Vrouw wordt 46 keer gestoken door een overspelige man met een mes, maar wil toch met hem een gezin stichten.
Connect with us

Nieuws

Vrouw wordt 46 keer gestoken door een overspelige man met een mes, maar wil toch met hem een gezin stichten.

De Britse vrouw Shannon Barnard kreeg maar liefst 46 messteken van haar overspelige echtgenoot. Nu verklaarde ze in de rechtbank dat ze het hem vergeeft en samen een gezin wil stichten.

Op 11 januari ging de 25-jarige man van de 21-jarige Shannon Barnard helemaal door het lint. Hij stak haar onder meer veertien keer in de borststreek en tien keer in haar buik. Ze moest 17 dagen in het ziekenhuis doorbrengen om te herstellen van alle verwondingen. Dokters gaven aan dat ze ‘extreem geluk’ had gehad het te overleven, aldus de Mirror.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1913156405410935&set=a.166218336771426&type=3

De aanleiding lijkt zijn overspel te zijn. Twee weken eerder ontdekte Shannon dat hij haar had bedrogen. In een brief schreef hij haar dat hij spijt had en het nooit meer zou doen.

Desalniettemin viel hij zijn vrouw aan met een mes. Terwijl ze op een stoel sliep, riep hij dat ze moest sterven en stak hij haar maar liefst 46 keer. De messteken beschadigden haar longen, lever en darmen. De openbare aanklager gaf aan dat het een wonder was dat ze de aanval had overleefd.


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1909258432467399&set=a.166218336771426&type=3

Pas toen zijn ouders en een oom de woning binnen kwamen stormen, stopte de man. Wat daarna in de rechtbank plaats vond, deed menig wenkbrauw fronzen. De vrouw gaf aan dat ze hem ‘uiteraard had vergeven’ en een toekomst met hem wil opbouwen en een gezin stichten.

Het gezin stichten kan een tijdje duren. Het hof veroordeelde de man tot 20 jaar cel vanwege een poging tot moord. Een psychiater oordeelde dat de man op het bijna fatale moment aan een kortstondige reactieve depressie leed en het onwaarschijnlijk is dat het hem nog eens overkomt. Shannon vertelde dat ze haar man zoveel mogelijk in de gevangenis bezoekt.

46 (!) messteken… Shannon overleefde het nauwelijks en heeft littekens voor de rest van haar leven. Men zegt dat liefde blind maakt, maar dit is een overtreffende trap. Kun jij je voorstellen dat iemand zoiets kan vergeven en daarnaast ook een gezin met de dader wil stichten?


Nieuws

Jongen (13) uit zee gehaald, overleden

De 13-jarige jongen die maandagmiddag vermist raakte in de zee bij Scheveningen en kort daarna in het water werd gevonden, is overleden. Dit bevestigde de politie woensdag aan Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder video


De jongen werd maandag rond 17.15 uur als vermist opgegeven, waarop een grootschalige zoekactie werd gestart. Hulpdiensten kwamen in grote aantallen ter plaatse en er werd ook met een helikopter gezocht. Rond 17.30 uur werd de jongen in het water gevonden.

Hij werd uit het water gehaald en direct gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij later overleed.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Lichaam gevonden in gebied waar gezocht werd naar vermiste festivalganger

Bij het dorp Ens in de Noordoostpolder is een lichaam gevonden. Dit is dichtbij het gebied waar wordt gezocht naar een vermiste festivalganger uit Lochem. De 34-jarige man verdween afgelopen weekend van het festival Wildeburg in Kraggenburg.

De politie meldt op sociale media dat het lichaam is ontdekt in het gras langs de Zwartemeerweg bij Ens, vlakbij Kraggenburg. Er wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de persoon.


De man werd voor het laatst gezien in de nacht van zaterdag op zondag op het festivalterrein. Hij maakte toen een verwarde indruk. Kort daarna zou hij nog bij zijn auto zijn geweest, die in de buurt geparkeerd stond.

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Nieuws

Video: Meisje in Leusden van achteren aangevallen door wolf

De leiding van de buitenschoolse opvang, verantwoordelijk voor het kind dat afgelopen dinsdag door een wolf werd aangevallen, bevestigt dat er fysiek contact was tussen de wolf en het kind. Het meisje werd in haar zij gebeten door het dier. Eerder werd gesproken over een ‘kort incident’ met een wolf.

Tekst gaat verder onder video

Volgens Vrijland Amersfoort, de opvang verantwoordelijk voor het meisje, gaat het goed met alle betrokkenen. Ze melden dat iedereen geschrokken is van de gebeurtenissen. De verwondingen van het meisje zijn beperkt: ze heeft slechts lichte verwondingen opgelopen en maakt het naar omstandigheden goed.

Het bijtincident is bevestigd door experts: het betrof inderdaad een wolf. Een medewerker die naast het meisje stond verklaarde dat de wolf haar in haar zij beet maar snel weer losliet. Het meisje, dat de wolf niet zag aankomen, viel direct na de beet. Het dier vluchtte terug het bos in.


Na het incident hebben het wolvenexpertteam en de politie een grondig onderzoek uitgevoerd. Het gezin van het meisje is verhoord en haar kleding is voor sporenonderzoek meegenomen. Vrijland Amersfoort heeft alle ouders geïnformeerd en zal deze zomer enkel natuurspeeltuinen en -gebieden bezoeken waar geen wolven zijn gesignaleerd.

Het advies van de provincie om het natuurgebied nabij Leusden te mijden, blijft gelden. De politie onderzoekt samen met wolvendeskundigen nog wat er precies is gebeurd.

Wolvendeskundige Maurice La Haye is geschrokken van het gedrag van de wolf. “De wolf behoort tot de wilde dieren, die in principe schuw zijn en bang voor de mens.”

Hij hoopt dat dit gedrag niet vaker voorkomt. “We willen duurzaam samenleven met de wolf, maar op deze manier gaat dat niet,” aldus La Haye.

Dit is niet de eerste keer. Anderhalve week geleden werd in een natuurgebied in Leusden een hond waarschijnlijk door een wolf doodgebeten en is nog vermist.

Eerder die week was de Amersfoortse Maartje bij Den Treek aan het paardrijden toen haar paard op hol sloeg na een wolf te hebben gezien. Maartje vertelde: “Er zijn meer incidenten geweest. Het lijkt een kwestie van tijd voordat een kind wordt gepakt.”

Bron: 112vdg


Doorgaan met lezen

Trending