Vrouw geeft miljoenen euro’s uit om op Barbie te lijken, maar blijft ontevreden!
Connect with us

Entertainment

Vrouw geeft miljoenen euro’s uit om op Barbie te lijken, maar blijft ontevreden!

Een 33-jarige Zweedse heeft vele jaren van haar leven en een indrukwekkend bedrag van £100.000 (€2,3 miljoen) geïnvesteerd om haar langgekoesterde droom te verwezenlijken: de fysieke transformatie in een levende Barbiepop.

Om deze ambitie te verwezenlijken, heeft ze een reeks ingrijpende procedures ondergaan, waaronder faciale filters, een neuscorrectie, borstimplantaten, laserliposuctie, nagelverlengingen en Botox-injecties.

Ondanks deze inspanningen is ze nog steeds niet tevreden met haar uiterlijk.

“Ik heb mijn identiteit uitgewist om een plastic bimbo te worden,” verklaart ze, en voegt eraan toe dat zelfs nu haar droom nog niet volledig is gerealiseerd.

Haar fascinatie met het uiterlijk van Barbie begon al op negenjarige leeftijd, toen ze geïnspireerd raakte door de live-actiefilm waarin de Australische actrice Margot Robbie de iconische pop vertolkte.

Ondanks haar voormalige carrière in public relations, nam ze ontslag en verhuisde ze naar Londen om haar droom na te jagen. Echter, deze zoektocht bleek al snel een uitdaging te zijn.

Na haar eerste borstvergroting liep ze een infectie op en verscheen ze in 2017 op “Botched,” een Amerikaanse realityshow die mensen helpt bij mislukte plastische chirurgie.

Dit weerhield haar er echter niet van om nog meer operaties te ondergaan, omdat ze nog steeds niet tevreden was met haar uiterlijk.

In gesprek met plastisch chirurgen op de show besprak ze verdere ingrepen, waaronder een Braziliaanse billift, ribverwijdering om een slankere taille te krijgen en het vergroten van haar borsten.

Ze overwoog zelfs het hechten van haar vingers om een poppenhand te krijgen, hoewel de haalbaarheid hiervan onduidelijk was.

Zes jaar later heeft ze nog steeds geen plannen om te stoppen, omdat ze zegt dat het een “verslaving” is.

In haar woorden: “In mijn gedachten bestaat perfectie niet. Het gaat om groeien en evolueren, en elk jaar word je steeds plastischer.”

Volgens het OnlyFans-model geeft Alicia maandelijks ongeveer £3.000 (ruim €69.000) uit om haar uiterlijk te behouden.

Ze benadrukt dat ze genoeg heeft van vooroordelen en dat ze wil dat mensen zich realiseren dat er een echt persoon achter haar uiterlijk schuilt.

Alicia zegt: “Er zijn zoveel vooroordelen over hoe je bent als je er zo uitziet. Ik wil dat mensen weten wie ik echt ben. Er is meer aan mij dan wat op het eerste gezicht lijkt.”

Entertainment

Bekijk: Israëlisch tv-programma maakt Joost Klein compleet belachelijk!

Het Eurovisie Songfestival is natuurlijk alweer lang en breed voorbij maar rondom Joost Klein en een cameravrouw die volgens geruchten van de Israëlische delegatie zou zijn is het laatste woord nog niet gesproken. Volgens de geruchten is er een incident ontstaan tussen Joost en een cameravrouw. Deze cameravrouw zou de wens van Joost, om niet gefilmd te worden backstage, niet hebben gerespecteerd. Hier zou al een officiële klacht over ingediend zijn door de AVROTROS. Toen Joost opnieuw wél gefilmd zou worden zou hij een ‘vuistbeweging’ hebben gemaakt waarbij hij de camera van de vrouw geraakt zou hebben waardoor deze kapot is gegaan. Deze vrouw heeft Joost aangegeven waardoor Joost gediskwalificeerd is. Tenminste, dat is het verhaal dat nu bekend is bij de media.

Joost Klein belachelijk gemaakt op Israëlische televisie!

Er is eerder ook al wat onenigheid ontstaan tussen Joost en de Israëlische delegatie. Tijdens een persconferentie werd de Israëlische zangeres gevraagd of zij het wel verantwoord vond om op te treden in verband met veiligheid op het Songfestival. In eerste instantie werd gezegd dat de zangeres hier niet op hoeft te reageren. Joost zat hierbij en vroeg hardop “Why not!?” Mede hierdoor zou de zangeres wél gereageerd hebben op de vraag. Hoe het allemaal gaat aflopen is nog onbekend. In het Israëlische satirische tv-programma Eretz Nehederet is er in ieder geval al ruimte om Joost flink belachelijk te maken. Gelukkig nemen ze hun eigen zangeres ook even mee:

Doorgaan met lezen

BNers

Joost Klein gaat volgend jaar opnieuw voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival!

Het is nog altijd niet duidelijk wat er nu precies gebeurd is tussen Joost Klein en de mysterieuze cameravrouw die aangifte tegen hem heeft gedaan bij de Zweedse politie. Het verhaal gaat dat Joost en de Nederlandse delegatie meerdere malen verzocht heeft hem niet te filmen nadat hij van het podium komt. Dit omdat zijn nummer nogal wat emoties met zich meebrengt en er voor artiesten ook een veilige leefomgeving met privacy zou moeten zijn. De AVROTROS zou hiervoor al een officiële klacht hebben ingediend waarna het volledig mis is gegaan. Een cameravrouw zou de wens van Joost meerdere malen niet gerespecteerd hebben waardoor Joost boos geworden is en een ‘vuistbeweging’ gemaakt heeft waardoor hij deze cameravrouw geraakt heeft. De camera zou hierbij stuk gegaan zijn. De diskwalificatie zou volgens kenners buitenproportioneel zijn, een boete licht mogelijk ook nog op de loer voor Joost.

Joost Klein opnieuw naar het Eurovisie Songfestival!

Wat nu? We krijgen natuurlijk nog het volledige verhaal te horen en talkshows zouden vechten om de aanwezigheid van Joost. Echter is het nog altijd onduidelijk of Joost, die de media behoorlijk ontloopt, wel zijn verhaal wil gaan doen. Ook vinden mensen dat Nederland zich permanent moet terugtrekken uit deze ‘poppenkast’, ofwel het Eurovisie Songfestival georganiseerd door het EBU. Maar wat zou nu het mooiste zijn? Natuurlijk, Joost opnieuw op het podium zetten met een nog veel heftiger nummer vol Nederlandse hardstyle een hardcore, gabbers en meer van dat. Online zijn er inmiddels petities te vinden om Joost naar het Eurovisie Songfestival 2025 te brengen waar hij ongetwijfeld een nóg grotere publieksfavoriet zal zijn dan hij dit jaar al was. Ofwel, een gegarandeerde winst voor Nederland. Dit zou toch prachtig zijn:

Doorgaan met lezen

Entertainment

Evelien uit Lang Leve de Liefde is superdronken en laat iets teveel zien!

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar de ware liefde. Je komt in een luxe villa terecht met een wildvreemde die ook opzoek is naar de ware. De kans dat jij hand in hand naar buiten loopt in LLDL is ongeveer 6 procent. Een stuk hoger dan concurrent First Dates waar het slagingspercentage maar 0,6 procent is. De reden hiervoor is natuurlijk dat een date in LLDL vele malen langer duurt dan een date in First Dates. Namelijk minimaal 24 uur. Na deze 24 uur kun je ervoor kiezen om je date te verlengen of af te breken. Het programma heeft een aantal trucjes in petto om het ijs tussen de deelnemers een beetje te kunnen breken. Je kunt bijvoorbeeld een drankje doen, of in de hottub springen. Een combinatie van deze twee blijkt een goede ijsbreker te zijn. Soms iets té goed.

Evelien compleet de weg kwijt in Lang Leve de Liefde

In 2021 deed Evelien mee aan LLDL, samen met Ruben. De twee besloten om een paar drankjes te doen om vervolgens in de hottub te springen. Het warme water van de hottub zorgt er soms voor dat deelnemers zich even niet goed voelen. Wanneer je dit combineert met een drankje of 6, dan is het natuurlijk raak. Wanneer je ook nog de spanning in je lijf hebt van 20 camera’s die op je gericht zijn dan heb je de poppen natuurlijk aan het dansen. Evelien had duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken, en het werd eventjes allemaal teveel tijdens de date. Gelukkig heeft de zorgzame Ruben een teiltje voor Evelien gehaald. De beelden gaan momenteel keihard rond op social media, vandaar dat we even terugblikken op deze heerlijke date:

Doorgaan met lezen

Trending