Vrouw stopt stiekem haar vinger in haar drankje – wanneer de nagellakkleur verandert, beseft ze het ondenkbare
Connect with us

Lifestyle

Vrouw stopt stiekem haar vinger in haar drankje – wanneer de nagellakkleur verandert, beseft ze het ondenkbare

Individuen die drugs in hun drankjes krijgen in bars en nachtclubs zijn helaas iets wat veel voorkomt.

De meest voorkomende doelen zijn om het slachtoffer te drogeren of te beroven, voor het merendeel vrouwen.

Deze gruwelijke daad vindt niet alleen plaats op openbare plaatsen – men moet ook opletten voor omgevingen zoals huisfeesten waar men ten onrechte kan aannemen dat ze veilig zijn.

Vier studenten van North Carolina State University besloten dat ze wilden proberen iets te doen om deze vreselijke gebeurtenissen te helpen voorkomen.

Hun oplossing? Effectief en geniaal!

Als onderdeel van een universitaire cursus bedachten de vier scherpzinnige individuen een slimme en discrete oplossing om vrouwen te beschermen tegen mannen die ze probeerden te drogeren. Het project heette “Undercover Colors”.

De jonge mannen creëerden een speciale nagellak die verschillende stoffen in vloeistoffen kan detecteren. Je hoeft alleen maar je vinger in je drankje te steken als je iets vreemds vermoedt: als de nagellak van kleur verandert, dan bevat deze drugs.

Om de bekendheid van hun werk te vergroten, creëerden de studenten een Facebook-pagina, een Instagram-account en een eigen website.

Het plan is om ook een duidelijke nagellak te produceren, zodat mannen (die meestal geen gekleurde lak dragen) zichzelf kunnen beschermen door deze slimme uitvinding ook te gebruiken.

Het product bevindt zich nog in de ontwikkelingsfase en reageert alleen op een bepaald aantal veel voorkomende drugs.

Wat een unieke eenvoudige en slimme manier om jezelf te beschermen! Het is prachtg hoe eenvoudig het is – het enige wat je hoeft te doen is de punt van je vinger in je glas te laten glijden, en voila!

Als de test positief blijkt te zijn, is het idee dat men snel contact kan opnemen met de politie – wat er hopelijk toe kan leiden dat misdadigers geen nieuwe slachtoffers kunnen maken.

Het is triest dat een dergelijk product in de eerste plaats nodig is, maar ik denk dat het ook als preventieve maatregel kan worden gebruikt en iedereen die erover denkt een dergelijke misdaad te plegen afschrikken.

Totdat dit product beschikbaar is, moet je nooit vergeten je drankje uit het oog te verliezen!

De nagellak is nog niet in de winkels te verkrijgen, maar ik vind nog steeds dat we dit geweldige initiatief moeten toejuichen. Goed gedaan jongens!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending