Was Wesley Sneijder de reden van de harde klappen van Lil’ Kleine?
Connect with us

Meest bekeken

Was Wesley Sneijder de reden van de harde klappen van Lil’ Kleine?

Ons Jan weet uit betrouwbare bron, ook wel eerste hand genoemd, dat het rappertje daar zo boos over was. Zijn verloofde Jaimie Vaes zou met de ballen van Wesley hebben gespeeld en hij zou bij haar in de kruising hebben geschoten (kon het niet laten). De oud-voetballer is net zo klein als de man die haar een fles op de kop sloeg, dus we zien wel een lijn.

Het is niet de eerste keer dat de twee aan elkaar gelieerd zijn. Zo werden Jaimie en Wesley al eens gespot tijdens een intieme lunch op Ibiza, terwijl die verticaal uitgedaagde in Amsterdam rondliep. Wellicht heeft ze dat hele gebeuren tijdens het beruchte heftige avondje een paar dagen terug opgebiecht met alle gevolgen van die. Wel lief dat Kleine haar heeft weten te overtuigen haar aangifte in te trekken. Want beter de boksbal van die lilliputter dan een ongehuwde moeder in de bijstand, zou je zo zeggen.

Dit en andere details over de mishandeling in de nieuwste uitzending van het legendarische programma Roddelpraat.

Celeberties

Net binnen! Andre Hazes heeft Sarah ten huwelijk gevraagd

Het heeft er alle schijn van dat Andre Hazes zijn nieuwe liefje Sarah ten huwelijk heeft gevraagd. Op Instagram plaatsten Sarah namelijk een foto van een dure ring om haar vingers met een datum erbij. Deze ring hebben we nog niet eerder bij Sarah gezien en de datum die erbij staat is 26-05-2021. Ook heeft Sarah de letter ‘A’ van Andre op één van haar nagels laten zetten.

We weten nog goed wat er gebeurden toen Andre zijn ex Monique ten huwelijk vroeg. Hij ging er namelijk een paar weken later vandoor met Sarah en liet Monique bekaaid achter. Vele bn’ers zoals Hans Klok, Frans Bauer en Wilfred Genee spraken er schande van. Laten we hopen aangezien Sarah ook zwanger van hem lijkt dat Andre deze keer wel zijn belofte nakomt.

Hieronder de foto met de ring en de datum erbij die Sarah op haar Instagram account plaatsen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg flirt erop los met deze BN’er

Monique Westenberg heeft de breuk met André Hazes ondertussen helemaal verwerkt. Ze flirt erop los met een andere BN’er.

De blondine had ontzettend veel verdriet in de eerste maanden na de breuk. Nu probeert ze haar leven weer in handen te nemen. De afgelopen tijd flirtte ze zelfs met een andere BN’er.

Het gaat om Freek Vonk. Eerder postte Monique al een foto op haar Instagram waarin ze Freek expliciet noemde. Vorige week deed ze dat nog eens. Ze publiceerde een kiekje van haar zoontje op vakantie en schreef: “Freek Vonk in de dop.” Daarop reageerde Freek met hartjes-oogjes en deelde het plaatje op zijn beurt verder. Volgers merkten onmiddellijk op dat de twee heel goed bij elkaar zouden passen.

De fans zien ook dat de twee veelvuldig contact hebben via de sociale media. De schattige reacties van Freek Vonk op de berichten van Monique worden dan ook gretig leuk gevonden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Veel gemeen

Monique en Freek hebben meer gemeen dan je zou denken. Ze wonen niet alleen dichtbij elkaar, maar delen ook dezelfde passies zoals kinderen, reizen en dieren.

Volgens weekblad Weekend had Freek eerder een oogje laten vallen op Bridget Maasland. De zoon van Bridget is grote fan van de bioloog, maar het werd niets.

Het is afwachten of de vonk tussen Monique en Freek wel overspringt. Haar volgers hopen alvast vurig van wel.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Volgens ‘zeer goede bekende’ heeft Leontine, Marco Borsato ook bedrogen!

Ook Leontine zou ontrouw geweest zijn tijdens het huwelijk met Marco Borsato. Ze zou het bed gedeeld hebben met een jongere man…

Dat Marco Borsato ontrouw is geweest, wisten we al wel. Maar nu zou óók Leontine het bed met een ander gedeeld hebben tijdens het huwelijk.

Hotel

Volgens het Instagram-account Lifeofyvonne, heeft een ‘zeer goede bekende’ van haar het bed gedeeld met Leontine. Ze deelt in haar Instagram Stories dat het een ‘jonkie’ geweest is en dat het gebeurd is in een hotel.

Later plaatst Lifeofyvonne nog een bericht met: ‘alle leugens gaan uitkomen’. Of dit nog een staartje krijgt zullen we dus nog even moeten afwachten…

 

Liefdestrip

Gisteren deelden Marco en Leontine nog liefdevolle beelden vanuit het Spaanse eiland Ibiza. Ze zijn op liefdestrip naar het eiland afgereisd en leken het erg naar hun zin te hebben. Het ‘rustig aan doen’ lijkt verleden tijd tussen de tortelduifjes. Maar of het de goede kant op blijft gaan is nog de vraag.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending