Vrouw vermoordt 8 puppies recht voor hun moeder’s ogen, alleen om haar een ‘belangrijke’ les te leren
Connect with us

Lifestyle

Vrouw vermoordt 8 puppies recht voor hun moeder’s ogen, alleen om haar een ‘belangrijke’ les te leren

In veel arme landen is het niet ongebruikelijk om straathonden en -katten te zien op straat.

Zelfs al proberen dierenrechtenactivisten zoveel mogelijk straatbeestjes te redden, het is onmogelijk ze allemaal te helpen.

Gelukkig zijn veel mensen aardig tegenover hongerige honden en geven wat te eten. Maar helaas is niet iedereen zo barmhartig.

In India wonen miljoenen straathonden. Iedere dag hebben deze honden moeite met het vinden van voedsel en onderdak.

Slechts zelden vallen ze mensen lastig, maar struinen slechts de straten af op zoek naar voedselresten.

Toen een vier jaar oude hond een nestje van acht puppies baarde recht voor het huis van een vrouw, reageerde de dame furieus.

Ze raapte alle puppies één voor één op en sloeg ze tegen de stenen tot ze allemaal dood waren.

Al die tijd keek de moeder van de acht pups hulpeloos toe.

Na de brute moord op de acht kleine hondjes begroef de vrouw de puppielijkjes in een veld.

Volgens de Times of India propeerde de hond wanhopig om haar dode pups terug te krijgen door radeloos heen en weer te rennen. Maar niemand kon haar helpen.

“Om haar een lesje te leren”
Toen haar gevraagd werd waarom ze zo harteloos had gehandeld, antwoordde de vrouw dat ze Ammu een lesje had willen leren zodat ze nooit meer in de buurt van haar huis zou komen.

De politie was snel gebeld en zij arresteerden de vrouw. Ammu was zo bedroefd dat ze nog een tijd lang de puppies probeerde op te graven.

Als de vrouw veroordeeld wordt voor haar misdaad zal ze tot vijf jaar gevangenisstraf kunnen krijgen.

Gelukkig legde bewakingscamera’s het vreselijke tafereel vast.

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending