Wanhopige vader draagt elke dag bruidsjurk en lippenstift in het openbaar – de reden zal je hart doen smelten
Connect with us

Lifestyle

Wanhopige vader draagt elke dag bruidsjurk en lippenstift in het openbaar – de reden zal je hart doen smelten

Een 45-jarige timmerman is begonnen met elke dag naar het centrale plein in de Chinese stad Zigong te gaan.

De vader heeft de aandacht getrokken vanwege het feit dat hij een trouwjurk en lippenstift draagt. Voorbijgangers lachen vaak, wijzen en nemen foto’s, niet wetende wat de werkelijke reden is waarom hij doet wat hij doet.

Als ze zich dat realiseren, verandert hun gelach al snel in tranen …

Dus, wat drijft hem om dag in dag uit uit te gaan naar zo’n vreemde kleding?

Nou, vijf jaar geleden werd bij de dochter van Guo Anquan de diagnose leukemie gesteld. Ze was net 4 jaar geworden.

Vanaf die dag besteedde Guo zijn spaargeld in een poging om zijn dochter in leven te houden.

Vervolgens leende hij onder andere tienduizenden yuan om haar behandeling te betalen in een ziekenhuis in de provinciale hoofdstad Chegdu. Na acht slopende rondes van chemotherapie, verdween de kanker van het kleine meisje.

Toen, tragisch, in februari, keerde het terug. Guo zat al in ernstige schulden, en moest op zoek naar giften en donaties van vreemden om de droom te behouden en zijn dochter in leven te houden.

Het was echter niet genoeg. Toen zijn kleine meid weer ziek werd, werd hij gedwongen tot drastische maatregelen.

Om de aandacht op zichzelf te vestigen, is hij begonnen met rondlopen op het centrale plein in zijn geboortestad Zigong, met felrode lippenstift en een witte bruidsjurk.

Naast hem heeft hij een bord dat hij “op zoek is naar een partner” om zijn dochter te redden, en dat hij de rest van zijn leven zal werken om ervoor te zorgen dat elke lening wordt terugbetaald.

Hoewel de methode ongebruikelijk is, is deze effectief geweest.

Guo zegt dat hij tot nu toe net iets meer dan 16.000 yuan heeft verzameld voor de behandeling van zijn dochter, volgens de nieuwssite Shanghaiist. Er is een GoFundMe-pagina ingesteld voor iedereen die met donaties wil helpen.

Betaalde prijs
Guo legt uit dat zolang hij het leven van zijn dochter kan redden, hij alles zal doen wat nodig is.

“Mijn waardigheid heeft voor mij geen nut meer. Zolang er goede mensen zijn die willen helpen mijn dochter te redden, zal ik elke prijs betalen, “zegt hij.

Helaas is Guo slechts een van de vele wanhopige mensen die door het socialezekerheidsnetwerk van China is gevallen, wat heeft geresulteerd in vreemde en ongebruikelijke inspanningen voor het inzamelen van geld.

Het doet pijn mijn hart te zien dat deze wanhopige vader alle mogelijke maatregelen neemt om de behandeling van zijn dochter te betalen.

Op veel plaatsen in de wereld hebben we het geluk om zorg van wereldklasse te hebben die ons dekt wanneer we ziek worden.

Dat is niet het geval voor Guo, maar we moeten zijn geweldige inspanningen tot nu toe ondersteunen en onze vingers kruisen dat zijn dochter het haalt.

Like en deel dit artikel, niet alleen om je steun te betuigen aan deze dappere vader en zijn moedige kleine meisje, maar ook aan te tonen dat je alles zou doen om je kind te redden!
[fblike]

Celeberties

Dit moet je zien: Dit is de tweelingzus van Monique Westenberg!

Het schijnt dat iedereen op de wereld een dubbelganger heeft rondlopen. De kans dat je diegene gaat tegenkomen is natuurlijk erg klein met een dikke 7 miljard mensen op de aardbol. Maar Monique Westenberg heeft ‘r al ontmoet.

En ze heeft er niet voor moeten zoeken, haar dubbelganger is namelijk getrouwd met haar broer, Mathieu. Toen haar broer en haar dubbelganger getrouwd waren, waren er nogal wat verwarringen. Fans dachten namelijk dat het gewoon een foto van de blondine zelf was toen ze een foto van haar postte op social media.

Schoonzus van Monique Westenberg

Wanneer we wat foto’s erbij pakken van de twee dames bij elkaar moeten we inderdaad zeggen dat ze verdacht veel op elkaar lijken. Laten we hopen voor Mathieu dat er geen geheime dochter in de familie Westenberg zit:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

In diepe rouw: Verdrietig nieuws voor Joke Bruijs

Joke Bruijs is momenteel in diepe rouw: de actrice en zangeres heeft definitief afscheid moeten nemen van haar broer Jan Bruijs. De oud-voetballer is donderdag op 68-jarige leeftijd overleden.

”Mijn broer Jantje is er niet meer”, zo schrijft Joke verdrietig op Facebook.

Hartaanval

Jan werd tijdens een fietstocht in Friesland getroffen door een hartaanval. Zijn vrienden probeerden hem nog te reanimeren maar dat lukte niet. Hij werd 68 jaar oud.

Voetbalcarrière

De broer van Joke speelde in zijn jeugd bij de Rotterdamse voetbalclub Feyenoord. Op Facebook krijgt de Rotterdamse zangeres/actrice veel steunbetuigingen.

Bron: Show.nl, Libelle Beeld: Youtube

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Bizarre video gelekt van Barman First Dates met deelnemer in het toilet!

First Dates is natuurlijk een prachtig wegkijk-programma. Andermans leed is een prima vermaakt op de doordeweekse avondjes. Hoewel er zo nu en dan ook een match ontstaat tussen twee singles in het restaurant, loopt het nog veel vaker tot een mismatch uit. En dat vinden veel Nederlanders ook heel leuk om te zien.

Daarom is nu een nieuw programma in het leven geroepen: ‘Last Dates’. Het is eigenlijk hetzelfde concept en hetzelfde restaurant, alleen dan gaan koppels voor de laatste keer met elkaar op date voordat ze scheiden of uit elkaar gaan.

Nieuw concept voor First Dates!

“Ben je uitgekeken op je partner? Breng samen een bezoekje aan het Last Dates restaurant!”. Een uitgelezen kans voor de Nederlandse barman van het programma, Victor Abeln, om eens eventjes te scoren bij de dames:

Doorgaan met lezen

Trending