Vrouw knuffelt kat die geen aandacht kreeg, hij is zo blij dat hij lief begint te miauwen
Connect with us

Animals

Vrouw knuffelt kat die geen aandacht kreeg, hij is zo blij dat hij lief begint te miauwen

Valentino was één van die katten waarvan niemand in de buurt wilde komen. Zijn vacht was vies, zijn ogen zaten dicht en hij had een ernstige huidinfectie. Maar wat Valentino boven alles nodig had, was wat liefde en compassie.

Gelukkig merkte een dierenliefhebber met de naam Elaine Seamans Valentino op en kon zij langs zijn uiterlijk kijken en zien waar hij naar verlangde.

Nu gaan de foto’s van Elaine die Valentino knuffelt de hele wereld over.

Toen Valentino uit de straten werd gered, verkeerde hij in een vreselijke staat. Hij was heel mager. Hij leed aan een huidinfectie genaamd sarcoptische schurft. En zijn ogen waren zo gezwollen dat hij ze nauwelijks kon openen.

Omdat Valentino er zo eng uitzag, wilde niemand hem aanraken. Hij zat alleen in zijn kooi en had geen contact met mensen. Tot Elaine Seamans op bezoek kwam.

Publiée par John Hwang sur Samedi 11 février 2017

Toen Elaine de kooi van Valentino passeerde in het dierenasiel van Baldwin Park, stopte ze meteen. Ze hoorde de kat huilen om hulp en kon het niet laten om de kooi te openen en hem eruit te halen.

‘Hij stak zijn poot uit en maakte de kleinste miauw. Het was alsof hij schreeuwde zonder het te verwoorden: ‘Help me alsjeblieft’, ‘zei Elaine tegen The Dodo.

Publiée par John Hwang sur Samedi 11 février 2017

Elaine zegt dat ze geen andere optie zag dan te blijven en Valentino te helpen. Ze pakte hem op en omhelsde hem zonder handschoenen of andere beschermende uitrusting. Valentino liet zijn kleine hoofd onmiddellijk op haar schouder rusten.

“Dat was het. Ik moest hem eruit halen, ‘zei Elaine.

Publiée par John Hwang sur Samedi 11 février 2017

Ze bleef Valentino in haar armen houden terwijl ze de telefoon opnam en haar vriend Toby Wisneski, de oprichter van Leave No Paws Behind, belde. Toby hoorde de kat op de achtergrond miauwen en stemde ermee in om voor hem te zorgen.

Valentino ging met Toby naar huis en werd uit zijn kooi in het dierenasiel bevrijd.

Hoewel hij er slecht aan toe is, heeft Valentino een mooie toekomst voor zich. Hij wordt elke dag sterker en zal een lang en gelukkig leven zodra hij gezond is.

Well we finally have Valentino all checked in and settled at ACCESS: Advanced Critical Care Animal Hospital! He is…

Publiée par Leave No Paws Behind, Inc. sur Mardi 14 février 2017

“Hij is een jager”, zegt Toby. “Hij is zo lief. Je kunt zien dat hij erg dankbaar is. Hij knort als hij met ons is em probeert het veterinaire personeel continu kopjes te geven. Hij weet dat hij veilig is. ‘

Volgens rapporten gaat het nu goed met Valentino en eet hij goed.

Zijn reis naar herstel zal een tijdje duren, maar hij weet dat hij veilig is, geliefd, de beste medische aandacht krijgt en het belangrijkste is dat hij weet dat zijn leven ertoe doet.

Ik ben zo ontroerd door de knuffels van Valentino en Elaine. Iedereen heeft liefde nodig, en Valentino had het die dag meer dan ooit nodig. Ik hoop dat hij snel beter wordt!

Deel dit artikel als je ook geraakt bent door de foto’s van Valentino en Elaine.

Doorgaan met lezen

Animals

Mike huilt tranen van geluk als hij na vier jaar met zijn vermiste hond wordt herenigd

Zijn hond was al vier jaar vermist, toen Mike Plas op een dag een onverwacht telefoontje kreeg.

Vier jaar eerder was Mike’s beste vriend spoorloos verdwenen. Toen hij zijn tuin inliep, was zijn hond Jack er niet. Het was een zwaar verlies en Mike weigerde te accepteren dat zijn maatje voor altijd was verdwenen.

“Ik postte op sociale media, plaatste posters, sprak met mensen in de omgeving en zocht naar sporen in de struiken en op de wegen,” vertelde Mike aan The Dodo.

Hij probeerde alles in zijn macht, maar er was geen enkel teken van de viervoeter. Uiteindelijk moest hij zijn zoektocht opgeven.

Maar een paar maanden geleden, vier jaar nadat Jack was verdwenen, kreeg Mike een onverwacht telefoontje… Jack was gevonden!

Niemand wist hoe het mogelijk was, maar Jack werd acht uur rijden van Mike’s huis gevonden. Iemand had hem aangetroffen in dezelfde straat als het Centennial Animal Hospital en had hem naar de dierenkliniek gebracht.

Gelukkig was Jack gechipt en konden de dierenartsen snel zijn baasje achterhalen.

“Ik huilde van vreugde toen me werd verteld dat hij in gezond en wel in de dierenkliniek was,” vertelde Mike.

De volgende dag zat hij achter het stuur van zijn auto, waarna hij acht lange uren reed om zijn vermiste vriend op te halen.

“Ik heb een deel van mijn leven terug. Hij is meer dan een huisdier voor mij. Hij is als een broer,” vertelde Mike.

Hieronder zie je de reünie en hun reactie zegt alles!

Doorgaan met lezen

Animals

Puppy is met al zijn bezittingen in bos achtergelaten en wacht totdat iemand hem opmerkt

Hank was pas 8 maanden oud toen hij alleen in een bos werd gevonden, maar gedroeg zich  helemaal niet als een puppy. Stil en verdrietig zat hij in een afgedankte hondenmand.

Het arme hondje was omringd door zijn oude speelgoed en een zak met hondenvoer. De zak was dicht en Hank kon deze niet zelf openen … Zijn wanhopige blik zei alles.

Zijn vinder nam contact op met het plaatselijke dierenasiel, die onmiddellijk ter plaatste kwamen. Ze hadden geen idee hoe Hank zich zou gedragen. Zou hij agressief zijn? Het tegenovergestelde bleek waar!

“Hij was niets anders dan liefde vanaf het moment dat hij bij ze was”, vertelde Rosa Fond, oprichter van Humans and Animals United, aan The Dodo. “Iedereen zegt dat hij de liefste hond is.”

Bij de dierenkliniek bleek dat Hank een gebroken been had. Volgens dierenartsen had hij deze verwonding meer dan twee weken voor zijn redding opgelopen. Om deze reden kwam hij nooit uit zijn mand in het bos; het was simpelweg te pijnlijk.

Er is een gecompliceerde operatie nodig, waaraan Humans and Animals United financieel zal bijdragen. Binnenkort zal hij de levensveranderende operatie ondergaan, maar eerst moet Hank wat herstellen.

In de tussentijd wordt hij verwend door de veterinaire medewerkers. Het regent inmiddels adoptieverzoeken, maar vooralsnog is nog niemand gekozen.

“Hij moet nog een kleine reis maken voordat hij geadopteerd kan worden”, zei Fond. “Maar hij is nu veilig en zal nooit meer pijn worden gedaan.”

Doorgaan met lezen

Animals

Politiepaard staat pas op nadat hij ‘s ochtends zijn kopje thee krijgt

We zullen het eerlijk toegeven, het is soms een opgave om op te staan. Als je lekker warm onder de dekens ligt en het alarm gaat af, is het een bittere pil om te slikken. Gelukkig helpt dan altijd een kopje thee of koffie.

Het blijkt dat niet alleen mensen hiervan genieten. Ontmoet Jake het politiepaard.

Jake is een 20-jarig politiepaard dat alleen aan het werk gaat nadat hij zijn warme kopje thee heeft genuttigd. Mocht u zich afvragen hoe het edele dier zijn thee drinkt; dat is met twee lepeltjes suiker en een scheutje magere melk.

De afgelopen 15 jaar maakt Jake deel uit van het Merseyside Police Department in het VK.

In een gesprek met The Daily Mail, vertelde trainer Lindsey Gaven dat Jake een van de twaalf paarden in de stal is, die met hen werkt.

“Ik zou Jake absoluut omschrijven als een paard met een boel karakter. We hebben allemaal zijn thee volgorde geleerd – één klontje suiker kan nog net, maar hij is beslist blijer als je hem er twee geeft,” vertelde Lindsey.

“Als je langs de stal staat en hij ziet je met een beker in je hand, dan kun je er zeker van zijn dat hij langs draaft en een slokje probeert te stelen,” voegde ze hieraan toe.

Geef hem eens ongelijk!

 Jake nadert met rasse schreden zijn pensioen. Binnenkort zal hij van zijn verdiende rust genieten! Hopelijk met iedere ochtend een warm kopje thee.

Doorgaan met lezen

Trending