Wat is dit? André Hazes plaatst hele mysterieuze foto op Instagram
Connect with us

Celeberties

Wat is dit? André Hazes plaatst hele mysterieuze foto op Instagram

Heb jij enig idee? Sinds hij zijn verloving met Monique Westenberg verbrak is André Hazes weer volop in het nieuws.

Ditmaal zorgt de zanger echter voor veel verwarring, nadat hij zondagochtend een wel heel bijzondere foto op Instagram plaatste.

Knoop
Doorgaans plaatst André op Instagram foto’s van zichzelf, zijn zoontje, optredens of tv-programma’s waarin hij te zien is.

De foto die hij dit weekend online zette, past daar niet helemaal bij. Middenin de nacht verscheen er een kiekje zonder enige uitleg of bijschrift op het platform.

Op de foto is heel duidelijk een knoop te zien en waarschijnlijk een stukje van een jasje. Voor de rest is het nogal onduidelijk.

View this post on Instagram

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes)

Oog voor detail
Volgers van de zanger tasten dan ook in het duister. “Lekkere foto pik ik kijk er al uren naar, kunst”, schrijft een volger onder de mysterieuze foto.

Ik zoek nog een fotograaf met oog voor detail”, grapt fotograaf Edwin Smulders. Anderen zetten letterlijk hun vraagtekens bij de foto.

Wat de zanger precies bedoelt met de foto — die overigens nog gewoon online staat — is onduidelijk. We houden het in de gaten, André!

Liefdesleven
De afgelopen tijd ging alle aandacht vooral uit naar het liefdesleven van de 27-jarige zanger. Hij verbrak zijn verloving met Monique Westenberg en wordt inmiddels steeds vaker gespot met influencer Sarah van Soelen.

Daarnaast pakt hij ook zijn muzikale leven weer op. Zo gaf hij onlangs voor het eerst weer een concert mét publiek, voor een van de Fieldlab-evenementen.

Celeberties

Bridget Maasland vertelt wat André Hazes met haar heeft gedaan

André Hazes is de afgelopen tijd erg vaak in het nieuws geweest omdat hij niet meer samen is met Monique. Hij heeft het eerder uitgemaakt met Monique en dat was vanwege Bridget Maasland maar dit keer ging het om een andere vrouw genaamd Sarah van Soelen.

De affaire met Bridget was misschien wel heftiger dan wat er nu aan de hand is met André en Bridget Maasland heeft besloten om hier wat meer over te vertellen in een interview met YouTuber Robert Rodenburg.

Bridget had het in die periode erg zwaar en dat laat ze in het interview ook duidelijk weten: “Er zijn toen echt grenzen overschreden. Omdat ik ouder was en ik zou hem bij z’n vrouw hebben weggehaald; wat allemaal niet het geval was.”

Ze vond het ook moeilijk om over André te praten:

“Maar intern en ikzelf heb heel wat psychologen en therapieën moeten volgen om hiermee om te kunnen gaan.”

Zie hieronder het volledige interview:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ontwikkelingen gaan razendsnel in leven zanger: André Hazes gaat trouwen met Sarah?

De afgelopen twee weken kon Story exclusief onthullen dat André Hazes (27) en Monique Westenberg (43), de moeder van zijn zoontje André jr. (4), definitief uit elkaar zijn, en de eerste foto’s publiceren van de zanger met Sarah van Soelen (25), de vrouw die hij de laatste tijd als zijn steun en toeverlaat zag.

De twee leerden elkaar kennen op een voor beiden donker moment in hun leven, onder meer door een verslavingsprobleem van Sarah, dat inmiddels met veel discipline en wilskracht overwonnen is. Er werd een innige band gesmeed, die zoals André vertelde na de Story-onthulling over zijn breuk met Monique echter niet leidde tot een intieme relatie.

Schoondochter

Insiders denken echter dat de vlam inmiddels toch écht wel opgelaaid is tussen de zanger en de sexy blondine. Niet alleen straalt André van oor tot oor in het gezelschap van Sarah, hij stelde haar afgelopen week ook officieel voor aan zijn moeder Rachel. Dat gebeurde grotendeels achter gesloten deuren om het voor de achtergebleven Monique niet nóg moeilijker te maken.

Sarah is niet de reden van de breuk tussen André en zijn ex-verloofde; de oorzaak is immers dat André niet aan Monique’s verwachtingen kon voldoen. Maar het grote publiek beziet Sarah thans met argusogen – voor veel mensen is zij de gebeten hond in dit liefdesverhaal, terwijl haar toch weinig blaam zou kunnen treffen. Rachel heeft haar in potentie aanstaande schoondochter in elk geval een warm welkom in de familie Hazes gegeven; naar verluidt was de sfeer tijdens hun eerste kennismaking bijzonder ontspannen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gaby Blaaser is haar broek vergeten aan te trekken in de keuken

Wij kennen Gaby Blaaser nog van haar rol als Jolé in de kinderserie SpangaS. Het feit dat zij meespeelde in de serie was eigenlijk de enige reden voor ons om destijds te kijken.

Dat is intussen al meer dan tien jaar geleden en inmiddels is Gaby alweer 33 jaartjes oud. Dat weerhoud haar er echter niet van om een paar keer per week een nogal pikante foto online te plaatsen.

Zo staan wij ’s ochtends ook in de keuken
Ditmaal een foto vanuit de keuken. Eigenlijk staat iedereen er zo weleens bij als hij/zij koffie zet toch? Dus wat is hier raar aan?

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending