Vrouw vindt haar hond geraakt door een pijl – is verbluft als ze een detail op de pijl ziet
Connect with us

Lifestyle

Vrouw vindt haar hond geraakt door een pijl – is verbluft als ze een detail op de pijl ziet

Ik word altijd zo boos als ik hoor over honden of andere dieren die slecht zijn behandeld, hetzij per ongeluk of expres.

Dit is het verhaal van wat er gebeurde met een prachtige golden retriever genaamd Cosmos, die werd gevonden nadat hem het onvoorstelbare was overkomen. Hij was door de romp met een pijl geschoten.

En toen zijn eigenaar een klein detail op de pijl opmerkte, vertelde ze het onmiddellijk aan de politie.

Cosmo is de geliefde hond van de familie Redick. Hij is een essentieel lid van het gezin en heeft met hen allerlei avonturen beleefd.

Maar op een dag kreeg de eigenaar van Cosmo, Christine, een telefoontje dat geen enkele hondeneigenaar ooit wil ontvangen. Iemand zei dat Cosmo in haar tuin was en dat hij zwaar gewond was.

“Ze kwam thuis van het werk en vond mijn hond in hun tuin zitten met een pijl duidelijk door zijn borst,” vertelde Christine aan News 5 Cleveland.

Zwaargewond, maar bij bewustzijn, zat Cosmo op het gazon – en Christine haastte zich naar zijn zijde.

Christine bracht Cosmo rechtstreeks naar het ziekenhuis, waar de dokter zei dat ze twee keuzes had. Cosmo laten inslapen of probeer een levensreddende operatie uit te voeren. Christine en haar familie kozen voor de laatste optie – en gelukkig was de operatie succesvol.

De röntgenstralen toonden aan dat de pijl enkele centimeters het hart en de longen van Cosmo had gemist. Tot ieders vreugde wordt van het gouden labrador verwacht dat het zich volledig herstelt van de vreselijke gebeurtenis.

Een aanwijzing op de pijl
Niemand wist wie dit de kleine hond zou hebben aangedaan. Maar de politie had al snel een idee.

Geschreven op de pijl van de pijl was een naam – de naam van een 16-jarige buurjongen.

Toen de politie de tiener confronteerde, bekende hij dat hij de hond had geprobeerd neer te schieten. Maar hij ontkende dat hij het expres deed. Hij zei dat hij dacht dat Cosmo een coyote was, die hij probeerde weg te jagen.

Ongeacht of het verhaal van de tiener waar is, ik ben blij dat Cosmo een mooie toekomst voor zich heeft. Hopelijk heeft hij geen pijn en zal hij vergeten dat hij ooit is neergeschoten – en in plaats daarvan zal hij genieten van het mooie, gelukkige leven dat hij verdient.

Alle dieren verdienen het om een ​​vredig, gelukkig leven te leiden. Druk op LIKE hieronder als je akkoord gaat.
[fblike]

Celeberties

Foto van André Hazes en Nikkie Plessen duikt op: “Dus toch!?”

Een hoop ophef rondom André Hazes en zijn privéleven vorig jaar. En dat jaar maakt hij het nog bonter. Het begon met geruchten dat hij en Nikkie Plessen stiekem aan het daten zouden zijn. Ze waren hand in hand gespot en zelfs zoenend zijn ze gezien. Er dwaalde foto’s van de twee over het internet rond. Ze hebben alleen niets toegegeven. Dat het niet goed liep tussen de zanger en Monique Westenberg, dat was wel duidelijk. Hij sliep niet eens meer thuis. Tot het op een gegeven moment leek dat alles weer koek en ei leek te zijn tussen de twee. Maar ook daar kwam snel een einde aan toen bekend werd dat ze zanger verder ging met de 20 jaar oudere Bridget Maasland. Tot begin eerder dit jaar dan. En dan is daar ineens die ene foto weer!

André Hazes en Nikkie Plessen

Dat doet natuurlijk weer een hoop stof opwaaien. Waar de geruchten van hem en Nikkie al weggestopt werden blijkt het dat de zanger er tóch wel een handje naar blijkt te hebben. Geruchten gaan dus dat het niet alleen bij Bridget is gebleven in het afgelopen jaar. Tekst gaat door onder de video:

Woede om foto’s van de zanger en Monique

Als je een een beetje het nieuws hebt gevolgd de laatste dagen dan weet je dat het aantal corona besmettingen weer flink stijgt in Nederland. En terwijl het RIVM probeert alles in goede banen te leiden zijn er steeds meer mensen die de regels aan hun laars lappen. Zo ook de volkszanger en zijn vriendin Monique Westenberg. Monique en de zanger waren eerder deze week uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze ‘Getekend voor het leven’ afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws: ‘Vriendinnen maken zich grote zorgen om Bridget Maasland’

Als we weekblad Story mogen geloven, gaat het niet al te best met presentatrice Bridget Maasland. Goede vriendinnen hebben haar zelfs aangespoord om psychische hulp in te schakelen, zo schrijft het weekblad.

“Niet alleen haar breuk met André Hazes heeft erin gehakt, ook eerdere amoureuze teleurstellingen zou Bridget Maasland niet hebben verwerkt”, zo meldt de Story in haar nieuwste editie. “De presentatrice zou zich op advies van haar hartsvrienden hebben gewend tot psychische hulpverlening, zo vertelt een bron uit Bridgets directe omgeving aan Story.”

Wat is er aan de hand?

Naast nare uithalen van toetsenbordridders op sociale media, krijgt de RTL-ster zelfs van haar collega-BN’ers de nodige narigheid over zich heen. Het zal allemaal niet helpen om in een positieve flow te komen. Maar gelukkig kan de presentatrice altijd terugvallen op haar grote liefde én “een hecht groepje vrienden”. “Met hen praat Bridget over haar diepste verdriet en angsten. En Bridget luistert ook naar de goedbedoelde adviezen van haar vertrouwelingen. Zij zouden de geplaagde presentatrice hebben aangespoord om hulp in te roepen van een psycholoog.”

Psychische hulp

De anonieme bron – volgens Story afkomstig uit Bridgets ‘directe omgeving’ – legt uit waarom ze psychische hulp zou hebben ingeschakeld. “Haar vrienden zijn ‘om haar heen gaan staan’. Het is niet zo dat ze gered moest worden, maar ze moet wel iets doen. En dat heeft niet eens te maken met die breuk met André, hoe hard die er ook heeft ingehakt. Al sinds de breuk met Pepijn (de vader van haar zoontje Mees, Red.) is ze niet meer in staat geweest om een echt stabiele relatie aan te gaan. Dat heeft psychische gevolgen en daar is best het nodige aan te doen.”

Bridget op RTL 4

Overigens moeten we Bridget al een tijdje missen in RTL Boulevard. Ook zijn haar programma’s Hotter Than My Daughter en De Zwakste Schakel opeens vooruitgeschoven. Volgens haar management moeten we daar niet van alles achter gaan zoeken: dat komt door de coronacrisis. En oh ja, we moeten er nog wel bij vermelden dat Bridget zelf nog niet heeft gereageerd op bovenstaande geruchten. Ze wil Story niet meer te woord staan als het gaat om haar privéleven.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Rogier Smit heeft Frank ingeruild voor nieuwe vriend!

Een aantal weken waren er een aantal foto’s van Rogier Smit zonder zijn pruik in omloop. Heel interessant allemaal. Maar daarnaast ging het ook niet helemaal lekker met zijn vriend, Frank. Het welbekende stel leek even uit elkaar te gaan, toen weer niet, maar dat is nu toch wel weer definitief.

Dat melden verschillende media. Maar het gaat nu nóg een stapje verder. De jongste van de twee zou namelijk een nieuwe vriend hebben. Dit laat de website ‘Bekendeburen’ weten in een nieuw artikel.

Rogier Smit is alweer verder gegaan

Ze schrijven dat men in het Haagse circuit het zeker weten, Rogier heeft een nieuwe vriend. Dat dit het einde is van hun televisie-carrière is ook wel duidelijk. In ieder geval zullen we ze niet meer als duo zien verschijnen. Wie de vriend precies is, is nog niet duidelijk. Ze zouden graag buiten de publiciteit blijven. Of dat zal lukken is natuurlijk nog maar de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending