Wauw: dit is de bloedmooie vriendin van Rob ‘Snollebollekes’ Kemps
Connect with us

Celeberties

Wauw: dit is de bloedmooie vriendin van Rob ‘Snollebollekes’ Kemps

Bij het hossende publiek in zweterige feesttenten was Rob Kemps al langer bekend. Onder de naam Snollebollekes zet hij immers al jaren de boel op stelten tijdens dorpsfeesten in het altijd gezellige Brabant en ver daarbuiten. Maar vandaag de dag is Kemps ook al lang en breed doorgedrongen tot de mainstream. En hoe.

Links Rechts

Want wie kent de aanstekelijke hitjes Links Rechts, Vrouwkes en Springen Nondeju niet? Hele stadions, F1-tribunes en andersoortige mensenmassa’s heuken hier inmiddels vol enthousiasme op mee. Weliswaar onder invloed van de nodige pilskes, maar hé, dat is soms alles wat een mens nodig heeft om even te ontsnappen aan de vaart der volkeren. Niks mis mee.

Slimste

Zijn ongekende populariteit leverde Rob ook een uitnodiging op voor NPO-programma De Slimste Mens. Snollebollekes en een kennisquiz, het bleek een gouden combo. Kemps pakte in het seizoen 2020/ 2021 de winst en werd tegen ieders verwachting gewoon De Slimste Mens.

Uit zijn overwinningsspeech: “(…) zo zie je maar weer lieve kinderen, al begin je met lts-zwakstroom of gewoon een middelmatige horeca-opleiding. Als je zelf gewoon lekker Wikipedia volgt en een keer een boek leest, in plaats van allemaal appjes gaat spelen waar je geen réét aan hebt, dan kom je nog best ver als je je best doet. Proost!”

Sinds die prestatie staat Kemps bekend als alleskunner. Hij kan feestjes bouwen, presenteren ( Chansons!, met Matthijs van Nieuwekerk), schreef twee boeken en is op dit moment als panellid te zien in het programma Wie kent Nederland? Aan ambities dus geen gebrek bij de Brabo.

Vriendin

Maar dat Kemps niet alleen op tv scoort en in de hitlijsten scoort, is te zien aan zijn beeldschone vriendin.

View this post on Instagram

A post shared by Rob Kemps (@robkemps13)

Inmiddels zijn de professionele feestganger en zijn grote liefde Miriam Swinkels al jaren samen. Sterker: ze hebben ook al een ‘kleine snollebolleke’ op deze aardkloot gezet: Manu, een jongetje van 2. En tot ieders geluk zit er ook nog een tweede telg aan te komen. “Dat 2022 een vruchtbaar jaar mag worden”, schreef Kemps op 31 december 2021 onder een post waarin hij en z’n vriendin trots een echo-foto showen.

Hosser, knappe kop én familieman. Lekker bezig, Rob.

Celeberties

Peter Gillis en Nicol uit elkaar? Miljonair doorbreekt stilzwijgen

De geruchtenmolen in showbizzland draait op volle toeren en dat is mooi, want wie is er nu niet dol op een sappig verhaaltje? Zo gaan er al een tijdlang verhalen de ronde dat Peter Gillis en zijn ‘overspelige’ Nicol op het punt van een breakup staan. De 28 jaar jongere vriendin van de vakantieparken-baron is tot tweemaal toe betrapt in gezelschap van een andere man. Vragen, vragen, vragen. Tijd voor opheldering, zodat u weer rustig kunt slapen vanavond.

Roddel 1: Nicol zoent met andere man

Hashtag factcheck; is gebeurd. Valt ook niet te ontkennen, want het staat op de gevoelige plaat. ‘’Maar wel in een gaybar met een soort van gay bestie die mij altijd op mijn mond kust’’, aldus Nicol die zich ‘veilig en leuk’ voelt in dergelijke gelegenheden. Kunnen we ons overigens heel goed voorstellen.

‘’Peter heeft hier (zoenen met de bestie) geen problemen mee’’, aldus Nikol. Daarentegen heeft het koppel wel de pest aan de online roddelwereld, waar de foto al snel werd voorzien van een smeuïge, maar zo blijkt nu ongefundeerde context.

Roddel 2: Nicol houdt er een affaire op na

Een tweede gerucht dat steeds hardnekkiger begon te worden, heeft betrekking op de vermeende relatie van Nikol met volkszanger Ferry de Lits (nooit van gehoord). ’’Die treedt op mijn park op, maar ook in bepaalde horecagelegenheden waar wij komen. Nicol maakt een keer een selfie met hem op Snapchat en dan is het meteen van: ‘hebben ze al iets samen?”

Peter en Nicol zeggen geen idee te hebben waar de geruchten vandaan komen, maar gooien het op afgunst in combinatie met jaloezie.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizar: Deze BN’ers gebruik(t)en allemaal coke

Even terug naar 23 september van dit jaar. Geert Wilders hield tijdens een marathondebat in het kader van de Algemene Politieke Beschouwingen een betoog voor het keihard aanpakken van ‘gebruikers’. Hoewel Mark Rutte geen harde toezeggingen wilde doen, zat hij op één lijn met Wilders als het gaat om hun rol. “De idioten die drugs gebruiken houden het systeem in stand,” aldus de premier. “Iedereen in Amsterdam, Den Haag of waar dan ook die een lijntje coke snuift is onderdeel van een systeem van zware criminaliteit waar vele miljarden in omgaan.” De gebruiker is dus schuldig. Schuldig aan de moord op Peter R. de Vries, Derk Wiersum en Redouan B., de broer van kroongetuige Nabil B., die ook werd geliquideerd. Rutte ‘ergert zich kapot’ aan de tienduizenden lijntjes coke die in steden worden weggesnoven. PVV-voorman Geert Wilders begrijpt er niets van dat voor het in bezit hebben van een kleine hoeveelheid harddrugs geen vervolging plaatsvindt. Wilders wil dat gebruikers van harddrugs niet gedoogd worden, maar strafrechtelijk vervolgd.

Maar er zijn ook tegengeluiden. Zo zou 98 procent van de hier geproduceerde partydrugs naar het buitenland worden geëxporteerd. En volgens het Trimbos-instituut gebruikt slechts 1,6 procent van de bevolking cocaïne. Daar win je de oorlog niet mee. En dan nog iets: de handel in drugs wordt ook wel vergeleken met de legale handel in Rolexen en vastgoed waar dezelfde criminelen in actief zijn.

“Denkt de politiek nu echt dat de ellende stopt als de partyganger weer gewoon een biertje gaat drinken?” vraagt een man op een van de vele drugsfora zich af. Tja, terwijl de politie grip probeert te krijgen op de criminaliteit die achter elk lijntje schuilgaat, kan de feestende festivalganger zijn of haar pilletje gewoon laten testen bij de GGD. Volgens deskundigen, politici en de bezorgde burger kan dat zo niet langer. De ‘normalisatie’ van drugs in Nederland is een van de grote oorzaken van de drugscriminaliteit, zegt hoogleraar Hans Boutellier in EenVandaag, die hier veel onderzoek naar deed. “Ik vind dat we toe zijn aan een groot, maatschappelijk debat: wat moeten we met die drugs?” Zijn drugsgebruikers verantwoordelijk voor het in stand houden van een crimineel circuit? “Absoluut,” vindt ook demissionair minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus. Maar advocaat Maurice Veldman, gespecialiseerd in drugsbeleid, is het niet eens met de minister.

“Om de simpele reden dat cokegebruikers niet de basis vormen van de enorme drugshandel en de internationale positie die Nederland inneemt. Je kunt hen niet als zondebok aanmerken als het gaat om miljardenwinsten, die mede mogelijk worden gemaakt door het verbod op drugs, dat door deze regering met veel enthousiasme in stand wordt gehouden.”

Legaliseren of reguleren dus? Volgens Grapperhaus wordt Nederland bij legalisatie ‘het afvoerputje van de wereld’. “Er is nog nooit één wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd dat Grapperhaus’ stelling ondersteunt,” zei advocaat Veldman laatst bij WNL. “Producenten gedijen gewoon heel goed bij een verbod. En we zien dat de bestrijding faalt. Na de moord op advocaat Derk Wiersum zijn er honderden miljoenen uitgeven, maar het heeft niet geleid tot een vermindering van productie. Eerder tot een toename.” En intussen snuift Nederland erop los, ook BN’ers.

De vraag: wie gebruikt er eigenlijk cocaïne in Hilversum wordt vaak – veelal door de mensen uit de media- stad zelf – beantwoord met: wie niet? De meesten ontkennen, maar sommigen vinden het geen enkel probleem om hun cokegebruik toe te geven. Voor bijna iedereen geldt: das war einmal.

Jaja. Helaas hebben ze niet de neus van Pinokkio, waar niet veel inging, maar die wel bij elke leugen steeds langer werd… U mag zelf oordelen!

Katja Schuurman: helemaal doorgeslagen
Het lijkt allemaal zo eenvoudig, BN’er zijn. Maar er komt veel stress bij kijken, vergis u niet.

De concurrentie is moordend, de kijkcijfers geven stress en het aantal werkuren is soms te veel voor een mens. Niet gek dus dat ze zich soms verliezen in een verslaving, zoals Katja Schuurman. In het magazine Fabulous Mama gaf ze ruiterlijk toe niet vies te zijn geweest van een snuif cocaïne.

“Ik heb tussen mijn 20ste en 28ste echt heel veel gedronken. En ik heb drugs gebruikt, met name cocaïne en daarin ben ik doorgeslagen.” Ze wil graag eerlijk zijn omdat ze ziet dat veel van haar televisiecollega’s dat niet zijn. De presentatrice heeft zelfs wilde avonden met haar collega’s meegemaakt: “Ik heb vaak genoeg met ze op het toilet gestaan, haha.” Tegen het blad JAN zei ze: “Ik gebruikte coke op een draaidag en dan met de deur van de kleedkamer een beetje open, zodat anderen het zouden kunnen ontdekken. Zo probeerde ik het mezelf opzettelijk moeilijk te maken.” Nu gebruikt ze drugs ‘met mate’.

Dieuwertje Blok: alles geprobeerd
Wat!? Ook gij, Dieuwertje? Maar goed dat de Sint nog niet in het land is… In een interview met RTL-baas Peter van der Vorst was Dieuwertje zeer openhartig. “Ik heb alles geprobeerd wat God verboden heeft. Nee, geen heroïne. Maar de rest wel allemaal. Lsd, speed… Blijkbaar heb ik een brave uitstraling. Maar daar kun je je in vergissen. Ik was absoluut niet braaf.” Was. Verleden tijd. En wie zoet is, krijgt lekkers.

Thomas Berge: leegte vullen
Ja, u leest het goed, Thomas Berge, de blonde ideale schoonzoon, zat ook aan het poeder. In het televisieprogramma Britt & Ymke Stellen Vragen zei hij: “Het is heel moeilijk voor iemand die niet in de muziek zit om je voor te stellen dat je een concert hebt met 30.000 mensen die naar je kijken en die speciaal voor jou gekomen zijn, en dat je dan naar huis gaat, in je appartement zit en het gewoon stil is. Daar kon ik toen heel moeilijk mee omgaan. Iets moest die leegte vullen.” Na een verblijf van twee weken in de kliniek was hij er weer vanaf. “Het leven is véél mooier zonder al die drank en drugs.”

Sylvia Geersen: geen schaamte
Sylvia Geersen, ooit tweede in Holland’s Next Top Model en later te zien in Expeditie Robinson en Ranking the Stars, haalde ook regelmatig haar neus op. “Ik schaam mij er niet voor,” zei ze tegen het blad JFK. “Laat ik maar een voorbeeld zijn voor meiden en tonen dat je zo kunt zijn, maar niet zo hoeft te blijven. Heel veel mensen zijn niet vies van drugs, al is het maar recreatief. Maar voordat je het weet, slaat dat om in een verslaving. En dat heb je niet door.” Na haar periode in de kliniek startte een nieuwe periode voor Sylvia. “Ik ging keihard werken, stond elke ochtend om zeven uur op om te sporten en deed mijn eigen management. Maar zelfs toen geloofden mensen me nog niet. En tsja, dan zit je daar met je goeie gedrag. Het was een rotperiode, maar zonder dat was ik waarschijnlijk niet het meisje dat ik nu ben.”

Gordon: weer terugval
Ach, Gordon. Vierde het feit dat hij een jaar clean was met een openhartig interview in Shownieuws, waarin hij vertelde dat hij weer een terugval had gehad. “Corona brak uit, mijn bedrijven kwamen stil te liggen, de talkshow met Patty waar we al zes jaar mee bezig waren viel opeens weg. Mijn therapie viel weg, de AA-meetings vielen weg. Ik had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken.” Maar hij is er weer helemaal vanaf, zegt Gordon, die ooit volgens onbevestigde geruchten op een verjaardagsfeestje van Linda de Mol de deur werd uitgegooid omdat hij daar coke zat uit te delen. Nu zit Cornelis Heuckeroth in Dubai. En zijn verkering is ook nog eens uit. Houdt het dan nooit op?

Javier & Najib: theatersnow
Cabaretier Javier Guzman liet tien jaar terug zijn theatershow afbreken. De reden: hij zat niet zo lekker in zijn vel. De reden daarvan: een zakelijk geschil met de theaterdirecteur. De werkelijke reden: hij zat zwaar aan de coke. Javier vluchtte naar Thailand, waar hij in een kliniek van de shit afkickte. Het voordeel van zo’n verslaving: je kunt er wél lekker over vertellen op de planken. En dat doet Najib Amhali nu ook. Ook hij moest zijn tournee afblazen omdat de cocaïne hem de baas was. Najib dook eveneens de kliniek in. Nu is hij drie jaar clean. Nooit meer, zei hij tegen Martine van Os van Omroep Max. Nooit meer.

Patty Brard: eerste nageltje
Als er één niet moeilijk doet over wat ze allemaal uitvreet, is het Patty Brard. Daarom deed ze ook niet moeilijk toen Gordon vertelde dat hij zijn eerste nagel cocaïne van zijn televisiecollega Patty had gekregen. “Echt? Niet waar, dat kan helemaal niet!” Gordon: “Jawel!” Brard: “Nou, dan spijt het me alsnog. Godsamme.” Overigens zijn ze allebei al járen clean, nadat ze beiden ‘het kalk van de muren hadden gesnoven samen’, aldus Gordon. Nou ja, clean? Gordon op een klein terugvalletje na dan…

Wim Kieft: scoort met de neus
Ja, als eens een dief altijd een dief ook geldt voor BN’ers die aan de coke hebben geroken, dan is Matthijs ook de sigaar. “Ik heb zeker weleens geblowd. Ik heb ook weleens cocaïne gebruikt, ja.” Aldus de talkshowhost in zijn DWDD. En: “Nee, het is heel lang geleden. Ik was er nieuwsgierig naar. Dan doe je een snuifje. Dat vond ik heel eng, want pilletjes als xtc durf ik helemaal niet. Het snuiven werd me geleerd door iemand. Dan leg je een lijntje neer. Dan draaide je een bankbiljetje. Hoe oud was ik toen? 19 of zoiets.” Wat het met hem deed? “Ik kon de hele wereld aan, ik voorspelde mezelf een heel grote toekomst. Ik kreeg zelfvertrouwen. Dat duurde een kwartiertje en dan was het weg. Dat heeft misschien een paar maanden geduurd zo.”

Wendy van Dijk: in je broekje
Oké, we zullen het maar meteen verklappen: deze Wendy van Dijk, die als cokeverslaafde een podium kreeg in het magazine van Chantal Janzen, is niet de Wendy van Dijk die u kent. Gewoon een andere Wendy van Dijk. Chantal speelde de vermoorde onschuld, maar dit interview was natuurlijk gewoon een kutstreek. Waarschijnlijk was het omdat de bekende Wendy een aantal haat-tweets richting Chantal had ge-liket. Overigens werd de echte Wendy, die van de tv dus, ooit wel beschuldigd van cokegebruik door een journalist van Quote, die zes bronnen zou hebben. Wendy zou ook een zakje poeder in haar onderbroek gesmokkeld hebben op Ibiza. Maar de rechter veegde de vloer aan met deze roddel. Wendy is clean, totdat het tegendeel bewezen is.

Jeroen Pauw: eerlijke gebruiker
Jeroen Pauw is een gebruiker. Niets meer en niets minder. Tijdens een debat over drugsgebruik op het Amsterdam Dance Event stelde hij zijn gasten de vraag: “Wie hier aan tafel gebruikt er weleens drugs? Ikzelf wel.” Op die vraag staken de twee genodigde gebruikers hun hand op, de overige gasten aan tafel – twee politici en een advocaat – deden er het zwijgen toe. “Er zitten hier twee mensen, naast ikzelf, die zeggen: ik gebruik weleens wat. Ben je je bewust van het geweldsaspect?” Later zei Pauw: “Ik vind eerlijk gezegd: het is crimineel omdat het verboden is. Tabak en drank, die ook niet goed zijn voor de gezondheid, zijn niet verboden en dan wordt het gereguleerd. Je kunt zien hoeveel alcohol en nicotine erin zit. Als je dat met drugs ook zou doen, dan zou je geen criminaliteit hebben en zou je denk ik ook geen slachtoffers hebben.” Een week later haalde Arjen Lubach een stunt uit door voor de camera xtc-pillen te kopen van zijn ‘huisdealer’ Pauw. Dit in het kader van legalisering van de partydrug.

Tygo Gernandt: leeg en lelijk
Acteur Tygo Gernandt raakte al op 16-jarige leeftijd verslaafd aan cocaïne. “Ik werd ineens heel bekend door een rolletje in Goede Tijden, Slechte Tijden,” zo vertelde hij in een tv-programma over drugsgebruik. “Dan maak je ineens mee dat ze je herkennen op straat. Toen ik ook een film deed, voelde ik me zó onzeker als ik buiten liep. Cocaïne gaf me dan een laagje dat een geestelijke afstand creëerde. Het stomste wat je kan doen natuurlijk, want je raakt alleen maar verder van jezelf verwijderd. Ook ik heb het zwarte gat gezien en het is leeg en lelijk. Daar leef ik niet voor.” Nu is hij er vanaf. “Iedereen begint er altijd over, terwijl het maar een korte periode in mijn leven was.”

André Hazes jr.: boze tongen
Als we alle BN’ers in dit overzicht hadden willen stoppen die verdácht worden van cokegebruik, dan was het blad al vol geweest. Toch willen we nog een uitzondering maken voor Dreetje Hazes. Want de geruchten rond de volkszanger zijn wel heel hardnekkig en halen menige voorpagina. Roddeljournaliste annex showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer weet het zeker: “André Hazes jr. is cocaïneverslaafd.” Hazes kwam volop in het nieuws toen hij ineens twee weken was verdwenen. Was hij aan het uitrusten in Malaga van een burn-out of kickte hij daar af? “Iedereen weet hoe het zit, geloof me maar, en niemand durft het te zeggen op tv. We gaan met z’n allen mee in het burn-outver-haal, wat dus niet terecht is.” Wij houden het vooralsnog op een burn-out. Not guilty dus.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Grote zorgen om gezondheid Prinses Amalia: “Waarom géén update?”

Amalia verscheen een tijdje geleden plotseling op een foto waarop ze met krukken liep. De kroonprinses werd in Lech op skivakantie met de rest van het gezin gespot. Yvonne Coldeweijer plaatste deze foto en schreef: “De Kroonprinses verblijft ook in Lech. Namelijk in het Berghof Hotel, onder extreme beveiliging. Gisteravond is ze daar op de dansvloer gespot in zilver glittertopje. Een andere spion heeft Amaal gespot in het glittertopje.

Wellicht was ze op de dansvloer te vinden, maar in ieder geval niet dansend. Amaal loopt namelijk op krukken.” Nu werd dit natuurlijk gelijk gekoppeld aan een mogelijk ongelukje tijdens het skiën. Echter kon dat niet het geval zijn volgens Coldeweijer: “Weer een andere spion heeft vorige week naast Maxima en Amaal in het vliegtuig gezeten op rij één van Londen naar Amsterdam. Daar liep ze schijnbaar al op krukken.” Normaal krijgen we een update van de RVD, nu niet. Waarom?

Geen update betreft Amalia, waarom niet?

Bij gezondheidsproblemen kan het voorkomen dat leden van het koningshuis hun werk niet kunnen uitvoeren. Bijvoorbeeld wanneer iemand corona heeft opgelopen en hierdoor niet bij een publiekelijke afspraak kan zijn vanwege maatregelen. Echter was dit niet het geval bij de kroonprinses. Royal Reporter Rick Evers laat dat weten: “Ter info: geen reactie van de RVD over de kroonprinses. Eerder, bij gezondheidsproblemen bij bijvoorbeeld prinses Beatrix, gebeurde dat wel, maar dat was omdat haar officiële agenda daar ook hinder van had. Da’s bij de kroonprinses natuurlijk niet zo.” Over de oorzaak is dus niets bekend bij het grote publiek. Aannames zijn wellicht een verstuikte enkel aangezien er geen gips te zien is op onderstaande foto’s. De prinses is ook op krukken gespot bij de halfjaarlijkse fotosessie in 2016. Hierbij kwam een vermelding van het RVD dat haar enkel verstuikt was. Wellicht een veel terugkomende blessure. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending