Vrouw ziet op Facebookpagina haar kat die 2 jaar vermist is en onderneemt meteen actie.
Connect with us

Nieuws

Vrouw ziet op Facebookpagina haar kat die 2 jaar vermist is en onderneemt meteen actie.

Onze band met dieren is vaak zeer intens en onvergetelijk. Een dier verliezen wanneer het sterft is dan ook enorm triest.

Ene Sue Zelitsky weet dit maar al te goed.

Sue hield zielsveel van haar poes, Jimmy. Een energieke buitenhuis kat die ervan houdt om in de vrije natuur rond te lopen vooraleer naar huis terug te keren.

Tot op een dag de kat echter niet terugkeerde.

Op een koude herfstdag had Sue haar echtgenoot de 13 jaar oude kat Jimmy buiten gelaten zoals ze al jarenlang doen. Ze vermoedden dat Jimmy later zoals altijd, naar huis terug zou keren.

Kuieren in de buurt
Jimmy was een kat die niets liever deed dan buiten bij de buren te gaan kuieren en er zelfs van hield om mee te gaan wandelen met de familie en de hond. Ze waren nooit ongerust voor Jimmy, hij was immers een slimme kater die altijd zijn weg terug zou vinden.

Maar toen het donker begon te worden die dag, was er geen spoor te vinden van Jimmy. Ze riepen hem meermaals en gingen kijken in de buurt, maar hij kwam maar niet opdagen. Verdwenen.

“Hij ging elke dag buiten en kwam telkens weer terug, behalve die ene nacht,” vertelde Sue aan The Dodo.

De ontredderde familie begon de kat op te sporen en hing overal in de buurt posters met zijn kopje en een beschrijving, in de hoop hun lieve kat terug te vinden.

Vrees om hem nooit meer terug te zien
De dagen gingen voorbij, zelfs weken. Nog steeds geen teken van Jimmy. De familie begon te vrezen dat ze nooit meer hun trouwe kat zouden terugzien.

2 jaar later
Twee en een half jaar later gebeurde er echter iets ongelooflijk. Sue was aan het kijken op haar Facebook toen ze plots op een bericht terechtkwam van het West Milford, een dierenasiel. Ze boden een kat aan voor adoptie.

Toen ze echter dichter naar de kat keek viel haar mond open. Hij leek als twee druppels op Jimmy die vermist was.

Ze antwoordde razendsnel op het bericht en vroeg naar de toestand van de kat. Waar hadden ze hem gevonden? Hoe oud was hij? Haar hart klopte als het geluid van een sneltrein.

Ze communiceerde met het dierenasiel en ontving nieuws dat haar nog hoopvoller stemde. Ze wist bijna met zekerheid dat het haar eigenste Jimmy was.

“Hij werd ongeveer 15 kilometer verder gevonden na een zware storm en werd naar het asiel gebracht,” zei Sue. “Na enkele foto’s te hebben gedeeld en andere persoonlijke spulletjes van Jimmy gingen we naar hem kijken.”

Sue haastte zich razendsnel naar het dierenasiel met enkele van Jimmy’s favoriete spullen.

Eenmaal daar aangekomen was het overduidelijk dat haar grootste hoop waarheid was geworden.

“Van zodra we de kooi openmaakten vroeg ik “Jimmy, ben jij dat vriend?” En hij wandelde naar haar toe en wreef met zijn kopje tegen me en ik begon te huilen,” zei Sue.

Sue’s echtgenoot kwam daarna ook opdagen en de kat was nog even lief en knuffelbaar als hij altijd was. Het was duidelijk dat ze Jimmy nooit vergeten waren, en dat ook Jimmy zijn baasjes nooit was vergeten!

De intussen 15 jaar oude Jimmy is natuurlijk terug bij zijn lieve familie. Toen ze hem naar huis haalden, herinnerde zelfs de hond des huizes zijn maatje en verwelkomde hij hem met open armen.

Eenmaal de shock over was, kon het geluk van deze familie niet op. Eindelijk hadden ze na bijna 3 jaar hun kat terug.

Wat een merkwaardig en hartverwarmende reünie! Deel dit ongelofelijke verhaal als jij ook gelooft in het lot!

Doorgaan met lezen

Nieuws

Dochter van Lieke (14) veranderd sinds vriendje: ‘draagt hoofddoek en doet mee aan de ramadan’

Lieke maakt zich zorgen om haar dochter van 14 jaar die sinds kort een vriendje van 17 heeft. De jongen heeft een duidelijke invloed op haar dochter en Lieke is niet blij met de veranderingen die zij ziet.

Haar dochter wil bijvoorbeeld een hoofddoek dragen, Arabisch leren en deelnemen aan de ramadan.

Hoewel Lieke openstaat voor andere culturen en religies, begrijpt ze de veranderingen bij haar dochter niet helemaal en voelt ze zich hierdoor ongemakkelijk. Haar echtgenoot is nog sceptischer en vindt de situatie niks.

Lieke heeft echter geen problemen met iemands geloofsovertuiging en gunt haar dochter alle liefde en geluk van de wereld.

Lieke merkt dat haar dochter steeds meer verandert onder invloed van haar vriendje. Ze heeft bijvoorbeeld een hoofddoek geprobeerd en zelfs Arabisch geleerd, iets waar Lieke van schrok.

Hoewel ze het niet altijd eens is met de keuzes van haar dochter, is Lieke ruimdenkend en wil ze haar dochter het beste van het beste geven. Ze heeft er echter wel problemen mee dat haar dochter mee wil doen aan de ramadan, aangezien in huis andere regels gelden.

Lieke heeft een compromis gesloten met haar dochter. Haar dochter mag twee weken meedoen met de ramadan en het Suikerfeest vieren hoe zij dat wil, maar daarna moet ze weer mee eten met de rest van het gezin.

Lieke beseft dat haar dochter het recht heeft om haar eigen leven te leiden en dat ze haar uiteindelijk zal moeten loslaten.

Het is begrijpelijk dat Lieke zich zorgen maakt over haar dochter, maar het is belangrijk dat ze openstaat voor de keuzes van haar dochter en dat ze haar steunt in haar ontwikkeling. Het is goed om samen te zoeken naar een compromis en om te communiceren over wat wel en niet geaccepteerd wordt in huis. Lieke moet haar dochter vertrouwen en haar loslaten zodat ze haar eigen weg kan vinden in het leven.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Iris (82) opgelucht dat geliefde Mohamed (36) visum krijgt: ‘We doen het nu vaker op zijn hondjes’🤔😱

Vorig jaar kwam de 82-jarige Iris Jones uit Engeland in het nieuws vanwege haar relatie met de 36-jarige Mohamed uit Egypte. De twee zijn getrouwd en hebben veel te maken gehad met vooroordelen en geruchten over hun relatie.

Sommige mensen geloven namelijk dat Mohamed alleen maar met Iris is getrouwd om een visum te krijgen en haar erfenis te bemachtigen.

Het koppel ontkent deze geruchten en zegt dat ze echt van elkaar houden. Iris en Mohamed hebben elkaar ontmoet via Facebook en na enkele maanden besloten ze om elkaar in het echt te ontmoeten.

Mohamed wilde graag in Engeland wonen, maar het verkrijgen van de benodigde papieren was niet gemakkelijk. Iris is tot over haar oren verliefd op Mohamed en vertelt dan ook vol passie over hun geweldige s*ksleven.

Zo ging het er tijdens een stoeipartij zo heet aan toe dat er een hele bus glijmiddel doorheen ging. Omdat Iris niet meer zo jong is, moeten ze voorzichtig zijn. Mohamed heeft ook te maken gehad met vooroordelen over zijn relatie met Iris.

Veel mensen vallen hen aan en denken dat Mohamed alleen maar bij Iris is vanwege haar geld.
Mohamed ontkent dit en zegt dat hij een eigen administratiebedrijf heeft en dat hij niet afhankelijk is van Iris.
Hij heeft zelfs zijn eigen huis in Caïro en zegt dat hij en Iris voor altijd samen zullen blijven.

Hoewel er veel negatieve reacties zijn op hun relatie, zijn er ook mensen die hen steunen en geloven in hun liefde voor elkaar.

Leeftijd is immers maar een getal en liefde kent geen grenzen. Het is belangrijk dat mensen hun eigen keuzes maken en gelukkig zijn, ongeacht wat anderen daarvan vinden.

Het is goed dat Iris en Mohamed zich niet laten beïnvloeden door de negativiteit rondom hun relatie en samen hun eigen weg gaan. Zolang ze gelukkig zijn met elkaar en elkaar steunen, is dat het enige wat telt. Het is belangrijk om open te staan voor de liefde, ongeacht leeftijd, geslacht of afkomst.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Bizar! Pasgeboren baby mét placenta gevonden op straat, meisje slechts één uur oud

In Mulberry, Florida is dit weekend een pasgeboren baby gevonden, met nog steeds haar placenta eraan vast. De baby was nog maar een uur oud, volgens de politie.

De politie ontving een melding van een huilende baby en volgde het geluid tot een heuvel, waar ze de baby in een deken gewikkeld aantroffen.
Het was koud buiten en de temperatuur was ongeveer 11 graden Celsius op dat moment.
De baby is met spoed naar het ziekenhuis gebracht en bleek fysiek in orde te zijn.
Sheriff Grady Judd zegt: “We hebben geluk gehad dat we de baby vonden voordat ze onderkoeld raakte of aangevallen werd door dieren.
Ze is in kwetsbare omstandigheden achtergelaten, maar ze is sterk en lijkt het goed te doen.”
De autoriteiten hebben bloedhonden en een drone ingezet om de moeder te vinden, maar tot nu toe zonder succes.
In Florida is er een wet die ouders toestaat hun pasgeboren baby’s binnen een week achter te laten bij de brandweer of een medische instelling.
Het is onduidelijk waarom de moeder ervoor heeft gekozen haar baby achter te laten in deze kwetsbare omstandigheden.
De autoriteiten hopen dat de moeder zich alsnog zal melden om verdere informatie te geven over de zaak.
Doorgaan met lezen

Trending