Vrouw verplettert alle records tijdens gratis shoppen in de Jumbo
Connect with us

Entertainment

Vrouw verplettert alle records tijdens gratis shoppen in de Jumbo

Heb je er ooit over nagedacht wat je zou doen als je een minuut gratis mag winkelen in een supermarkt? De meeste mensen hebben wel een idee, maar als je daar daadwerkelijk staat, is het toch anders. Want die minuut is sneller voorbij dan je denkt.

Bij gratis winkelen komt vaak als eerste de gedachte aan dure producten op. Weinig mensen denken aan een kar vol met muntdrop en cheetos. Op de een of andere manier is de gedachte dat je het ‘eruit moet halen’.

Dit fenomeen doet zich ook vaak voor bij all-you-can-eat restaurants. Mensen proppen zichzelf helemaal vol in de veronderstelling dat ze zich misselijk moeten eten om te kunnen winnen van het restaurant. Misschien is het gewoon een cultureel ding. En zo werkt dat ook bij Nederlanders die gratis mogen winkelen: zoveel mogelijk in die kar laden om met een zo groot mogelijke buit naar huis te gaan.

Maar ja, hoe pak je dat nu het slimst aan? Daar zijn verschillende manieren voor. Je kunt rennen of tactisch op je doel af lopen. De mogelijkheden zijn eindeloos als je gratis mag shoppen.


Een vrouw die zestig seconden lang gratis mocht winkelen bij de Jumbo in Alphen aan den Rijn heeft het aangepakt zoals nooit eerder vertoond. Wat ze precies heeft gedaan, is niet in woorden uit te drukken, maar gelukkig kun je de video bekijken. Eén ding is zeker: wat een baas.

@tvmomentjesDame haalt topscore met minuut gratis winkelen

♬ origineel geluid – al het moois


Entertainment

LLDL-Julia schokt zowel de kijkers als Angelo met het cadeautje dat ze meegebracht heeft

Het lijkt wel verplicht om een cadeautje mee te nemen voor je date als je meedoet aan Lang Leve de Liefde. Of dat echt zo is weten we niet, maar het valt wel op dat alle deelnemers áltijd een cadeautje bijhebben.

Waar Angelo een doordacht cadeautje heeft, heeft Julia iets anders in petto. Ze heeft er namelijk voor gekozen om Angelo een soort eitje te geven, dat hij in bed kan gebruiken.

Eitje in bed

Wat moet een kerel met een eitje in bed, hoor ik je denken. Maar dit eitje is een bijzonder eitje, dat je handen beschermt tegen alle viezigheid wanneer je er een slinger aan geeft. Angelo kijkt een beetje raar naar het voorwerp in zijn handen en kan zich niet goed bedenken hoe dat dit nou zou moeten werken. Julia is ondertussen dolenthousiast.

Kijkers reageren verdeeld op het cadeau. De één kan er wel om lachen maar de ander verbaast zich om waarom je zoiets in vredesnaam mee zou nemen op een eerste date.Vreemde trekjes

De kijker is niet alleen onder de indruk van het cadeautje, maar ook van de vreemde trekjes die Julia heeft. Zo praat ze alsof ze in een natuurfilm speelt en kreunt achter vrijwel iedere zin. Daarnaast lijkt ze niet echt te luisteren naar wat Angelo te vertellen heeft.


Doorgaan met lezen

Entertainment

Dame gaat knetterviral na antwoord op deze vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Op YouTube of TikTok zie je geregeld straatinterviews voorbij komen. Vooral als je eerlijke antwoorden krijgt, kunnen deze interviews smullen zijn. We zien dit niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.

Onlangs ging er een straatinterviewer in Amerika de straat op, waarbij hij heel eerlijk antwoord kreeg op de vraag: “Hoe kan je een man helemaal gek maken?”

Goudeerlijke antwoorden

De interviewer is duidelijk in zijn vraagstelling. Hij windt er geen doekjes om en wil van de dame weten hoe de vrouw een man helemaal gek maakt tussen de lakens. De dame vertelt luid en duidelijk: “You gotta give him a hawk tuah spit on that thang.” Haar antwoord ging in een paar uur knetterviral en is nu trending op het wereldwijde internet.

Memes van de dame

Wanneer je iets bijzonders doet op camera, kan je tegenwoordig verwachten dat het viral gaat. Inmiddels gaan er ook al memes rond van de dame.

Deze memes staan vooral in het teken van hoe geweldig haar reactie is. Bekijk hier de memes die nu al circuleren. Onderaan het artikel vind je het filmpje waar iedereen zo van onder de indruk is.
Doorgaan met lezen

Entertainment

Zien: buurvrouw is aan het genieten van haar goedkope Ali zwembadje

In het buitenland heb je natuurlijk echte zomerse temperaturen. Helaas zat het dit jaar niet echt mee hier in Nederland. Deze dame dacht lekker in haar goedkope Aliexpress zwembadje te kunnen genieten.


Echter ging dat niet echt lang goed. Want je weet wat ze zeggen he. Goedkoop is soms duurkoop. Wie zie je dit ook wel overkomen? Bekijk de beelden hieronder:


Doorgaan met lezen

Trending