Vrouw ziet op Facebookpagina haar kat die 2 jaar vermist is en onderneemt meteen actie.
Connect with us

Meest bekeken

Vrouw ziet op Facebookpagina haar kat die 2 jaar vermist is en onderneemt meteen actie.

Onze band met dieren is vaak zeer intens en onvergetelijk. Een dier verliezen wanneer het sterft is dan ook enorm triest.

Ene Sue Zelitsky weet dit maar al te goed.

Sue hield zielsveel van haar poes, Jimmy. Een energieke buitenhuis kat die ervan houdt om in de vrije natuur rond te lopen vooraleer naar huis terug te keren.

Tot op een dag de kat echter niet terugkeerde.

Op een koude herfstdag had Sue haar echtgenoot de 13 jaar oude kat Jimmy buiten gelaten zoals ze al jarenlang doen. Ze vermoedden dat Jimmy later zoals altijd, naar huis terug zou keren.

Kuieren in de buurt
Jimmy was een kat die niets liever deed dan buiten bij de buren te gaan kuieren en er zelfs van hield om mee te gaan wandelen met de familie en de hond. Ze waren nooit ongerust voor Jimmy, hij was immers een slimme kater die altijd zijn weg terug zou vinden.

Maar toen het donker begon te worden die dag, was er geen spoor te vinden van Jimmy. Ze riepen hem meermaals en gingen kijken in de buurt, maar hij kwam maar niet opdagen. Verdwenen.

“Hij ging elke dag buiten en kwam telkens weer terug, behalve die ene nacht,” vertelde Sue aan The Dodo.

De ontredderde familie begon de kat op te sporen en hing overal in de buurt posters met zijn kopje en een beschrijving, in de hoop hun lieve kat terug te vinden.

Vrees om hem nooit meer terug te zien
De dagen gingen voorbij, zelfs weken. Nog steeds geen teken van Jimmy. De familie begon te vrezen dat ze nooit meer hun trouwe kat zouden terugzien.

2 jaar later
Twee en een half jaar later gebeurde er echter iets ongelooflijk. Sue was aan het kijken op haar Facebook toen ze plots op een bericht terechtkwam van het West Milford, een dierenasiel. Ze boden een kat aan voor adoptie.

Toen ze echter dichter naar de kat keek viel haar mond open. Hij leek als twee druppels op Jimmy die vermist was.

Ze antwoordde razendsnel op het bericht en vroeg naar de toestand van de kat. Waar hadden ze hem gevonden? Hoe oud was hij? Haar hart klopte als het geluid van een sneltrein.

Ze communiceerde met het dierenasiel en ontving nieuws dat haar nog hoopvoller stemde. Ze wist bijna met zekerheid dat het haar eigenste Jimmy was.

“Hij werd ongeveer 15 kilometer verder gevonden na een zware storm en werd naar het asiel gebracht,” zei Sue. “Na enkele foto’s te hebben gedeeld en andere persoonlijke spulletjes van Jimmy gingen we naar hem kijken.”

Sue haastte zich razendsnel naar het dierenasiel met enkele van Jimmy’s favoriete spullen.

Eenmaal daar aangekomen was het overduidelijk dat haar grootste hoop waarheid was geworden.

“Van zodra we de kooi openmaakten vroeg ik “Jimmy, ben jij dat vriend?” En hij wandelde naar haar toe en wreef met zijn kopje tegen me en ik begon te huilen,” zei Sue.

Sue’s echtgenoot kwam daarna ook opdagen en de kat was nog even lief en knuffelbaar als hij altijd was. Het was duidelijk dat ze Jimmy nooit vergeten waren, en dat ook Jimmy zijn baasjes nooit was vergeten!

De intussen 15 jaar oude Jimmy is natuurlijk terug bij zijn lieve familie. Toen ze hem naar huis haalden, herinnerde zelfs de hond des huizes zijn maatje en verwelkomde hij hem met open armen.

Eenmaal de shock over was, kon het geluk van deze familie niet op. Eindelijk hadden ze na bijna 3 jaar hun kat terug.

Wat een merkwaardig en hartverwarmende reünie! Deel dit ongelofelijke verhaal als jij ook gelooft in het lot!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Gozer vind zijn vrouw te hitsig en zoekt advies: “Om 06:00 wil ze er al op!”

Stel je vind je vrouw te hitsig en weet niet zo goed hoe je daar mee om moet gaan, wat doe je dan? Vroeger ging je met je kleine probleempjes naar de Hitkrant maar als je wat ouder bent dan is dat misschien geen goed idee meer. Nee deze legde zijn probleem voor aan de nationale krant…

Vriendin te hitsig

De ene man zou er goud voor over hebben maar de andere man vind het helemaal niks, een te hitsige vriendin. De arme gozer waar we nu over schrijven is zo iemand. Hij schrijft: “Ik ben een man die zelf van veel seks houdt, maar mijn lief kan ik niet bijhouden! ’s Nachts geeft ze me een por als ze zin heeft en ’s morgens om zes uur springt ze boven op me”. Je zou denken dat het wel meevalt als dit alles is maar hij heeft nog meer te klagen.

“Ik kan niet rustig in de zetel zitten om naar tv te kijken, zonder dat ze mijn broek los ritst. Ik voel me gevleid dat ze me aantrekkelijk vindt, maar steeds meer voel ik me als een stuk vlees. Onlangs, op de bruiloft van mijn nicht, heeft ze me de hele tijd gezoend en betast, en wilde ze steeds naar buiten voor een vluggertje. Iedereen was erover aan het roddelen en lachen, en dat vond ik niet leuk. Hoe kan ik haar duidelijk maken dat het te veel is?”.

Het advies

Gelukkig kwam de krant met advies in een reactie. De krant schrijft: “Ze is waarschijnlijk dolverliefd op je en kan niet genoeg van je lichaam krijgen, maar er is een tijd en een plaats voor alles. Proberen van bil te gaan op een familiefeest geeft blijk van weinig respect. Dring aan op een serieus gesprek. Leg uit dat je haar ook leuk vindt en van seks houdt, maar dat er ook grenzen moeten gesteld worden. Praat over respect en waardigheid”.

Hopelijk kan die arme gozer er wat mee maar ik vraag me af of hij echt geholpen is. Misschien heeft één van jullie nog een advies? Het lijkt me ook handig om het eens van de andere kant te bekijken… Waarschijnlijk zijn er een hele hoop mannen die dit lezen en die precies weten hoe de vrouw zich voelt 😉

Bron: Clint

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Deze werkgever geeft personeel uniek kerstcadeau: maand lang gratis boodschappen

Ja lieve mensen, ze bestaan nog: werkgevers die om mensen geven. In deze dure tijden kunnen we wel een beetje verlichting in onze portemonnee gebruiken. Joris Toonders heeft een internetbedrijf en wil zijn personeel op een ludieke manier hun kerstcadeau geven.

Alle personeelsleden van het bedrijf mogen gedurende de gehele maand december boodschappen doen op kosten van de baas. ”Er is geen maximum bedrag aan verbonden, ik vertrouw mijn werknemers”, aldus deze super werkgever uit Breda.

Deze werkgever geeft personeel uniek kerstcadeau: maand lang gratis boodschappen

100 medewerkers

Het klinkt bijna te bizar voor woorden, maar toch is het zo. Meer dan 100 werknemers mogen alle boodschappen die zij doen in december declareren bij de eigenaar.

Toonders: ”Ze kregen allemaal al een folder, boodschappentas en een gouden envelop van de baas. In die gouden envelop kunnen alle collega’s gedurende de hele maand alle bonnetjes van hun boodschappen stoppen, zodat deze vervolgens gedeclareerd kunnen gaan worden.”

Niet de eerste keer

Of mensen er misbruik van gaan maken? Daar is Joris niet bang voor. Hij vertrouwt zijn collega’s en hoopt dat iedereen er flink van gaat genieten.

Joris houdt niet voor het eerst een ludieke actie voor zijn personeel. In 2016 gaf hij alle mannen van zwangere vrouwen een betaalde vakantie van 4 weken.

Hij doet dit vanuit een goed hart en niet om mensen te lokken. ”Er willen hier genoeg mensen werken. Ik doe het vooral omdat ik het leuk vindt.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Je kunt nu een scheetpomp kopen die je windjes opzuigt voordat ze beginnen te ruiken

Er zijn van die gadgets waarvan je meteen je wenkbrauwen moet optrekken. Deze scheetpomp is er exact eentje in die categorie. Dit is het meest bizarre kado voor jouw vrienden of vriendinnen. Deze ‘scheetstofzuiger’ is namelijk speciaal voor de echte vieze stinkerds op de markt gebracht.

FartVac ‘scheetstofzuiger’

FartVac, zoals het product heet, bestaat uit een luchtpomp en een koolstoffilter. Ken jij iemand in jouw omgeving die echt ongelofelijk stinkt als hij of zij een windje laat? Dan is dit het ultieme kado en hoef je niet verder te zoeken.

FartVac zegt hierover het volgende: “FartVac is ’s werelds eerste scheet vacuüm- en filtersysteem. Met behulp van een met de hand geactiveerde luchtpomp en een actief koolfilter vermindert FartVac de stank van winderigheid. Door verantwoordelijkheid te nemen en te proberen je scheet geur te verminderen, kun je nu zonder schaamte een scheet laten – geen pijn meer lijden als je je gas moet inhouden. Doe mee en omarm de natuurlijke functies van je lichaam.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alfamarama (@alfamarama)

Hoe werkt dit?

De grote vraag is natuurlijk: hoe werkt dit geniale apparaat? Op de website staat: “FartVac verwijdert de geur en filtert het met een koolstoffilter. Normaal gesproken worden scheten door onze kleding gevangen en ontsnappen ze binnen een periode van ongeveer 5 seconden. Dit is het moment waarop FartVac ze kan neutraliseren en filteren.”

Dit is wat ons betreft nog steeds geen hele duidelijke uitleg en laat best wel wat vraagtekens achter. Ze komen op de website wel met een duidelijke disclaimer: “Steek geen enkel deel van dit product in uw lichaam. Alleen voor uitwendig gebruik.” Voor wie is dit het ultieme product?

Doorgaan met lezen

Trending