Vrouw heeft haar in zes maanden niet gewassen – kijk nu naar het verbluffende resultaat 8 uur na haar knipbeurt
Connect with us

Lifestyle

Vrouw heeft haar in zes maanden niet gewassen – kijk nu naar het verbluffende resultaat 8 uur na haar knipbeurt

Tenzij je het uit de eerste hand hebt meegemaakt, is depressie iets dat moeilijk te begrijpen kan zijn. Miljoenen mensen over de hele wereld worstelen dagelijks met de ziekte, wat in veel gevallen het leven van een normaal, gezond leven tot een uitdaging kan maken.

Kapper Kate Langman kwam onlangs oog in oog te staan ​​met zo’n persoon. Een vrouw bezocht haar salon en legde uit dat ze al een half jaar worstelde met depressiviteit. Ze was op zoek naar verandering – en dat is precies wat ze kreeg.

Kate had een gewone dag op haar werk toen ze merkte dat een onbekende vrouw was binnengelopen en haarproducten op een plank bestudeerde.

Kate benaderde haar en vroeg of ze hulp nodig had – en toen hoorde ze het lange en nogal pijnlijke verhaal van de vrouw.

De vrouw in kwestie kampt al meer dan zes maanden met ernstige depressies. Ze was zelfs niet in staat geweest om uit bed te komen en had dus niet haar haar gewassen of geborsteld gedurende de hele periode. Ze had haar haar in een paardenstaart gebonden – maar omdat het niet zo lang was gewassen, was het zo hard als een steen.

Kate, die later het verhaal op Facebook deelde, verklaart:

‘Dus vandaag komt ze naar binnen lopen en vraagt ​​of ze haar haar vandaag kan laten doen en dat ze eindelijk weer uit bed is. Ik zei natuurlijk ja. Het kon me niet schelen hoe laat ik bleef, ik wilde zeker weten dat er voor haar gezorgd werd “, schreef ze

De vrouw drong er meerdere keren op aan dat Kate al haar haar kon knippen en dat het haar niets kon schelen wat het zou kosten. Het enige wat ze wilde was zichzelf opnieuw herkennen. Maar Kate besloot dat ze er alles aan zou doen om de vrouw te helpen, haar terug te geven wat ze zo hard nodig had: zich weer helemaal goed voelen.

Kate legde de vrouw op de stoel en begon door haar haar te kammen. Acht en een half uur later, na ontwarren, kleuren en knippen van haar haar, leek het alsof er een nieuwe vrouw in de stoel voor haar zat.

Toen Kate klaar was met knippen en stylen, zag ze iets ongelooflijks.

“Tegen het einde van deze dienst kon ik de schittering in haar ogen zien en ik kon haar wangen roze zien kleuren van de opwinding dat ze niet alleen haar vingers weer door haar haar kon strelen, maar dat ze zichzelf weer voelde” schrijft Kate.

“Ik heb iemands leven vandaag veranderd en ik zal het nooit vergeten. En als dit ooit haar weg terug naar haar vindt, wil ik dat ze weet hoe geweldig, geweldig, aardig, liefdevol en hoe sterk van een persoon ze is. “

“En niet alleen die dingen, maar hoe mooi ze is … ze verdient niets anders dan geluk … en ik ben zo dankbaar dat ik haar kon helpen met haar eerste stap,” voegt Kate eraan toe.

Kate’s vriendelijkheid, geduld en gebrek aan inzicht raakten me. Deel dit artikel alstublieft met anderen als je het ermee eens bent dat haar houding lovenswaardig is – en geloof dat de samenleving beter geïnformeerd moet zijn over depressie en de implicaties daarvan.
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending