Waarom je hond je achterna loopt als je naar het toilet gaat – de reden is belangrijker dan je denkt
Connect with us

Meest bekeken

Waarom je hond je achterna loopt als je naar het toilet gaat – de reden is belangrijker dan je denkt

Een van de vele fantastische voordelen van een hond hebben is dat je altijd gezelschap hebt.

Maar er zijn ook momenten dat je liever even alleen bent. Laten we zeggen – als je naar het toilet gaat.

Als je wel eens voor een hond gezorgd hebt, weet je dat ze meer dan blij zijn om je te volgen als jij net voor een nummer 1 of 2 naar het toilet gaat. Wat veel mensen echter niet weten, is dat de ze dat om een specifieke reden doen.

Hier is een lijst van negen dingen die honden doe en wat ze echt betekenen.

1.De klassieke ´puppy ogen´

Als iemand je aankijkt met ´puppy ogen´ is het gewoonlijk omdat ze iets van je willen. Maar dat geldt niet voor onze huisdieren.

Als een hond je met ´puppy ogen´ aankijkt is het om vertrouwen te laten zien en dat er een emotionele band tussen jullie is. Aahhhh!

2.Ze brengen cadeautjes

En met cadeautje bedoelen we dat je hond iets voor je achter laat wat ze in hun mond hebben mee genomen.

Als ze dit doen, is het omdat ze je iets willen laten zien en delen hoeveel dat voor ze betekent.

3.Knuffels na het eten

Als een hond vol zit van het eten en zich tevreden voelt, voelt hij/zij zich extra goed en wil dat gevoel delen.

Het is je misschien opgevallen dat honden rond dit tijdstip vaak willen knuffelen. Als dat het geval is, wees blij, want het betekent dat je huisdier zich comfortabel voelt bij jou.

4.Als honden weten dat er iets mis is

Honden hoeven niet te kunnen spreken om te begrijpen wanneer er iets mis is.

Dat komt omdat ze goed zijn in het ´lezen´ van lichaamstaal. Als ze doorhebben dat je verdrietig bent is het niet onwaarschijnlijk dat ze je willen troosten.

Dus ja, als dit bij jou wel eens gebeurt is, weet je hond wat er in je om gaat.

5.Als je hond je volgt naar het toilet

Het is een goed teken als je hond je volgt naar het toilet.

Het laat zien dat je hond zich fijn bij je voelt.

Volgens dierenartsen, hebben honden het instinct om alles met hun familie te doen.

6.Als honden je gezicht likken

Als een hond je gezicht wil likken, betekent dat je hen goed laat voelen.

Een hond komt van stress af als ´ie iemands gezicht likt, maar het is ook een manier van liefde tonen.

7.Hij/zij wordt wild als je thuis komt

Honden kunnen hun gevoelens niet onderdrukken en dat is fantastisch.

Een hond die op en neer springt als je thuis komt is gewoon heel blijf je te zien. Wees dankbaar!

8.Als ze tegen je aan leunen

Als je hond tegen je aan leunt zoekt hij/zij liefde en veiligheid – honden hebben dit gevoel net zo hard nodig als wij.

9.Als ze bij je in bed kruipen

Honden weten het zichzelf waar dan ook gemakkelijk te maken. Ze kunnen van elk hoekje een gemakkelijk hoekje maken.

Je hebt vast gemerkt dat ze graag in je bed kruipen. Dat is omdat ze je kunnen voelen en je ruiken, zelfs als je er niet bent, en dat geeft ze een fijn en warm gevoel.

Honden zijn niet alleen fantastische huisdieren, maar ook heel gevoelige en bedachtzame dieren.

Deel dit als je ook een hondenliefhebber bent!

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizar: ‘Bridget Maasland en André Hazes stiekem verloofd’

We weten allemaal inmiddels wel dat André Hazes en Bridget Maasland stapelgek op elkaar zijn. De zanger is nog nooit zo gelukkig gezien de afgelopen jaren en veel fans denken dat het een goede keuze is geweest van hem en Monique Westenberg om er een punt achter te zetten.

De zanger heeft al de sleutel van het huis van zijn nieuwe 20-jaar oudere vlam en ook Mees, de zoon van de blondine, is te spreken over hem. Maar er gaan nu geruchten rond dat de twee allang verder zijn met elkaar dan de meesten van ons denken.

André Hazes en Bridget Maasland stiekem verloofd?

Het lijkt er namelijk op dat ze aan het hinten zijn naar een verloving. Hij schrijft bijvoorbeeld bij een foto ‘She Rocks it’ wat volgens sommige kan wijzen op de verlovingsring die hij haar misschien heeft gegeven. Eventjes later zien we Bridget het nummer van Beyoncé zingen “If you like it you shoulda put a ring on it”.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Leontine Borsato door het dolle na babynieuws

Leontine Ruiters heeft prachtig babynieuws te melden. De ex van Marco Borsato kan het wel van de daken schreeuwen en deelt haar geluk met de hele wereld…

“Welkom in de familie, kleine vriend!” schrijft Leontine bij de zoete babyfoto. In de hashtags schrijft ze dat hij de mooie naam Finn heeft gekregen en dat het om een achterneefje gaat. Ook schrijft ze ‘ik hou van je’ en maakt ze duidelijk dat ze een trotse tante is.

Veel volgers feliciteren Leontine razendsnel met het blijde nieuws. “Wat heerlijk! Zoo ontzettend lief. Gefeliciteerd!” schrijft Kirsten Schilder, de vrouw van zanger Nick Schilder, bijvoorbeeld. “Aaah wat een knapperd, gefeliciteerd!” schrijft een ander.

Voor het eerst voor de camera

Leontine is onlangs voor het eerst sinds haar breuk met Marco Borsato weer voor de camera van Shownieuws verschenen. Ze bleef lang uit de spotlights, maar straalde op het Sterrendiner in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum.

Als we haar vragen hoe het inmiddels gaat, is het antwoord duidelijk. “Het gaat goed met mij!” vertelt ze in de video die je bovenaan deze pagina kan zien. Ze had het erg naar haar zin op het avondje uit. Het is dan ook een speciale locatie voor Leontine. “Ik vind het heel leuk, want we hebben hier de première gehad van Michiel de Ruyter. De film waar mijn dochter in speelde. Ik vind dit altijd een heel fijne en bijzondere plek. Nu op een heel andere manier door een mooi etentje te hebben.” Meer uitspraken van Leontine zijn in de video hierboven te zien.

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, Youtube

Doorgaan met lezen

Trending