Vrouw ontdekt gigantisch wespennest op zolder in Lieshout
Connect with us

Lifestyle

Vrouw ontdekt gigantisch wespennest op zolder in Lieshout

Een vrouw uit Lieshout wist niet wat ze zag toen achter een schot op zolder een gigantisch wespennest bleek te zitten. Het enorme nest was bijna een meter bij een meter, of misschien zelfs wel groter!

Toen Riky van Stiphout met haar vriendin langs haar huis liep, zag ze een heleboel wespen vliegen rondom het dak van haar garage, bericht het AD. Ze dacht meteen dat het foute boel was. Eerder die week had Riky nog een klein wespennest verwijderd van de zolder.

Nadat ze op de zolder van de garage ging kijken wat er aan de hand was, zag Riky het gigantische wespennest achter een schot.

Diezelfde donderdag kwam de ongediertebestrijder Theodoor Biemans kijken. Hij stond versteld! “Dit is echt iets wat je één keer in je carrière tegenkomt”, vertelde hij aan de krant. Theodoors schatting is dat er zo’n 12.000 wespen in het nest leven.

De reden dat het nest zo groot is geworden en juist op die plek zit, kan te maken hebben met twee oorzaken. In januari van dit jaar zat er een lekkage op de plek. Wespen houden van vochtige ruimtes. Daarnaast is het weer de afgelopen maanden ideaal geweest voor de insecten. Een milde winter, waardoor veel koninginnen overleefden en de hitte van de laatste weken.

Het nest zal verwijderd worden nadat de wespen dood zijn. Hiervoor heeft Theodoor er gif in gespoten. Pas als hierna het schot wordt weggehaald zal blijken hoe groot het nest daadwerkelijk is.

We hebben hier een aantal tips voor als je met wespen te maken krijgt. Dit geldt natuurlijk niet voor gigantische nesten, daar moet een ongediertebestrijder aan te pas komen.

Hieronder zijn beelden te zien die Theodoor filmde van het nest en op zijn Facebook pagina plaatste. Zo’n mega nest zou voor veel mensen slapeloze nachten betekenen! Gelukkig zijn er stappen ondernomen om het te verwijderen.

[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending