Vrouw hoort vreemde geluiden onder bed vandaan komen, als vloer wordt geopend beseffen ze ernst van situatie
Connect with us

Meest bekeken

Vrouw hoort vreemde geluiden onder bed vandaan komen, als vloer wordt geopend beseffen ze ernst van situatie

Een paar jaar geleden riep een vrouw uit Louisiana de hulp in van bijenkenner Jeff Horchoff, nadat ze een vreemd geluid onder haar bed had gehoord.

Jeff reed naar het huis van de vrouw en onderzocht alles van dichtbij, waarna hij de oorzaak vond. Hij had een camera bij zich om het hele proces te documenteren en de beelden zijn werkelijk fascinerend!

Nadat de vrouw Jeff had gebeld, keek hij onder haar bed. Ze vermoedde dat de vreemde geluiden bijen konden zijn.

De vrouw had al eerder van Jeffs diensten gebruik gemaakt om enkele bijen te verwijderen en wist daarom dat hij goed werk leverde. De bijenexpert reed naar het huis, maar had geen idee wat hem te wachten stond.

Hij trok een beschermend pak aan en begon de vloer te openen, zodat hij de omvang van de situatie kon inspecteren.

Met de grootste voorzichtigheid verwijderde hij de vloerplaat om de hele zwerm te redden, maar nu was de vraag hoe de bijen verplaatst konden worden.

Gelukkig had Jeff een aantal op maat gemaakte dozen meegebracht, zodat hij de bijen gemakkelijk van het huis naar buiten kon verplaatsen. Waar ze uiteindelijk thuis horen!

Want bijen zijn ontzettend belangrijk voor mens en dier. Ongeveer een derde van het voedsel dat wij eten komt van planten af die bijen en hommels bestuiven, aldus Wikipedia.

In de onderstaande video kun je de fascinerende reddingsoperatie zien! Het werk begint rond het 3:00 tijdstip. 

Meest bekeken

Moeder deelt truc die tijd en moeite bespaart tijdens de was ophangen

Een moeder heeft haar truc gedeeld om de was op te hangen. Deze tip bespaart zowel tijd als moeite … daarnaast is een wasmand niet nodig!

Niet iedereen is even groot fan van huishoudelijk werk. Tips en trucs om dingen sneller en efficiënter te doen zijn natuurlijk altijd welkom!

Deze moeder deelde een video online die viraal is gegaan. Ze onthulde een truc om sneller de was op te hangen – zonder wasmand.

Leralynn, met de gebruikersnaam @leralynn27 op TikTok, zei dat ze haar schone kledingstukken één voor één op een stapel legt. Een wasmand gebruikt ze dus niet.

Daarna pakt de moeder gewoon de stapel op en legt ze deze op haar schouder. Dan hangt ze simpelweg elk kledingstuk op de lijn. Op deze manier hoeft ze niet te bukken om kleding uit een mand te halen of zich zorgen te maken of alles goed is uitgevouwen.

Ze schreef: “Mijn was lifehack die ik op een dag willekeurig begon te doen en het is de beste!”

Als bijschrift voegde ze eraan toe: “Mijn washack die ik aan mensen uitleg en ze denken dat ik gek ben! Maar het werkt ECHT! Ondergoed en sokken in de droger, grote dingen aan de lijn. Dit bespaart me tijd en bukken!”

Veel gebruikers konden beamen dat deze manier van de was ophangen inderdaad veel tijd bespaart en stukken beter is dan constant bukken om kleding uit een mand te halen.

Iemand schreef: “Mijn oppas heeft me dit geleerd! Het maakt een ENORM verschil als het gaat om ophangen! Ik vind het geweldig dat je het hebt gedeeld.”

Maar niet iedereen was onder de indruk, sommigen gaven aan dat haar methode van ophangen wasknijperafdrukken af zou laten. Leralynn verzekert echter dat ze hier nooit last van heeft gehad. Dit kan ook simpel worden voorkomen door de knijpers op de naden te plaatsen.

Wat denk jij, ga jij deze manier ook eens proberen?

@maha_no_commentt

♬ original sound – Maha🤘

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

26- jarige vrouw: ‘ik vind het juist fijn als ik klappen krijg van mijn vriend’

Een 26- jarige vrouw die woont in Paramaribo (Suriname) zegt aan GFC Nieuws dat ze niet altijd begrip heeft voor het geklaag van personen die binnen hun relatie worden misbruikt.

Volgens haar heeft een man het recht om in gevallen waarbij zijn vriendin of vrouw fout heeft gehandeld, een paar ferme tikken uit te delen.

De twintiger stoort zich aan de campagne van het Kritisch Internationaal VrouwenCollectief (KIVC↗

) dat vrouwen die worden mishandeld door hun levenspartner juist adviseert hun man of vriend te verlaten.

“Ik vind het juist fijn wanneer ik een klap krijg als ik iets verkeerd heb gedaan. Zo leer ik een beter persoon te worden”.

“Het staat trouwens ook duidelijk in de bijbel. De man is de baas van een vrouw en wij moeten ons allemaal onderwerpen aan hun gezag. Wij moeten onderdanig zijn”, zegt ze in volle overtuiging.

Ze benadrukt dat het niet goed is wanneer er zodanig geweld wordt toegepast dat iemand ernstig gewond raakt.

“Ik heb het specifiek over een corrigerende klappen, net zoals je dat doet bij een kind. Soms is dat echt nodig”.

Desgevraagd zegt Jennifer Atmo van het KIVC dat zij deze zienswijze meer dan absurd vindt.

Het staat nergens in de bijbel dat mannen vrouwen mogen slaan of kleineren”.

“Het zowel fysiek als geestelijk mishandelen van vrouwen kan nooit goedgekeurd, goedgepraat of geaccepteerd worden, is het standpunt van het KIVC.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Vrouwenadvies: dames die met veel mannen zijn geweest moeten dat niet vertellen aan hun vriend

Dames met een wild verleden doen er goed aan om hun lippen op elkaar te houden.

Relatiespecialist Casanova uit de Hofstad zegt woensdag aan GFC Nieuws dat mannen een extreme afkeer hebben van vrouwelijke promiscuïteit, en dat er in het belang van de relatie daarover beter gezwegen kan worden.

“Het wekt misselijkmakende gevoelens op bij mannen indien ze erachter komen dat hun geliefde met jan en alleman is geweest”, betoogt de Hagenaar van Italiaanse origine.

Het tegengestelde zou om biologische redenen het geval zijn bij heren die in staat zijn veel vrouwen voor zich te winnen.

Vrouwen in een relatie moeten volgens Casanova derhalve niets loslaten indien ze vroeger een losbandig leven hebben geleid.

De relatiekenner concludeert: ‘Ook al is je man nog zo verliefd, zijn gevoelens voor jou zullen abrupt veranderen. Zelfs als hij pretendeert van niet.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending