Connect with us

WOW

Wat is er met het gezicht van Linda de Mol gebeurd? “Onherkenbaar!”

Linda de Mol mag je gerust de kroonprinses van de Nederlandse televisie noemen. Ook na haar overgang naar het SBS 6 van haar broer John de Mol rijgt ze de kijkcijfers aaneen met haar programma’s als Miljoenenjacht en Ik Hou Van Holland.

Maar ook buiten haar werk als presentatrice scoort ze goed. Bijvoorbeeld met haar eigen website en bijbehorend tijdschrift Linda. Daarin staat ze vrijwel altijd op de cover.

Linda de Mol is onherkenbaar!

Deze keer is ze flink onder genomen door een make-up artiest. Zelfs zo erg dat haar eigen man haar niet meer zou hebben herkend.

Dit bericht bekijken op Instagram

Continu hengelen naar aandacht en roem: 'DE SCHAAMTE VOORBIJ' staat bomvol spraakmakende interviews en fotoshoots. Met o.a.: – Beste vriendinnen @leavecaricealone en @halinareijn over werk, roem en liefde. – Vrouwen die zichzelf halfnaakt op Instagram gooien: 'Selfies in lingerie leveren de meeste likes op.' – Schrijver Stella Bergsma (49) onderzoekt de aantrekkingskracht van Second Love. Wat bezielt mensen om zich aan te melden? En nog veel meer. De nieuwe LINDA.183 'DE SCHAAMTE VOORBIJ' ligt vanaf morgen in de winkel. #LINDA183 #DESCHAAMTEVOORBIJ #CaricevanHouten #HalinaReijn Fotografie: @demarcdegroot • Styling: @studio.hector • Visagie: @davidkoppelaar • Haar: Pieter Roodhorst

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda) op

Funny

Eva Jinek de ‘one-night stand’ met Freek Vonk: “Hij was echt heel groot!”

Van begin 2013 tot mei 2015 had hij een relatie met televisiepresentatrice Eva Jinek, nadat hij in een van haar talkshows te gast was geweest. We hebben het natuurlijk over Freek Vonk. De ‘vonk’ was schijnbaar in één keer overgeslagen tussen de twee. En dat de presentatrice een wilde eerste nacht heeft ervaren, dat is zeker.

De presentator heeft thuis namelijk ook een hele dierentuin staan. Van slangen tot hagedissen, ze sliepen er gewoon tussen. Dat wist Eva natuurlijk al vooraf, maar op één ding was ze niet voorbereid. Dat was namelijk de gigantische koningscobra van haar nieuwe vlam. En die blijkt alleen in de nacht actief te zijn!

De koningscobra van Freek Vonk

Nu hebben we het niet over de koningscobra van Freek waarvan je denkt dat we het over hebben. of wel trouwens. Nouja, kijk maar even hoe de blonde presentatrice haar eerste nachtje bij de evolutiebioloog heeft ervaren:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Beste vriend van Mark Rutte verklapt een interessant feitje! ‘Hij valt op mannen’

De beste vriend van Mark Rutte was gisteravond te gast in de talkshow ‘Beau’. Vanwege het tienjarig premierschap van de minister-president deelde de jeugdvriend een paar leuke anekdotes.

Mark en zijn jeugdvriend Lodewijk zijn sinds de middelbare school al goede vrienden. “Het begrip ‘nerd’ was nog niet uitgevonden, maar is toen ontstaan”, vertelt Lodewijk aan tafel bij BEAU.

12 jaar oud

“Toen ik Mark voor het eerst zag, was hij 12 jaar. Hij was, en dat zal hij me niet kwalijk nemen, karikaturaal lelijk”, grapt hij. Lodewijk is van mening dat de premier één van die zeldzame mensen is die “alleen maar jonger, sneller, gezonder en aantrekkelijker geworden is.”

Voor Lodewijk was het super gek te beseffen dat zijn beste vriend ineens minister president van Nederland is.

”Je kent iemand zo verschrikkelijk lang, dat je hem in de eerste jaren in die baan niet echt serieus neemt. Je ziet niet de premier staan, je ziet Mark staan”, vertelt hij

. Pas toen de tragische gebeurtenis rond de MH-17 plaatsvond, zag hij hem naar eigen zeggen als minister-president.

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Yvon Jaspers had het blijkbaar iets te koud tijdens haar opnames!

Boer Zoekt Vrouw presentatrice Yvon Jaspers is inmiddels 47 jaartjes oud en al sinds mensenheugenis op TV te zien. Ze begon in 1994 bij het Klokhuis, presenteerde het kinderprogramma ZigZag en schrijft ondertussen ook nog leuke kinderboeken.

In 1998 deed ze zelfs een behoorlijk pikante scene in de film ‘Het Beest in de nek’. Zoek de beelden maar eens op. Maar daar hebben we het vandaag niet over, we kijken vandaag eventjes naar het onderstaande fragment.

Yvon Jaspers had het koud

Enfin, deze dame is zoals je kunt lezen van alle markten thuis. Maar voor deze opnames had ze duidelijk beter even naar de markt kunnen gaan om een BH te scoren.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending