Vrouw laat al haar lichaamshaar staan en is daar ontzettend trots op
Connect with us

Entertainment

Vrouw laat al haar lichaamshaar staan en is daar ontzettend trots op

In de hedendaagse samenleving, waar schoonheidsnormen vaak onrealistisch en beperkend zijn, schijnt het verhaal van een jonge vrouw die dapper de conventionele verwachtingen naast zich neerlegt, als een baken van hoop en empowerment.

Deze vrouw, die zichzelf de bijnaam ‘Natuurfee’ heeft gegeven, heeft de moed getoond om haar natuurlijke lichaamshaar te omarmen en daarmee een statement te maken tegen de druk van schoonheidsstandaarden die door de maatschappij worden opgelegd. Haar reis is niet alleen een persoonlijke overwinning op zelfacceptatie, maar ook een inspiratiebron voor velen die worstelen met hun zelfbeeld.

De Natuurfee, een jonge twintiger met een stralende glimlach en een passie voor het vieren van natuurlijke schoonheid, heeft de harten van mensen over de hele wereld veroverd met haar standvastige besluit om niet te buigen voor de wrede kritieken van online trollen.

Zij beweert dat haar schoonheid niet gedefinieerd wordt door de afwezigheid van lichaamshaar, maar door haar authenticiteit en het vermogen om trouw te blijven aan haar eigen waarden.

Haar keuze om haar harige oksels en benen met trots te tonen op sociale media, is een daad van rebellie tegen de druk om zich aan te passen aan een bepaald schoonheidsideaal dat vaak onbereikbaar en onrealistisch is.

Verwachtend dat zij met weerstand en afkeuring zou worden geconfronteerd, vond de Natuurfee in plaats daarvan een gemeenschap van gelijkgestemden die haar besluit toejuichten en haar moed bewonderden.

Haar video’s, waarin ze dansend en stralend haar natuurlijke zelf toont, hebben niet alleen honderdduizenden views verzameld, maar hebben ook een ruimte gecreëerd voor open discussies over schoonheidsstandaarden, zelfliefde en de acceptatie van lichamelijke diversiteit.

Deze positieve reacties benadrukken een verschuiving in de maatschappelijke perceptie van schoonheid, waarbij steeds meer mensen de waarde inzien van authenticiteit boven conformiteit.

Door haar platform te gebruiken om te spreken over de natuurlijkheid van lichaamshaar, daagt de Natuurfee niet alleen de stigma’s uit die daarmee gepaard gaan, maar adresseert ze ook de bredere kwestie van genderstereotypen en de sociale constructies van vrouwelijkheid en mannelijkheid.

Ze benadrukt dat lichaamshaar een universeel menselijk kenmerk is, dat geen invloed heeft op iemands vrouwelijkheid of mannelijkheid. Haar bericht is duidelijk: de keuze om lichaamshaar te hebben of niet, zou niet moeten leiden tot genderdiscriminatie of sociale oordelen.

De Natuurfee’s succesvolle gebruik van sociale media onderstreept hoe deze platforms kunnen dienen als krachtige instrumenten voor sociale verandering en bewustwording.

Door haar ervaringen en overtuigingen te delen, heeft ze niet alleen een persoonlijk merk van lichaamspositiviteit opgebouwd, maar heeft ze ook bijgedragen aan een grotere beweging die streeft naar meer inclusieve en diverse representaties van schoonheid in de media en de samenleving als geheel.

Entertainment

Zo leuk! 😍 David heeft na Married at First Sight alsnog de liefde gevonden

David, een van de deelnemers aan het recente seizoen van Married at First Sight, werd door de experts gekoppeld aan Kim.

Helaas bleek deze match niet bepaald hemels te zijn. Hoewel de twee aanvankelijk een gezellige tijd leken te hebben, liet de communicatie te wensen over.

Uiteindelijk besloten ze dan ook om niet getrouwd te blijven. Gelukkig heeft David inmiddels opnieuw liefdesgeluk gevonden.

De opnames van Married at First Sight liggen al een tijdje achter ons.

David stapte in het najaar in het huwelijksbootje met Kim, maar al snel werd duidelijk dat hun relatie geen lang leven beschoren was.

Na het ontbinden van het huwelijk met Kim kwam er al snel een nieuwe vrouw in het leven van David.

“Ze nam na de breuk met Kim contact met mij op. Inmiddels hebben we al drie keer gedatet.

Het is echt ongelooflijk wat zij bij mij losmaakt,” vertelt David openhartig in gesprek met De Telegraaf.

Naast zijn nieuwe liefde, heeft David ook besloten om zijn woonsituatie aan te pakken.

Hij heeft een appartement gekocht in Rotterdam. “Heel Nederland zag tijdens de logeerpartij van Kim bij mij, dat ik op mijn 35e bij mijn moeder woonde.”

David verduidelijkt echter dat zijn levensverhaal iets ingewikkelder in elkaar steekt.

Op zijn zeventiende vertrok hij voor een jaar naar Noorwegen, waarna hij tien jaar in Leiden heeft gewoond.

Vervolgens bracht hij een half jaar door in Zweden en ging hij driekwart jaar naar Polen. “MAFS heeft mij wel wakker geschud. Over een maand verhuis ik,” voegt hij eraan toe.

Het lijkt erop dat David na zijn avontuur bij Married at First Sight een nieuwe fase in zijn leven ingaat.

De ervaring heeft hem niet alleen geholpen om meer duidelijkheid te krijgen over zijn relatiewensen, maar ook om zijn persoonlijke situatie aan te pakken.

Met een nieuwe liefde in zijn leven en een nieuw thuis in Rotterdam kijkt David positief naar de toekomst.

Doorgaan met lezen

Entertainment

Kijkers Miljoenenjacht gaan los vanwege thuiswinnaar

Vanavond werd de laatste aflevering van dit seizoen van Miljoenenjacht uitgezonden. Net als in voorgaande afleveringen had de finalist van deze week niet veel geluk met het kiezen van koffertjes. Dit zorgde voor veel reacties op sociale media.

De ‘gelukkige’ finalist van vanavond was Harm. Hij had weinig geluk en speelde het ene na het andere hoge bedrag weg.

Op sociale media konden mensen zijn speelwijze nauwelijks geloven. Zo wilde hij bijvoorbeeld koffer 16 voor het laatst bewaren, om vervolgens te zeggen: ”Doe koffer 16 maar.” Uiteindelijk zag de ongelukkige Harm geen andere optie dan akkoord te gaan met het bod van de bank.

Hij won 43.000 euro. Dat betekent dat Winston thuis ook iemand blij mag maken met dat bedrag. Ditmaal was dat Annie.

Maar nu komt het. Annie lijkt helemaal niet blij te zijn met 43.000 euro. Dat is begrijpelijk, want ze heeft een jaar geleden haar man verloren.

Winston vraagt daarop of Annie nog wensen heeft. Goed bedoeld, maar haar allergrootste wens kan niet worden vervuld. Annie heeft nog wel een hele treffende vraag. Als ze hoort hoeveel ze heeft gewonnen, zegt ze: ”Leuk, en hoeveel belasting gaat daar nog vanaf?”

Winston weet niet wat hij hoort en gaat snel door. Op X gaat Annie nu compleet viraal.

Mensen komen niet meer bij van het lachen. We overdrijven niet als we zeggen dat er honderden reacties op X staan.

Doorgaan met lezen

Entertainment

TV-ster ging naar bed met meer dan 700 mannen – nu beoefent ze al 15 maanden onthouding

Een Australische reality-tv-ster is viraal gegaan nadat ze openhartig bekende met meer dan 700 mannen naar bed te zijn geweest. Nu vertelt ze dat ze haar ‘s*ksverslaving’ heeft aangepakt.

Belinda “Love” Rygier, bekend van haar deelname aan The Bachelor Australia in 2017, onthulde dat er een periode in haar leven was waarin ze wel zes avonden per week op zoek ging naar s*ks.

Hoewel deze cijfers voor velen schokkend kunnen klinken, onderging de 38-jarige een ontwenningskuur toen ze uiteindelijk erkende dat ze een probleem had.

Open zijn over je s*ksleven is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor de meesten is het niet gebruikelijk om openlijk te pronken met het aantal s*ksuele partners dat je hebt gehad.

Maar voor Belinda Rygier was het openlijk vertellen over haar totale ‘body count’ een stap in het proces om haar verslaving te overwinnen.

Ze beweerde met maar liefst 700 mannen naar bed te zijn geweest, hoewel ze niet zeker was van het totale aantal.

De voormalige tv-ster, die nu bekend staat als relatiegoeroe, onthulde in de radioshow You’re a Grub Mate! in 2022 dat ze al acht jaar bezig was met haar herstel, waarbij ze al 15 maanden geen s*ks meer had gehad.

“Ik wist niet dat ik een probleem had totdat ik begon te genezen. Het probleem lag bij mijn relaties en ik bleef giftige mannen aantrekken,” legde ze uit.

“Toen ik herstelde, besefte ik dat er onverwerkt trauma uit mijn verleden was dat mijn s*ksverslaving veroorzaakte.”

“Het beheerste mijn leven, maar ik functioneerde nog steeds. Ik had een geweldige carrière, ook al zou je dat niet meteen denken.”

Belinda, die bekendheid verwierf in The Bachelor Australia, zei dat ze zich “niet schaamde” voor haar ongewoon hoge aantal s*ksuele partners.

Ze onthulde dat ze vaak wel zes keer per week uitging om een bedpartner te vinden.

“Mannen waren erg goed in het vertellen van wat ik wilde horen. Het ging erom dat ik me mooi, gewaardeerd en geliefd voelde in plaats van dat ik s*ks had,” zei ze.

Tegenwoordig beoefent Belinda het celibaat. Ze zegt dat ze ervan overtuigd is dat mensen tegenwoordig s*ks gebruiken om de “verkeerde redenen”.

“De maatschappij is achteruitgegaan en we gebruiken s*ks om de verkeerde redenen – een snelle bevestiging of moment,” zei ze. “Ik zal weer s*ks hebben, maar met iemand waarmee ik een band heb.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending