Vrouw mishandeld hondje door hem mee te slingeren met haar elektrische scooter totdat pootjes bloedden.
Connect with us

Meest bekeken

Vrouw mishandeld hondje door hem mee te slingeren met haar elektrische scooter totdat pootjes bloedden.

De politie in California stelde een onderzoek naar dierenmishandeling in nadat er video’s opdoken waarin te zien is hoe een hondje achter een elektrische scooter wordt gesleept. Het incident vond zondagmiddag plaats in het centrum van Bakersfield.

Facebookgebruiker James Dowell deelde enkele video’s van zijn bewakingscamera’s die toonden hoe de vrouw door de straat racete met het kleine hondje genaamd Zebra dat achter de scooter wordt aangesleept.

Dowell schreef later dat de enige reden waarom de scooter stopte, was omdat ze geconfronteerd werd door enkele fietsers.

In de video’s is te zien hoe de pootjes van Zebra duidelijk gekwetst zijn en het lijkt erop dat de rode sweater van de vrouw onder het bloed zit.

De volgende dag achterhaalde de politie dat de vrouw op de scooter niet de eigenaar was van Zebra. De eigenaar van de hond had Zebra twee uur na het voorval binnengebracht bij een dierenarts, waar Zebra behandeld werd en later weer vrijgegeven werd. Verwacht wordt dat het hondje volledig zal herstellen.

Op basis van die gegevens stond de politie toe dat de hond verder onder de hoede van de legale eigenaar bleef.

De vrouw op de gehuurde scooter werd ondertussen ondervraagd door de politie en even later weer vrijgelaten. Ze nam een advocaat onder de arm die een verklaring uitbracht waarin ze zegt dat ze “van dieren houdt en ook van Zebra” en dat het voorval een eenmalig incident was.

Het is niet duidelijk wat de relatie van de vrouw is tot de eigenaar van de hond.

BEKIJK DE BEELDEN HIERONDER EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN ALS OOK JIJ HOOPT DAT ER GERECHTIGHEID GESCHIEDT VOOR ZEBRA.
OPGEPAST: DE ONDERSTAANDE VIDEO ZOU OP SOMMIGE PERSONEN SCHOKKEND KUNNEN OVERKOMEN.

https://www.facebook.com/KGET17News/videos/606136983173252/

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

De ernstig zieke Riny (58) moet kiezen tussen vreselijke pijn of een hogere energierekening

Riny Smits (58) uit Eindhoven is chronisch ziek. Voor de aan zijn rolstoel gekluisterde man is het geen optie om zijn verwarming lager te zetten. Als hij dat wel doet, vergaat hij van de pijn dankzij spasmen. ”Ik zit hartstikke klem.”

In zijn jongere jaren kwam Smits ongelukkig ten val, waardoor hij verlamd raakte. ”Ik heb een uitkering van het UWV. Rondkomen gaat net, maar nu maak ik me grote zorgen.”

 

Smits kan zijn verwarming niet lager zetten. ”Als het te koud wordt, krijg ik pijnlijke spasmes in mijn spieren. Mijn benen gaan dan schudden, en mijn spieren spannen zich aan om mijn hele lichaam te doen strekken.” Ook kort douchen is geen optie, dat moet minimaal 20 minuten duren. ”Warm water is essentieel om te voorkomen dat mijn spieren verstijven.”

Hoog verbruik

Al met al heeft Smits een hoog verbruik. Als flatbewoner maakt hij gebruik van blokverwarming. Het is momenteel niet duidelijk of en wat de regering aan tegemoetkoming gaat bieden. ”Stel dat er ook voor ons een prijsplafond komt. Dan is het is heel goed mogelijk dat ik door mijn hoge verbruik daar overheen kom.”

Geen energietoeslag

Tot afgelopen zomer betaalde Smits ongeveer 80 euro per maand aan energiekosten. Hij is bang dat het bedrag veel hoger gaat worden en vreest in de schulden te komen.

Het kabinet biedt minima weliswaar een energietoeslag van 1.300 euro, maar Smits krijgt dit niet. Zijn uitkering is exact €7,82 te hoog en de regering is onverbiddelijk. Dat geldt overigens ook voor bijzondere bijstand.

Brief

De zieke Smits is ten einde raad en daarom klom hij in de pen. Hij heeft zijn situatie uitgelegd een de burgemeester van de stad, Jeroen Dijsselboem en aan andere Kamerleden.

Niemand heeft op hem gereageerd, behalve Fleur Agema van de PVV. Ze schreef dat de al eerder Kamervragen stelde over de positie van chronisch zieke mensen. Smits hoopt dat het gemeentebestuur het belangrijk genoeg vindt om op zijn brief in te gaan. ”Het gaat niet alleen om mij, maar om de hele groep chronisch zieken.”

 

Bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Emile Ratelband wilt dat Jesse Klaver ter dood wordt veroordeeld

Emile Ratelband stond vroeger bekend als een positiviteitsgoeroe die tegen iedereen die het wilde horen TSJAKKA schreeuwde. Tegenwoordig is Emile wat minder positief, zo blijkt uit een tweet.

Ratelband heeft het nieuws gevolgd en heeft gezien dat er in Duitsland iets aan de hand is. Schijnbaar wilden ’tientallen rechts-extremisten’ de regering bij onze oostburen omver werpen. In totaal zijn er 22 mensen opgepakt. Zij worden allen verdacht van lidmaatschap van terroristische organisatie.

Jesse Klaver
Jesse Klaver reageerde via Twitter op het nieuws uit Duitsland en greep dat direct aan om uit te halen naar Forum voor Democratie. Hij schreef er het volgende over op sociale media.

Met ‘sommige politici’ bedoelt hij natuurlijk FvD’er Gideon van Meijeren. Die sprak eerder over ‘een fluwelen revolutie’. En over de optie dat sommige Nederlanders ”bij wijze van spreken richting het parlement trekken en zeggen ‘wij gaan hier niet meer weg totdat de regering weg is’.”

Doodstraf
Het bericht van Jesse Klaver was voor Emile Ratelband reden om te reageren. Hij schrijft het volgende:

Bron: showblad

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mailtje lekt uit: Dit is er gebeurd tussen Matthijs van Nieuwkerk en zangeres Maan

Het zit Matthijs van Nieuwkerk allemaal niet mee de laatste tijd. Na het onthutsende artikel in De Volkskrant lijkt de gevallen presentator zich nu teruggetrokken te hebben op zijn woonboerderij in de buurt van Zutphen. Op een foto was te zien dat Matthijs er nu niet bepaald al te florissant bij liep.

Volgens de mannen van Roddelpraat zou Matthijs van Nieuwkerk het overigens geel gezellig hebben gehad met zangeres Maan.

Roddelpraat ontving namelijk een mail van een voormalig stagiair van De Wereld Draait Door. Ze beweert dat Matthijs van Nieuwkerk en Maan het samen heel gezellig zouden hebben gehad. Of de twee écht de bezemkast in zijn gedoken is natuurlijk gissen, maar wie weet.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending