Wat is er met het gezicht van Linda de Mol gebeurd? “Onherkenbaar!”
Connect with us

WOW

Wat is er met het gezicht van Linda de Mol gebeurd? “Onherkenbaar!”

Linda de Mol mag je gerust de kroonprinses van de Nederlandse televisie noemen. Ook na haar overgang naar het SBS 6 van haar broer John de Mol rijgt ze de kijkcijfers aaneen met haar programma’s als Miljoenenjacht en Ik Hou Van Holland.

Maar ook buiten haar werk als presentatrice scoort ze goed. Bijvoorbeeld met haar eigen website en bijbehorend tijdschrift Linda. Daarin staat ze vrijwel altijd op de cover.

Linda de Mol is onherkenbaar!

Deze keer is ze flink onder genomen door een make-up artiest. Zelfs zo erg dat haar eigen man haar niet meer zou hebben herkend.

Dit bericht bekijken op Instagram

Continu hengelen naar aandacht en roem: 'DE SCHAAMTE VOORBIJ' staat bomvol spraakmakende interviews en fotoshoots. Met o.a.: – Beste vriendinnen @leavecaricealone en @halinareijn over werk, roem en liefde. – Vrouwen die zichzelf halfnaakt op Instagram gooien: 'Selfies in lingerie leveren de meeste likes op.' – Schrijver Stella Bergsma (49) onderzoekt de aantrekkingskracht van Second Love. Wat bezielt mensen om zich aan te melden? En nog veel meer. De nieuwe LINDA.183 'DE SCHAAMTE VOORBIJ' ligt vanaf morgen in de winkel. #LINDA183 #DESCHAAMTEVOORBIJ #CaricevanHouten #HalinaReijn Fotografie: @demarcdegroot • Styling: @studio.hector • Visagie: @davidkoppelaar • Haar: Pieter Roodhorst

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda) op

Celeberties

“Dit betekent het einde van Bridget Maasland”, RTL is woedend

Het rommelt al een tijdje rondom Bridget Maasland en haal carrière bij RTL. Ze is al tijden niet meer te zien op de televisie. Bij RTL Boulevard kwam ze niet meer langs “vanwege het coronavirus”. Een insider laat aan weekblad Weekend weten dat er meer achter zit.

De blondine roddelde er natuurlijk op los in het programma, maar over haar eigen break-up hield ze haar mond. Maar toch gaf ze hier het eerste interview over weg bij Radio 538. Dit tot grote ergernis van RTL, die verwachtte natuurlijk de primeur op thuisbasis. Ook voor het tweede interview viel RTL buiten de boot, die ging namelijk naar NH Radio.

Bridget Maasland gooit eigen glazen in

Ook Angela de Jong is los gegaan op de blonde roddeltante. Ze schreef: “Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Bizar: ‘Bridget Maasland en André Hazes stiekem verloofd’

We weten allemaal inmiddels wel dat André Hazes en Bridget Maasland stapelgek op elkaar zijn. De zanger is nog nooit zo gelukkig gezien de afgelopen jaren en veel fans denken dat het een goede keuze is geweest van hem en Monique Westenberg om er een punt achter te zetten.

De zanger heeft al de sleutel van het huis van zijn nieuwe 20-jaar oudere vlam en ook Mees, de zoon van de blondine, is te spreken over hem. Maar er gaan nu geruchten rond dat de twee allang verder zijn met elkaar dan de meesten van ons denken.

André Hazes en Bridget Maasland stiekem verloofd?

Het lijkt er namelijk op dat ze aan het hinten zijn naar een verloving. Hij schrijft bijvoorbeeld bij een foto ‘She Rocks it’ wat volgens sommige kan wijzen op de verlovingsring die hij haar misschien heeft gegeven. Eventjes later zien we Bridget het nummer van Beyoncé zingen “If you like it you shoulda put a ring on it”.

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Wauw! Miljuschka Mitzenhausen heeft ze losjes in de tas hangen

Miljuschka Witzenhausen, we kennen d’r inmiddels allemaal. Via het modellenbureau waar ze werkte kwam zij uiteindelijk bij de jongerentelevisiezender TMF terecht, waar ze vanaf 5 februari 2005 werkzaam was. En sindsdien is ze wereldberoemd in Nederland.

Ze heeft natuurlijk haar looks mee maar wist je dat ze ook het nichtje is van vermeend topcrimineel Willem Holleeder? Ook is ze dit jaar te zien in het nieuwe seizoen van het populaire televisie programma Wie Is De Mol?.

Miljuschka bakt lekker weg op het strand

Enfin, Miljuschka houdt zich tegenwoordig vooral bezig met lekker koken en bakken in de keuken. Maar op zo’n zomerse zondag als vandaag ligt ze natuurlijk heerlijk te bakken op het strand.

Doorgaan met lezen

Trending