Vrouw heeft haar in zes maanden niet gewassen – kijk nu naar het verbluffende resultaat 8 uur na haar knipbeurt
Connect with us

Nieuws

Vrouw heeft haar in zes maanden niet gewassen – kijk nu naar het verbluffende resultaat 8 uur na haar knipbeurt

Tenzij je het uit de eerste hand hebt meegemaakt, is depressie iets dat moeilijk te begrijpen kan zijn. Miljoenen mensen over de hele wereld worstelen dagelijks met de ziekte, wat in veel gevallen het leven van een normaal, gezond leven tot een uitdaging kan maken.

Kapper Kate Langman kwam onlangs oog in oog te staan ​​met zo’n persoon. Een vrouw bezocht haar salon en legde uit dat ze al een half jaar worstelde met depressiviteit. Ze was op zoek naar verandering – en dat is precies wat ze kreeg.

Kate had een gewone dag op haar werk toen ze merkte dat een onbekende vrouw was binnengelopen en haarproducten op een plank bestudeerde.

Kate benaderde haar en vroeg of ze hulp nodig had – en toen hoorde ze het lange en nogal pijnlijke verhaal van de vrouw.

De vrouw in kwestie kampt al meer dan zes maanden met ernstige depressies. Ze was zelfs niet in staat geweest om uit bed te komen en had dus niet haar haar gewassen of geborsteld gedurende de hele periode. Ze had haar haar in een paardenstaart gebonden – maar omdat het niet zo lang was gewassen, was het zo hard als een steen.

Kate, die later het verhaal op Facebook deelde, verklaart:

‘Dus vandaag komt ze naar binnen lopen en vraagt ​​of ze haar haar vandaag kan laten doen en dat ze eindelijk weer uit bed is. Ik zei natuurlijk ja. Het kon me niet schelen hoe laat ik bleef, ik wilde zeker weten dat er voor haar gezorgd werd “, schreef ze

De vrouw drong er meerdere keren op aan dat Kate al haar haar kon knippen en dat het haar niets kon schelen wat het zou kosten. Het enige wat ze wilde was zichzelf opnieuw herkennen. Maar Kate besloot dat ze er alles aan zou doen om de vrouw te helpen, haar terug te geven wat ze zo hard nodig had: zich weer helemaal goed voelen.

Kate legde de vrouw op de stoel en begon door haar haar te kammen. Acht en een half uur later, na ontwarren, kleuren en knippen van haar haar, leek het alsof er een nieuwe vrouw in de stoel voor haar zat.

Toen Kate klaar was met knippen en stylen, zag ze iets ongelooflijks.

“Tegen het einde van deze dienst kon ik de schittering in haar ogen zien en ik kon haar wangen roze zien kleuren van de opwinding dat ze niet alleen haar vingers weer door haar haar kon strelen, maar dat ze zichzelf weer voelde” schrijft Kate.

“Ik heb iemands leven vandaag veranderd en ik zal het nooit vergeten. En als dit ooit haar weg terug naar haar vindt, wil ik dat ze weet hoe geweldig, geweldig, aardig, liefdevol en hoe sterk van een persoon ze is. “

“En niet alleen die dingen, maar hoe mooi ze is … ze verdient niets anders dan geluk … en ik ben zo dankbaar dat ik haar kon helpen met haar eerste stap,” voegt Kate eraan toe.

Kate’s vriendelijkheid, geduld en gebrek aan inzicht raakten me. Deel dit artikel alstublieft met anderen als je het ermee eens bent dat haar houding lovenswaardig is – en geloof dat de samenleving beter geïnformeerd moet zijn over depressie en de implicaties daarvan.
[fblike]

Nieuws

Erwin grijpt in nadat Marokkaanse jongens zijn geliefde friettent overvallen en rijdt hen aan

Erwin Lips, een moedige jongeman uit de Brabantse gemeente Odiliapeel, toonde zijn heldendaden afgelopen zaterdag toen hij getu!ge was van een 0verval op zijn geliefde friettent en besloot de b0even aan te pakken.

Terugkijkend naar afgelopen zaterdag, rond 19.30 uur, drongen twee jongeren Eethuis De Buurman binnen, wat de eigenaar van de zaak flink deed schrikken.

“Eentje had een groot zwaard bij zich. In eerste instantie dacht ik dat het om een Halloween-act ging. Maar ze riepen meteen ‘geld, geld, geld’.

Toen realiseerde ik me dat het geen grap was,” aldus eigenaar Henri, die met zijn 61 jaar vastberaden was om niet toe te geven aan de 0vervallers.

Hij probeerde zelfs de b!vakmuts van een van de jongens af te trekken.

“Ik trok hem naar voren, want daar hangt een camera,” vervolgde Henri.

Er ontstond een worsteling, maar toen trok een van de daders een zakmes tevoorschijn.

Erwin, die in een nabijgelegen auto zat, besloot in te grijpen.

Hij zag een draaiende scooter voor de deur staan en bemerkte dat er binnen twee gemaskerde mannen waren.

Terwijl Henri om hulp riep buiten, probeerden de boeven de kassa te stelen.

Dit verliep echter niet vlekkeloos, omdat de kassa met kabels aan de computer was bevestigd en het geboefte de kabels niet kon losmaken. Uiteindelijk renden ze zonder buit naar hun scooter.

Dit was het moment waarop Erwin in actie kwam. Hij ramde de scooter omver, waardoor de twee boeven van 17 en 15 jaar oud in de armen van de opgeroepen p0litie vielen.

Dit klinkt als een ongelooflijk verhaal, nietwaar? Gelukkig zijn er beelden beschikbaar om deze heldhaftige daad te onderstrepen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Verandering in kindermenu’s: Patat en pizza niet langer aangeboden in restaurants

Horecaondernemers in Nissewaard en Voorne aan Zee werken aan vernieuwde kindermenu’s, omdat zowel ouders als kinderen op zoek zijn naar meer gevarieerde opties dan de traditionele kipnuggets met friet of pannenkoeken.

Deze nieuwe initiatieven voor kindermaaltijden worden geleid door Sander Smit van restaurant Aan Zee.

Hij benadrukt dat het aanbieden van gezondere opties automatisch leidt tot betere eetgewoonten bij kinderen.

Volgens hem willen kinderen vaak meer variatie dan wat traditioneel op kindermenu’s wordt aangeboden.

Een creatief aspect van deze vernieuwing is het betrekken van basisschoolkinderen bij het samenstellen van hun ideale maaltijd.

Dit heeft geresulteerd in menu’s met meer diversiteit, zoals pasta met garnalen, witvis, pokébowls en kleurrijke wraps.

Kinderdiëtist Olga Benjamin is enthousiast over dit initiatief en benadrukt het belang van gevarieerde kindermenu’s.

Ze legt uit dat kinderen meer geneigd zijn om te genieten van kleinere, kleurrijke porties.

Uit een enquête van Ouders van Nu blijkt dat veel ouders vinden dat kindermenu’s gezonder en gevarieerder kunnen zijn.

Wendy van Poorten, hoofdredacteur van het tijdschrift, bespreekt de uitdagingen en mogelijkheden om kindermenu’s te verbeteren.

Van Poorten suggereert dat zelfs kleine aanpassingen, zoals het vervangen van gewone frietjes door zoete-aardappelfriet, een groot verschil kunnen maken.

Ook raadt kinderdiëtist Benjamin aan om halve porties van ‘volwassen’ gerechten aan te bieden, zodat kinderen samen met hun ouders kunnen eten.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Dochter Sterre Heijnen steelt de aandacht in Steenrijk, Straatarm: “Onze intentie is om haar meer bekendheid te geven”

Sterre Heijnen en haar ouders verschenen onlangs op televisie in het programma Steenrijk, Straatarm.

Wie gisteren naar deze uitzending keek, zag hoe de dochter uit het welgestelde gezin er alles aan deed om meer schermtijd te krijgen. Nu blijkt waarom ze dat deed.

Op televisie verschijnen
Veel mensen hebben de wens om op televisie te verschijnen. Sommigen willen dit om bijvoorbeeld liefde te vinden of deel te nemen aan een spelshow, terwijl anderen op zoek zijn naar aandacht.

Ze hopen op veel kijkers, zodat ze meer volgers kunnen krijgen. Programma’s als Temptation Island, Lang Leve de Liefde en First Dates zijn aantrekkelijke shows om wat aandacht te krijgen, maar er kan nu nog een aan dat lijstje worden toegevoegd.

Sinds kort lijkt ook Steenrijk, Straatarm te worden gebruikt om aandacht te genereren.

Vermoedens hiervan ontstonden al bij de aflevering met ‘Closet van Val’, waarbij mensen dachten dat de deelnemers hun leven rooskleuriger deden voorkomen dan het werkelijk was.

Later zagen we ook een oplichter die vermoedelijk zijn reputatie probeerde te herstellen. Nu vermoeden kijkers dat het programma wordt ingezet om hun dochter Sterre Heijnen te promoten.

Sterre Heijnen
Sterre Heijnen is een zelfstandig ondernemer die flink aan de weg timmert. Althans… Ze lijkt haar jeugdige jaren te gebruiken om financieel voordeel te behalen uit haar lichaam.

Via ‘Friends to follow’ (een concurrent van het bekendere OnlyFans) verkoopt ze foto’s van haar lichaam voor geld.

Het is natuurlijk een slimme zakelijke zet, maar hoe meer mensen je kennen, hoe succesvoller je kunt zijn.

Sterre heeft welvarende ouders en het lijkt erop dat ze zelf ook graag aan het werk is. Ze heeft namelijk talloze foto’s online staan, waarvan velen behoorlijk gedurfd zijn.

Dit heeft haar al zo’n 70.000 volgers opgeleverd. De mate van steun van haar ouders is nu echter onduidelijk.

Gaan haar ouders zo ver dat ze deelnemen aan een televisieprogramma om hun dochter te promoten? Kijkers denken van wel.

Hieronder zijn enkele foto’s van Sterre Heijnen te zien die weinig aan de verbeelding overlaten.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending