Wat zegt de lengte van je pink over je persoonlijkheid?
Connect with us

Lifestyle

Wat zegt de lengte van je pink over je persoonlijkheid?

Handlezen is een kunstvorm die al sinds een eeuwigheid bestaat. Door slechts naar de hand van iemand te kijken, hebben waarzeggers lang geclaimd de toekomst van mensen te kunnen voorspellen.

De techniek wordt vandaag de dag nog gebruikt – maar tegenwoordig lijkt de focus meer te liggen op het blootleggen van je persoonlijkheid, waar het traditioneel meer lag bij het voorspellen van rijkdom, je dood en je huwelijk.

Wat echter blijkt, is dat het niet alleen de lijnen op je hand zijn die iets zeggen over wie je bent. Als je hierin gelooft, dan kan het namelijk zo zijn dat ook je vingers iets zeggen over je persoonlijkheid.

Door te kijken naar je pink, zou je er achter kunnen komen welk van de volgende persoonlijkheden jij hebt: type A, B of C.

Persoonlijkheid type A

 • Je houdt je gevoelens voor jezelf en je kan wantrouwend overkomen jegens vreemdelingen. Je komt graag onafhankelijker over dan je daadwerkelijk bent. Maar als je eenmaal iemand beter leert kennen, open je jezelf helemaal. Je hebt een sterke emotionele band met degenen die je vertrouwt.
 • Je hebt een hekel aan leugens en hypocrisie, iets wat tegen je moraal en al je principes in je leven ingaan.
 • Je bent excentriek tot arrogant, en het is moeilijk je om de tuin te leiden.
 • Je hebt een groot hart en staat altijd klaar om diegenen om je heen te helpen.
 • Je werkt hard en laat nooit iets half af achter.
 • Men kan van je gezicht aflezen wat je denkt.
 • Persoonlijkheid B

 • Je bent behoorlijk verlegen en gereserveerd als je nieuwe mensen ontmoet. Je houdt er niet zo van de eerste stap te zetten.
 • Als het aankomt op je liefdesleven ben je loyaal, toegewijd en een zeer attente partner.
 • Je bent erg gevoelig.

 • Je bent extreem goed in het bewaren van geheimen – zo goed dat mensen soms denken dat je dom bent.
 • Als je eenmaal hebt besloten iets te doen, zal niets je stoppen.
 • Een van je grootste angsten is om pijn gedaan te worden. Mensen zien je als sterk en onafhankelijk maar stiekem droom je over het vinden van je soul mate.
 • Je blijft altijd kalm, wat er ook gebeurt.
 • Persoonlijkheid C

 • Je bent geen lange termijndenker en het is vrij moeilijk om je boos te maken.
 • Je kan je oncomfortabel voelen als je niet aan de knoppen zit. Je houdt niet van verrassingen.

 • Je probeert geen vooroordelen te hebben en respecteert ieders mening.
 • Je ego kan je af en toe bazig over laten komen. Je kan jezelf behoorlijk laten gelden bij discussies maar zorgt er altijd voor dat je je erna verontschuldigd.
 • Je praat niet graag over je problemen, iets wat uitdagend kan zijn in een relatie – je partner weet niet altijd wat je nou denkt.
 • Eerlijkheid is belangrijk voor je en het fundament onder al je relaties en vriendschappen. Je houdt niet van zoetkleurige neppe waarheden.
 • Ik heb nooit zo geloofd in waarzeggen of in helderziende mensen, maar dit heeft me echt verbaasd. Misschien is er meer dan sprookjes over oude vrouwen.

  Er zijn echter studies gedaan of de lengte van je vingers iets zeggen over je persoonlijkheid en volgens sommigen zijn er dingen van waar.

  Deel dit met al je vrienden op Facebook zodat ze ook kunnen checken of hun persoonlijkheid bij hun pink past.
  [fblike]

  Celeberties

  Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

  André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

  Geen contact

  Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

  Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

  ,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

  ❤️❤️ ”

  Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

  Zij aan zij
  Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

  Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

  Doorgaan met lezen

  Celeberties

  Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

  Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

  „Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

  Te laat

  De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

  Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

  Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

  Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

  Doorgaan met lezen

  Celeberties

  Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

  Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

  Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

  Rogier Smit als vrouw verkleed

  Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

  Doorgaan met lezen
  Advertentie
  Advertentie

  Meest recente berichten

  Advertentie

  Trending