Vrouw koopt ring voor 13 euro – 30 jaar later wordt de ongelofelijke waarde onthuld
Connect with us

Lifestyle

Vrouw koopt ring voor 13 euro – 30 jaar later wordt de ongelofelijke waarde onthuld

Als je de kwaliteit van een diamant checkt, kijk je meestal naar vier dingen: helderheid, kleur, karaat en hoe hij geslepen is.

Het speelt allemaal een rol als je een diamanten ring uitkiest.

En voor velen is ook de prijs een belangrijke.

Want laten we eerlijk zijn, de prijs doet ertoe. Vooral als je een diamanten ring koopt. Dat gezegd hebbende, de prijs was waarschijnlijk het laatste waar deze vrouw uit Engeland aan dacht toen ze op koopjesjacht was op een vlooienmarkt 30 jaar geleden.

Het was een vlooienmarkt buiten Londen in de jaren tachtig, waar de vrouw een aantal juwelen vond die haar aandacht trokken.

De stukken zagen er oud en afgedragen uit, maar één specifieke ring trok haar aandacht. Ze dacht dat het een perfecte ring zou zijn om veel te dragen. Je weet wel, zo´n ring die je naar werk draagt of als je boodschappen gaat doen.

De Londense vrouw, die graag anoniem wilt blijven, dacht dat ze een mooi koopje had gedaan door een ¨kristallen ring¨ voor 13 dollar op de vlooienmarkt te vinden.

Wat ze niet wist, was dat ze zojuist een geweldige investering had gedaan.

De vrouw droeg de ring elke dag, zonder te weten wat hij waard was, volgens Telegraph.

Het duurde 30 jaar voordat ze besloot de ring naar een lokale juwelier te brengen om te kijken wat hij waard was. Wat ze ontdekte bracht iedereen in shock.

De ´kristallen ring´ bleek een 26.27-karaats diamanten ring te zijn. De waarde? 46,000 dollar.

Volgens experts is de steen erg oud en komt waarschijnlijk uit de 19e eeuw, toen diamanten verschillend werden bewerkt. Diamanten staan bekend om hun intense glinstering maar deze diamant bleek zijn glans al die jaren te hebben verborgen – en hield iedereen daarmee voor de gek.

De ring werd verkocht op het populaire veilinghuis Sotheby´s op 7 juni.

Er werd verwacht dat hij voor minder dan 46,000 dollar verkocht zou worden, maar het werd haast het dubbele van dat bedrag: 83,000 dollar maar liefst.

Dus de volgende keer dat je je juwelendoos opschoont, kijk dan goed: Wie weet houd je zonder dat je het weet een verborgen schat in je handen.

Deel dit verhaal als je ook vindt dat meer mensen dit opvallende verhaal zouden moeten lezen!
[fblike]

Lifestyle

ZIEN: Mannelijk Nederland geniet van spannend pakje Chantal Janzen op RTL 4

Het RTL-programma Oh, Wat een Jaar! is gisteravond weer begonnen met een nieuw seizoen. De eerste aflevering trok direct maar liefst 1.7 miljoen kijkers. De naar SBS6 vertrokken Linda de Mol heeft plaatsgemaakt voor – wie anders? – Chantal Janzen!

Haar eerste aflevering aan het roer van deze spelshow begint meteen goed: de blonde presentatrice werd in een zwart/grijs glitterpakje gehesen, en kreeg een hoogblonde coupe aangemeten! Voor elke aflevering van Oh, Wat een Jaar worden Chantal Janzen en haar vaste teamcaptains volledig ondergedompeld in een bepaald decennium. Deze week zijn de 90’s aan de beurt.

Het pakje van Chantal Janzen

Ook de kledingstijl en haardracht van die tijd komen dus langs! Chantal heeft geluk gehad: zij kreeg een over-the-top, maar toch schitterend pakje om aan te trekken. Haar sidekicks Ruben Nicolai en Carlo Boszhard hebben het iets slechter getroffen…

View this post on Instagram

Vanavond 20:00 terug naar: 1990. Ik was 15! Gebreide vesten, lange haren en kleurrijke stropdassen.. Oh wat een jaar!!#OWEJ

A post shared by Ruben Nicolai (@rubennicolaizelf) on

View this post on Instagram

STRIKE A POSE Come on, V….? Madonna, 1990 #thissaturday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Grote zorgen om Martien Meiland “Dit ziet er niet rooskleurig uit!”

Het is niet altijd dolle pret in Chateau Marillaux, blijkt uitt de laatste aflevering. De 58-jarige kasteelheer en ster van de show wordt er namelijk ook niet jonger op. Martien Meiland blijkt te kampen met serieuze gezondheidsklachten. Ook fans zien in de laatste aflevering dat het leven in het Franse chateau de kasteelheer niet veel goeds doet. Ook de rest van de familie maakt zich zorgen, hij zou flinke benauwdheidsklachten hebben. Het begon met een benauwde en beroerde nacht waarbij de kasteelheer ook pijn op de borst heeft ervaren. Maar de grote zorgen kwamen toen hij dit ook overdag begon te ervaren. Benauwd was hij niet meer, gaf hij aan. Wel zegt hij het volgende: “Maar ik weet gewoon dat het niet goed is. Ik voel het. Dat voel je. Ik ga morgen naar de dokter.”

Martien Meiland kampt met gezondheidsklachten

“Hij kan toch corona hebben?” Zegt dochter Montana nog. Maxime denkt ook dat er iets aan de hand is: “Misschien is het gewoon een longinfectie”. Fans denken dat het ook wat te maken zou kunnen hebben met de oplopende stress die de coronacrisis met zich mee brengt. Ook in het welbekende Franse chateau zijn de gevolgen hiervan namelijk keihard aangekomen. Montana ziet het niet rooskleurig in als dit de uitkomst is: “Dan ga je gewoon dood. Jouw longen zijn niet de sterkste van allemaal.”

Annuleringen in het kasteel

Er zijn onwijs veel annuleringen in het kasteel aangekomen. Iedere dag moeten er duizenden euro’s terug geboekt worden naar de gasten die niet kunnen komen voor hun overnachtingen. Vorige maand is dan ook officieel de verkoop van hun kasteel van start gegaan. Voor 1.250.000 kun je dan al eigenaar zijn van het complete kasteel, met zwembad en alle meubels en toebehoren.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Pijnlijk: Het gezicht van Martien Meiland na zijn heftige ongeluk!

Misschien dat het je weleens is opgevallen, Martien Meiland heeft twee verschillende ogen. Tenminste, twee verschillende kleuren. Dat komt doordat hij als kind ooit eens een schaar in zijn eigen oog heeft gekregen tijdens het knutselen. Hij was destijds vier jaar oud en het heeft hem voor de rest van zijn leven beïnvloed kunnen we wel stellen.

Hij ziet namelijk vrijwel niets meer met dat oog en moet het dus doen met één oog. Omdat het op jonge leeftijd is gebeurd denkt de kasteelheer dat hij er niet zoveel last van heeft. Normaal gesproken hebben mensen namelijk veel last met het zien van diepte wanneer één oog wegvalt.

Het oog van Martien Meiland

Omdat het ongeluk op zijn vierde levensjaar is voorgevallen heeft hij er goed mee kunnen leren leven. Het enige waar hij nog last van heeft is dat hij een dode hoek ervaart aan zijn rechterkant. Als je goed kijkt kun je hier het verschil goed zien. Let op zijn rechteroog, voor ons aan de linkerkant dus:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending