Wauw: De nieuwe vriendin van Raymond van Barneveld heeft een paar flinke jetsers!
Connect with us

Meest bekeken

Wauw: De nieuwe vriendin van Raymond van Barneveld heeft een paar flinke jetsers!

Het is al een tijdje bekend dat meervoudig wereldkampioen darten Raymond van Barneveld gaat scheiden van zijn vrouw Silvia. En dat na een huwelijk van maar liefst 25 jaar.

Onlangs werd Barney al betrapt met een nieuwe lover aan zijn zijde en dat bleek te gaan om de 35-jarige Julia Evans uit Engeland.

Dat doet Raymond toch niet verkeerd
En zo zie je maar weer wat je met geld allemaal voor elkaar kunt krijgen. Ineens ligt er gewoon een heerlijk mokkel naast hem op een ligbedje aan het zwembad.

Meest bekeken

Hanin uit The Voice wordt mogelijk land uitgezet!

De Syrische Voice-kandidaat Hanin (18) emotioneerde Nederland keer op keer met haar prachtige optredens. Vrijdagavond zong ze samen met winnaar Dani van Velthoven (21) een duet. Hij en presentator Martijn Krabbe schoven diezelfde avond aan bij talkshow Beau en vertelden dat Hanin mogelijk het land uit wordt gezet.

Tijdens de audities en battles van The Voice of Holland zong Hanin de sterren van de hemel. Ze wilde graag een zangcarrière opbouwen in Nederland, maar de aanvraag voor een verblijfsvergunning is afgewezen. Dit vertelden The Voice-presentator Martijn Krabbé en winnaar Dani vrijdag bij Beau. De zangeres woont al meer dan drie jaar in Nederland en verblijft momenteel in een asielcomplex in Ter Apel.

Asielprocedure Hanin
‘Ik dacht dat ik haar nooit meer terug zou zien, en nu stond ze vanavond gewoon in de finale’, vertelde Dani bij Beau. Volgens hem is de situatie ingewikkeld. De familie vluchtte vanuit Syrië eerst naar Venezuela en daarna weer terug naar Syrië. Dit maakt de asielprocedure dus een stuk lastiger. Ze moet nu bewijzen dat ze geen verblijfsvergunning heeft van Venezuela, maar dit is moeilijk, omdat daar nu een burgeroorlog woedt. Volgens de jonge zanger is er nog wel hoop: ‘Ze heeft een negatief antwoord gekregen, dus ze heeft haar verblijfsvergunning niet gekregen. Maar je kan het meerdere keren aanvragen, dan ga je in hoger beroep’.

Groot talent
Tijdens de audities viel de – destijds 17-jarige Hanin Al Kadamani – al op bij de jury. Met haar vertolking van Let It Be liet blies ze de coaches omver. Daarna vroeg Ali B haar om een Arabisch nummer te zingen, waarna het viertal geëmotioneerd raakte. Rapper Ali B en Waylon pinkten zelfs een traantje weg. ‘Je hebt vluchtelingen uit Syrië hier in Nederland een gezicht gegeven, een stem. Ik hoop zo dat het jullie lukt om hier voor altijd te blijven’, zei presentator Krabbé. Coach Waylon voegde daaraan toe: ‘Jij kunt echt de stem van een generatie worden.’

Finale The Voice
Vrijdagavond was weer een ‘bijzondere’ finale in de geschiedenis van de Voice of Holland. Menig kijker verbaasde zich over de valse noten van coach Jan Smit en zijn pupil Jasper. Ook Ali B kwam er niet vlekkeloos vanaf, want hij vergat midden in een duet zijn tekst. Vooral Twitteraars gingen massaal los over dit ‘enorm slechte’ seizoen van The Voice. Ook al eerder kwam onder andere kandidaat Jasper in op spraak, nadat hij meerdere keren de mist in ging, vanwege zijn zenuwen.

Aan het einde van de avond kreeg de talentvolle Dani van Velthoven genoeg stemmen om zich winnaar van The Voice te mogen noemen, tot grote vreugde bij hem en de jury-leden.

Bron: Flair, Story Beeld: still

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Monique Westenberg reageert met bijzondere foto na relatiebreuk met André Hazes.

Monique Noël Westenberg, de ex-vriendin van volkszanger André Hazes, met wie zij vanaf 2014 een relatie had. Monique Noël is geboren op 26 december 1977 en groeide op bij haar ouders op een woonwagenkamp in Rotterdam. Onlangs brak wederom een verdrietige periode aan voor haar. André besloot haar voor de 2e keer te verlaten, en dat gaat natuurlijk niemand in de koude kleren zitten.

Wat moet dit een verschrikkelijke periode zijn voor Monique, dit is nu al de 2e keer dat haar hart gebroken wordt. Zou het al die tijd echte liefde zijn geweest vraag je je wel eens af? Wij gunnen Andre en Monique uiteraard een prachtig leven maar laat elkaar in zijn/haar’s waarde.

Op Social Media deelde Monique direct na het nieuws dat Andre haar zou verlaten een foto met haar zoontje die veelzeggend is. Wat is die Monique toch een powervrouw.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Ruud de Wild met spoed naar ziekenhuis na heftige gebeurtenis

Ruud de Wild ligt weer in het ziekenhuis. De radio-dj mocht afgelopen weekend na een succesvolle darmoperatie naar huis, maar hij werd maandagmiddag met de ambulance terug naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt zijn manager aan het ANP. Een week geleden maakte de NPO Radio 2-dj bekend te lijden aan darmkanker.

Volgens zijn vriendin Olcay Gulsen zijn er complicaties en is De Wild uit voorzorg opgehaald door de ambulance na een heftige bloeding, meldt Shownieuws.

Revalideren
Maandagochtend meldde Gulsen dat haar vriend weer thuis was. De radio-dj moet naar verwachting drie maanden revalideren. Vorige week werd De Wild voor het eerst geopereerd. Naar eigen zeggen is hij er op tijd bij.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending