Vrouw koopt ring voor 13 euro – 30 jaar later wordt de ongelofelijke waarde onthuld
Connect with us

Nieuws

Vrouw koopt ring voor 13 euro – 30 jaar later wordt de ongelofelijke waarde onthuld

Als je de kwaliteit van een diamant checkt, kijk je meestal naar vier dingen: helderheid, kleur, karaat en hoe hij geslepen is.

Het speelt allemaal een rol als je een diamanten ring uitkiest.

En voor velen is ook de prijs een belangrijke.

Want laten we eerlijk zijn, de prijs doet ertoe. Vooral als je een diamanten ring koopt. Dat gezegd hebbende, de prijs was waarschijnlijk het laatste waar deze vrouw uit Engeland aan dacht toen ze op koopjesjacht was op een vlooienmarkt 30 jaar geleden.

Het was een vlooienmarkt buiten Londen in de jaren tachtig, waar de vrouw een aantal juwelen vond die haar aandacht trokken.

De stukken zagen er oud en afgedragen uit, maar één specifieke ring trok haar aandacht. Ze dacht dat het een perfecte ring zou zijn om veel te dragen. Je weet wel, zo´n ring die je naar werk draagt of als je boodschappen gaat doen.

De Londense vrouw, die graag anoniem wilt blijven, dacht dat ze een mooi koopje had gedaan door een ¨kristallen ring¨ voor 13 dollar op de vlooienmarkt te vinden.

Wat ze niet wist, was dat ze zojuist een geweldige investering had gedaan.

De vrouw droeg de ring elke dag, zonder te weten wat hij waard was, volgens Telegraph.

Het duurde 30 jaar voordat ze besloot de ring naar een lokale juwelier te brengen om te kijken wat hij waard was. Wat ze ontdekte bracht iedereen in shock.

De ´kristallen ring´ bleek een 26.27-karaats diamanten ring te zijn. De waarde? 46,000 dollar.

Volgens experts is de steen erg oud en komt waarschijnlijk uit de 19e eeuw, toen diamanten verschillend werden bewerkt. Diamanten staan bekend om hun intense glinstering maar deze diamant bleek zijn glans al die jaren te hebben verborgen – en hield iedereen daarmee voor de gek.

De ring werd verkocht op het populaire veilinghuis Sotheby´s op 7 juni.

Er werd verwacht dat hij voor minder dan 46,000 dollar verkocht zou worden, maar het werd haast het dubbele van dat bedrag: 83,000 dollar maar liefst.

Dus de volgende keer dat je je juwelendoos opschoont, kijk dan goed: Wie weet houd je zonder dat je het weet een verborgen schat in je handen.

Deel dit verhaal als je ook vindt dat meer mensen dit opvallende verhaal zouden moeten lezen!
[fblike]

Entertainment

Waarom je je douche met een aardappel zou moeten schoonmaken: de verrassende reden!

De vraag der vragen: Hoe maak ik de douche het beste schoon? In plaats van de gebruikelijke huismiddeltjes kun je ook aardappelen gebruiken om de douche schoon te maken – dankzij het afpareleffect.

Je hebt vast wel eens gehoord dat je de douche kunt reinigen met huismiddeltjes zoals azijn of citroensap. Maar wist je dat aardappelen ook kunnen helpen om de douchecabine schoon te krijgen? We leggen je uit hoe de slimme aardappeltruc werkt.

Douche schoonmaken met een aardappel

Er zijn mensen die hun trekker voor de douche hoog waarderen en het een geliefd ritueel vinden om de wanden en deuren van de douche na elk gebruik droog te trekken – voor alle anderen is er de volgende aardappeltruc om de douche te impregneren.

Zelf een lotuseffect maken

Bij deze truc maak je gebruik van het zogenaamde lotuseffect. Ter verduidelijking: de bladeren van de lotusbloem hebben een speciale oppervlakte waar het water eenvoudig vanaf parelt en daarbij zelfs het vuil meeneemt. Precies dit afpareleffect kun je ook met een aardappel bereiken.

Aardappeltruc voor een schone douche

Stap 1: Halveer een rauwe aardappel.

Stap 2: Wrijf met de snijkant van de aardappel over de wanden van de douchecabine.

Belangrijk: De aardappel is niet bedoeld om vuil en kalk te verwijderen, maar om dit te voorkomen. Je moet de aardappel dus op een pas schoongemaakte oppervlakte gebruiken.

Het impregneereffect kun je trouwens ook bereiken met glansspoelmiddel of autowas.

Doorgaan met lezen

Nieuws

LLDL-kijkers kunnen het alleen maar over de bips van deze deelneemster hebben: “Nog nooit gezien”

De meeste mensen die op zoek zijn naar de liefde, die schrijven zich in bij een datingapp. Toch zijn er ook mensen die op nationale televisie op zoek gaan naar de liefde.

De kijkers smullen van programma’s als Lang leve de liefde. Helemaal niet zo gek natuurlijk, want er is altijd wel weer wat bijzonders in het programma.

Tidjan en Andy

Deze week staat in het teken van de date tussen Tidjan en Andy. Ondanks dat je bij Andy al snel aan een man denkt, is het gewoon een knappe dame. Tijdens een potje badminton komt Andy naar buiten in een strakke legging. Iets waar de kijkers niet over uitgepraat raken. De legging van Andy is namelijk speciaal gecreëerd om haar billen goed naar voren te laten komen.

De naad zit goed tussen haar bips, waardoor je goed de rondingen kunt zien. Niet alleen een cadeautje voor de kijkers, die er in de comments helemaal over losgaan, maar natuurlijk ook voor haar date Tidjan.

Gluren bij de buren

Tijdens het badmintonnen worden de twee ook benieuwd of er ook deelnemers in het andere huis aanwezig zijn.

Natuurlijk is er maar een manier om daarachter te komen. Tidjan neemt Andy met de bips op zijn schouders en stiekem gluurt ze bij de buren, op zoek naar enige beweging.

Beweging is helemaal niet te vinden bij de buren. Toch vindt Tidjan dat natuurlijk helemaal niet erg, want hij heeft de billen van Andy wel op zijn schouders gehad. Boeien of de buren er zijn.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Bedelaartster zonder tanden is nu een prachtige vrouw – transformatie haalt de media!

Je bent niet l*lijk, je bent gewoon blut! Specialisten geven een onverzorgde vrouw een geweldige make-over en veranderen haar onherkenbaar! Je zult je ogen niet geloven als je haar nu ziet! Voor de voor-en-na foto’s – zie het artikel!

Vrouwen zijn verschillend. Sommigen omarmen natuurlijke schoonheid en bloeien jaar na jaar op. Sommigen streven naar cosmetische chirurgie en schoonheidsverbeteringen. Sommigen gaan zo op in het gezinsleven en de opvoeding van hun kinderen dat ze letterlijk geen tijd hebben voor zelfzorg.

Het ongelooflijke verhaal van vandaag gaat over Maria, die zich altijd heeft toegewijd aan haar kinderen en zowel haar uiterlijk als haar gezondheid heeft verwaarloosd.

Als gevolg daarvan zag ze er onverzorgd uit, met enkele ontbrekende tanden en verfomfaaid haar.

Maria’s vrienden adviseerden haar om zich tot specialisten te wenden en hulp te zoeken om haar vroegere allure terug te krijgen en zelfvertrouwen te krijgen als vrouw.

Iedereen stond versteld toen ze Maria zagen na de fantastische make-over.

Ze is onherkenbaar veranderd en lijkt nu niet meer op die onaantrekkelijke vrouw.

Het belangrijkste is dat ze meer zelfvertrouwen heeft gekregen en hier is om anderen aan te moedigen zichzelf te vermannen en hun leven voor altijd te veranderen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending