega op Harvard Square.

Tijdens het wachten zag ze een vrouw haar hond uitlaten. De vreemdeling bond de hond vast aan een boom zodat ze het postkantoor kon binnenrennen.

Maar de hond trilde zichtbaar van het vriesweer … dus de eigenaar deed iets heel attent: ze gaf de hond haar jas!

“Ze deed meteen haar jas uit en bedekte de hond terwijl hij zat,” vertelde Kristina aan de Dodo. “Misschien dacht ze dat hij het zou aftrappen, dus boog ze zich voorover en ritste het om hem heen!”

Kristina liet het vriendelijke optreden niet onopgemerkt voorbijgaan en bedankte de vrouw voor het verzorgen van haar hond: “Ze antwoordde alleen:” Bedankt! Ik wil niet dat hij het koud heeft! ‘

Kristina plaatste de foto’s op de Dogspotting Facebook-groep, waar het duizenden positieve reacties ontving.

Kristina zegt dat de hond nog steeds buiten op zijn baas wachtte toen ze in de bus stapte, maar dat hij warm en tevreden leek.

“Ik zag twee of drie andere mensen langs hem heen lopen en zeggen dat hij er heel schattig en heel warm uitzag,” vertelde ze The Dodo.

Bedankt aan deze vrouw voor het uitkijken naar haar hond en het beschermen tegen de kou!

Animals

Zien: André Hazes vindt Monique samen met een ander in bed!

Monique Westenberg heeft er op z´n zachtst gezegd een turbulente periode op zitten. In 2019 liep haar relatie met André Hazes op de klippen en bovendien vond hij al heel snel daarna alweer nieuwe liefde bij Bridget Maasland. Enorm pijnlijk natuurlijk, des te meer omdat André in die periode vrijwel elke dag een liefdesfoto met hem en Bridget online knalde.

Maar gelukkig zijn de twee alweer samen. Alleen moet de zanger wel even oppassen dat zijn nieuwe/oude vlam niet gestolen wordt door een andere liefde van de blondine!

Monique Westenberg heeft nieuwe vent in haar bed

Intussen is André alweer een poosje terug bij Monique. Maar zo te zien houdt Monique ook wel van een andere vent in bed zo af en toe.

Doorgaan met lezen

Animals

Zwaan sterft aan ‘gebroken hart’ nadat vandalen eieren vernielen met bakstenen.

Een moederzwaan in Bolton zou overleden zijn aan een gebroken hart nadat haar eieren door harteloze vandalen kapot geslagen waren en haar mannetje spoorloos verdween.

De ongeboren zwaantjes werden vorige maand gedood door vandalen die stokken en bakstenen gebruikten om de eieren te vernielen.

Het dier werd dood aangetroffen, niet lang nadat de vader verdwenen was. Hij zou gevlucht zijn vanwege de stress.

Getuigen zagen hoe jongeren op 20 mei stokken en bakstenen naar het nest gooiden op een eiland in het Manchester Kanaal.

https://www.facebook.com/dailymirror/posts/10159065885059162

Doorgaan met lezen

Animals

Mini-reuzenpanda Ouwehands Dierenpark laat zich zien op nieuwe camerabeelden.

Ondertussen is de pasgeboren reuzenpanda in Ouwehands Dierenpark een maand oud. Nieuwe camerabeelden tonen dat het jong al flink gegroeid is.

Manager Zoölogie José Kok legde uit: “Het jong is niet alleen in lengte en gewicht toegenomen, maar lijkt nu zelfs al op een reuzenpanda, compleet met zwarte voor- en achterpoten, kringen om de ogen en zwarte pandaoren boven op de kop. De wat afgestompte snuit maakt het plaatje compleet.”

Wachten tot oogjes opengaan

“De nagels van de kleine worden steeds beter zichtbaar. Het wachten is nu op het moment dat de oogjes opengaan. Dat gebeurt meestal als het jong rond de 5 weken oud is.”

Binnenkort te bewonderen

Het jong zal de komende maanden nog samen met mama WuWen in het kraamhol verblijven. Wanneer het diertje helemaal volgroeid is en zijn mama kan volgen, mogen de twee naar het binnenverblijf verhuizen. Dan zullen ook de bezoekers van het dierenpark het kleintje kunnen bewonderen.

Doorgaan met lezen

Trending