Wat zegt jouw vuist over je persoonlijkheid?
Connect with us

Lifestyle

Wat zegt jouw vuist over je persoonlijkheid?

De kunst van handpalm lezen wordt al eeuwen gedaan.

Door de lijnen van de handen te analyseren, kunnen waarzeggers al eeuwenlang meer onthullen over iemands toekomst.

Dezer dagen gebruiken mensen nog steeds dezelfde technieken, maar in plaats van zich op rijkdom, dood en het huwelijk te concentreren, focussen ze tegenwoordig meer op je persoonlijkheid.

Maar in plaats van te kijken naar de lijnen van je handpalm, zegt de manier waarop je je vuisten balt, veel meer over je persoonlijkheid.

Om meer te weten over jezelf, bal je vuist en kijk even naar de verschillende persoonlijkheden hieronder.

Het werkt alleen als je een vuist maakt zonder te veel na te denken over hoe je het eigenlijk doet. Je denkt misschien dat iedereen hetzelfde doet, maar feit is dat de manier waarop we onze vingers en duim plaatsen, kan verschillen van persoon tot persoon.

Ik weet niet of er überhaupt echt onderzoek naar werd gedaan, maar voor mij was het alvast de nagel op de kop.

Om het gemakkelijk te houden hebben we de persoonlijkheidstypen A, B en C genoemd.

Type A: Duim aan de zijkant van je vingers
Als dit de manier is waarop je een vuist maakt, ben je een voorzichtig persoon. Je bent gevoelig, attent en hebt een goed hart.

Je begrijpt ook anderen hun gevoelens en je gedraagt je er dan ook naar. Je bent een toegankelijk en sociaal persoon.

Binnenin ben je zeer georganiseerd, strategisch en creatief. Je bent meer introvert dan extrovert en houdt van een balans tussen sociaal engagement en alleen zijn. Je kunt soms ongeduldig zijn.

Wees voorzichtig in nieuwe relaties zodat mensen geen misbruik maken van je goeie, gulle persoonlijkheid.

Wees jezelf, maar let op.

Type B: Duim over je vingers
Als je je duim over je andere vier vingers legt, ben je een charmante, getalenteerde en charismatische persoon. Je bent extrovert en iedereen merkt wanneer je ergens binnenwandelt. Je bent spontaan en zegt nooit neen tegen een avontuur.

Maar je bent ook emotioneel, en je draagt je emoties met je mee. Niemand kan zich vergissen wanneer je blij, kwaad of droevig bent.

Je bent gedreven en ambitieus, en je hebt dromen die je wilt najagen, zelfs als je ze voor jezelf houdt. Je vertrouwt namelijk niet dat anderen ze zullen begrijpen.

Je werk betekent veel voor je, en je vindt het belangrijk wat anderen over je denken. Een iets waar je mee worstelt is dat mensen je bedoelingen verkeerd begrijpen. Zelfs al is dit hun probleem, niet het jouwe.

Type C: Duim vanbinnen in je vuist
Als je je duim houdt zoals in de afbeelding hierboven, ben je een introvert.

Je duim die zich verbergt achter je andere vingers, zijn symbool voor je diepste gedachten die je niet wilt delen. Je bent alleen close met een paar mensen en je houdt ervan om tijd alleen door te brengen. Iets waar je een hekel aan hebt, is drama.

Je haat leugenaars en zoekt alleen mensen op die eerlijk en rechtuit zijn. Je wilt namelijk alleen maar optrekken met mensen die eerlijk zijn en waar je een diepe en betekenisvolle relatie kunt hebben.

Je houdt wel van een avondje uit, maar na genoeg tijd door te brengen in een sociale omgeving, kijk je er al naar uit om je terug te trekken. Je kunt niet omgaan met mensen die je tijd verspillen.

Je bent voorzichtig om anderen niet te kwetsen en niets geeft je zoveel rust als vrede, harmonie en persoonlijke ruimte.

Welk persoonlijkheidstype heb jij?

Voel je vrij om dit artikel te delen op Facebook met je vrienden zodat mensen hun persoonlijkheid kunnen analyseren aan de hand van hun vuist!
[fblike]

Celeberties

Droevig nieuws: ‘Gezondheid Rob de Nijs gaat steeds achteruit’

Rob de Nijs kan met een gerust hart afscheid nemen van de muziek. De 77-jarige zanger, die lijdt aan de ziekte van Parkinson, is erg blij met zijn vrijdag verschenen slotakkoord ’t Is mooi geweest. Ondanks dat hij op voorhand al had aangegeven geen live-optredens meer te doen op tv, kon hij het niet laten om mee te zingen met Paskal Jakobsen en Danny Vera. Ook vertelt hij over zijn gezondheid en dat hij denkt dat hij het coronavirus heeft gehad.

De Nijs vindt het heel spannend hoe het publiek op zijn werk gaat reageren. „De release van een plaat is het summum van wat wij beleven als je in dit vak zit. Ik ben zelf gek van die plaat”, zei de zanger vrijdagavond in Op1. „Ik ben heel blij en ik heb het gevoel dat andere mensen dat ook zouden vinden.”

Volgend jaar is De Nijs van plan om ook laatste optredens te geven. „Er staan een heleboel dingen in de planning, ik wacht het gewoon af”, zegt hij doelend op de coronacrisis.

Goed

Ondanks dat zijn gezondheid langzaam achteruit gaat, voelt de zanger zich goed. „Mijn gezondheid is sowieso niet de beste van Nederland, maar ik voel me goed verder.” Wel denkt De Nijs dat hij besmet is geweest met het coronavirus en dat hij daardoor is verslechterd. „Ik merk dat ik niet ben waar ik was voor die tijd.”

Maar de zanger is in goede handen. „Ik heb het geluk dat mijn neuroloog een van de beste mensen op zijn gebied is in de wereld. Dat geeft mij veel zekerheid op een bepaalde manier van: nou het valt allemaal wel mee.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: Grote zorgen om jongste zoon Rob de Nijs

Deze week verschijnt het allerlaatste album van Rob de Nijs. Vanwege de ziekte van Parkinson moet hij noodgedwongen de microfoon aan de wilgen hangen. In deze fase blikt de zanger steeds vaker terug op zijn leven. Maar zijn er ook zorgen om zijn jongste zoon.

ZDe afscheidstournee van Rob de Nijs moest groots worden. Maar nu alles stil ligt vanwege de coro-nacrisis, verschijnen er slechts een boek en een album. Rob had zich enorm op zijn tournee verheugd. Hij wilde weer op het podium staan, maar ook wilde hij sparen voor de toekomst van zijn zoontje Julius (8). Vlak voordat alles stil kwam te liggen, sprak hij daarover met zijn echtgenote Henriëtte. ‘Ik had thuis net gezegd: En nu gaan we echt werken voor mijn pensioen. En toen kwam corona. Nou, thank you,’ vertelt Rob de Nijs in PS Het Parool. ‘Het was de bedoeling om genoeg te hebben om er punt achter te zetten. Ik zou een paar grote shows geven. Twaalfduizend man in het Sportpaleis bijvoorbeeld. Dat gaat voorlopig niet door. Er moet straks voor Julius genoeg overblijven om bepaalde dingen te kunnen doen, studeren bijvoorbeeld. Die plannen worden nu doorkruist. We hebben gelukkig een buffertje, maar de bodem daarvan is in zicht. Maar goed, jammeren helpt niet. De hele wereld heeft ermee te maken.’

Zorgen

De afgelopen maanden was Rob veel thuis en kon daardoor meer tijd met zijn zoontje Julius doorbrengen. ‘Hij is heel lief en zorgzaam. Let er steeds op dat ik niet struikel. Pas op, daar ligt een snoer, pap! Ontroerend vind ik dat,’ vertelt hij in PS Het Parool. ‘Hij neemt de regie in huis een beetje van me over. Heel schattig, al had ik het liever anders gehad natuurlijk. Hij is eigenlijk de enige over wie ik me soms zorgen maak. Dan denk ik: oh God, dat joch van acht jaar. Wat vindt hij ervan als zijn vader op een gegeven moment het hoekje om is? Ik denk dat ik nog wel een tijdje heb, maar je weet toch maar nooit.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: First Dates deelneemster met Cup F heeft behoorlijk wat fijne foto’s online staan

Het BNNVARA programma First Dates is nu al een aantal jaar een behoorlijk succes. In dat programma ontmoeten twee singles elkaar voor het eerst in het zogenaamde First Dates Restaurant waar ze (hopelijk) gezellig een hapje met elkaar gaan eten. Uiteraard zijn deze twee singles op elkaar uitgekozen op basis van leeftijd, hobby’s etc.

Na afloop van het etentje mogen de twee potentiële tortelduifjes aan elkaar aangeven of ze zin hebben in een vervolgdate of niet. En dat kan af en toe best pijnlijk zijn wanneer de een aangeeft dat wel te zien zitten terwijl de ander aangeeft daar niets voor te voelen.

Geen match voor Michelle in First Dates

Dat was ook het geval bij Danny en Michelle. De twee hadden leuke gesprekken aan tafel en Danny zag het best wel zitten om nog eens af te spreken met Jamie. Jamie zocht echter meer een gespierde bink met tattoo’s en wilde geen vervolgdate meer. Na het zien van onderstaande foto’s zijn er wellicht toch een hoop andere mannen die interesse hebben in Michelle:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending