We hebben haar gevonden! ‘Dit is de nieuwe rondb0rstige vriendin van André Hazes’
Connect with us

BNers

We hebben haar gevonden! ‘Dit is de nieuwe rondb0rstige vriendin van André Hazes’

In een voortdurende cyclus van ups en downs in zijn persoonlijke leven heeft André Hazes opnieuw afscheid genomen van zijn partner Monique Westenberg. Dit nieuws volgt op eerdere breuken tussen het beroemde koppel.


Echter, recentelijk heeft Yvonne Coldeweijer onthuld dat haar spionnen hebben waargenomen dat André afgelopen weekend in Marbella aan het facetimen was met een mysterieuze Spaanse dame.

Wat nog interessanter is, is dat deze Spaanse chica, genaamd Andrea Pava, volgens Yvonne al 22 weken geleden in Nederland was en destijds al de muziek van André jr. draaide.

Een opvallend detail is dat Andrea Pava haar Instagram-account sinds vanmiddag heeft afgeschermd voor buitenstaanders.

Dit zorgt ervoor dat alleen haar volgers toegang hebben tot haar foto’s. Het lijkt erop dat ze haar online aanwezigheid wil beperken, mogelijk vanwege de toenemende aandacht die haar betrokkenheid bij André Hazes met zich meebrengt.

Deze laatste ontwikkelingen werpen nieuwe vragen op over de romantische escapades van André Hazes en zijn vermogen om stabiliteit te vinden in zijn liefdesleven.

Het is een publiek geheim dat André en Monique een tumultueuze relatie hebben gehad, met eerdere breuken en verzoeningen die de krantenkoppen haalden.

Nu lijkt het erop dat André alweer zijn aandacht heeft verlegd naar een nieuwe vlam, dit keer een mysterieuze Spaanse vrouw.

Het is begrijpelijk dat deze onthullingen veel reacties en speculaties zullen uitlokken. Mensen vragen zich af wat er precies gaande is tussen André en Andrea, en of dit het definitieve einde betekent van zijn relatie met Monique.


Het is belangrijk om te benadrukken dat dit slechts geruchten en waarnemingen zijn, en dat de exacte aard van de relatie tussen André en Andrea niet volledig duidelijk is.

De afgeschermde Instagram-account van Andrea Pava voedt natuurlijk de nieuwsgierigheid van het publiek. Het beperken van de toegang tot haar foto’s kan worden gezien als een teken dat ze privacy en discretie waardeert.

Het suggereert ook dat ze zich bewust is van de media-aandacht die haar betrokkenheid bij André Hazes met zich meebrengt en dat ze haar persoonlijke leven liever buiten de schijnwerpers houdt.

In de wereld van beroemdheden zijn roddels en geruchten helaas alledaags. Het is van cruciaal belang om voorzichtig te zijn met het vormen van conclusies op basis van losse observaties en speculaties.

Hoewel de waarnemingen van Yvonne Coldeweijer interessant zijn, moeten we erkennen dat er meer informatie nodig is om een volledig beeld te krijgen van de situatie.

Het is afwachten hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen. Of dit het definitieve einde betekent van André’s relatie met Monique of het begin van een nieuwe romance met Andrea Pava, is momenteel nog onduidelijk.

Wat wel zeker is, is dat de mediabelangstelling rondom André Hazes en zijn liefdesleven voorlopig niet zal afnemen.

We zullen moeten wachten op meer informatie voordat we een compleet beeld krijgen van de situatie en de keuzes van André in zijn persoonlijke leven kunnen begrijpen.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending