We leven ontzettend mee met John de Wolf ❤️: Vreselijk bericht over zijn moeder
Connect with us

BNers

We leven ontzettend mee met John de Wolf ❤️: Vreselijk bericht over zijn moeder

John de Wolf, de voormalige verdediger en huidige assistent-trainer van Feyenoord, maakt momenteel een zeer moeilijke tijd door. Hij heeft onthuld dat zijn moeder lijdt aan Alzheimer en hem niet langer herkent. Deze persoonlijke tragedie werpt een schaduw over het leven van de voormalige profvoetballer en heeft een diepgaande impact op hem.


John de Wolf wordt vaak geassocieerd met zijn imposante en robuuste voorkomen, een voetbalicoon uit de jaren 90 die zijn stempel heeft gedrukt op de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Maar achter deze krachtige uitstraling schuilt een man die al geruime tijd worstelt met een diepgaand verdriet in zijn persoonlijke leven.

Zijn moeder heeft Alzheimer, een slopende z!ekte die niet alleen haar geestelijke gezondheid, maar ook die van haar dierbaren aantast.

In een openhartig gesprek met het Algemeen Dagblad heeft John de Wolf de pijnlijke realiteit onthuld dat zijn moeder hem niet meer herkent.

Het bezoek aan haar in het verpleeghuis is voor hem een hartverscheurende ervaring geworden, omdat zij hem niet meer ziet als haar zoon. Het is een aangrijpende situatie waarin hij zich machteloos voelt tegenover de onverbiddelijke progressie van Alzheimer.

Het moment waarop zijn moeder hem voor het eerst niet meer herkende, is een traumatische ervaring die hem diep heeft geraakt. Hij probeerde haar te overtuigen van zijn identiteit, maar ze bleef volhouden dat hij niet haar zoon was. Haar woorden “Jaja, dat zeggen ze allemaal” getuigen van de verwoestende impact van Alzheimer op haar vermogen om dierbaren te herkennen en herinneringen vast te houden.

De moeder van John de Wolf, op 81-jarige leeftijd, kreeg ongeveer zes jaar geleden de diagnose Alzheimer. In de loop van de tijd vertoonde ze steeds meer verwarrend gedrag, wat voor haar familieleden en vooral voor John zelf een pijnlijke en ontluisterende ervaring is geworden.

Het geleidelijke proces van achteruitgang heeft geleid tot een situatie waarin zijn moeder hem niet meer kan identificeren, en dit is een bron van diep verdriet en machteloosheid voor John de Wolf.


Het verdriet en de moeilijkheden waarmee John wordt geconfronteerd in verband met de gezondheid van zijn moeder, worden nog verergerd door het besef dat hij haar steeds minder kan bezoeken vanwege de emotionele tol die het op hem eist.

Het zien van zijn moeder’s gestage achteruitgang is een buitengewoon pijnlijke ervaring, en elke bezoek eindigt met hem “compleet gebroken in de auto”, zoals hij zelf beschrijft.

Het feit dat John de Wolf, een man met een robuuste en sterke uitstraling, openhartig spreekt over zijn emoties en kwetsbaarheid in deze situatie, getuigt van de diepe genegenheid die hij voelt voor zijn moeder en de onmetelijke moeilijkheid van haar z!ekte.

Zijn eerlijkheid over het feit dat hij huilt als een klein kind na elk bezoek aan zijn moeder, benadrukt de onmenselijke emotionele last die gepaard gaat met Alzheimer en de verwoestende impact die het heeft op families.

Het gebaar van John de Wolf om tijdens een bezoek aan zijn moeder oliebollen mee te nemen voor de verpleegkundigen getuigt van zijn dankbaarheid voor hun toewijding en zorg voor zijn moeder. Tegelijkertijd heeft hij aan hen uitgelegd waarom hij zijn gezicht minder vaak laat zien, en zijn eerlijkheid over zijn emotionele strijd in deze situatie verdient respect en begrip.

De onvoorwaardelijke liefde en steun van John de Wolf voor zijn moeder, ondanks de genadeloze progressie van Alzheimer, is een krachtige herinnering aan de diepgaande banden van liefde en genegenheid binnen een gezin.

Deze hartverscheurende situatie werpt een scherp licht op de verwoestende impact van Alzheimer op patiënten en hun naasten, en onderstreept de behoefte aan meer begrip, onderzoek en zorg voor deze slopende z!ekte.

Het is van essentieel belang dat mensen die geconfronteerd worden met de gevolgen van Alzheimer, zoals John de Wolf en zijn familie, de steun en empathie ontvangen die ze nodig hebben om deze uitdagende reis aan te gaan.

Het delen van dit verhaal is een herinnering aan de moed en liefde die nodig zijn om te blijven zorgen voor degenen van wie we houden, zelfs in de meest hartverscheurende omstandigheden. We kunnen alleen maar hopen dat er op een dag een doeltreffende behandeling of genezing zal worden gevonden voor deze genadeloze z!ekte. Tot die tijd verdienen mensen zoals John de Wolf onze diepste bewondering en steun.

https://twitter.com/willemblues/status/1748984593145872805?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1748984593145872805%7Ctwgr%5E99bb11a34142f2d85ee3545185540ba0eee0b47b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fdagelijkseverhalen.nl%2F2024%2F01%2Fwe-leven-ontzettend-mee-met-john-de-wolf-E29DA4EFB88F-vreselijk-bericht-over-zijn-moeder%2F

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

BNers

Zien: Matthijs van Nieuwkerk onherkenbaar en vlucht voorgoed uit Amsterdam

Matthijs van Nieuwkerk, ooit een vaste waarde op de Nederlandse televisie, is de afgelopen jaren steeds verder uit het publieke oog verdwenen.

Na beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag bij het programma De Wereld Draait Door (DWDD), heeft hij zijn leven in Amsterdam definitief achter zich gelaten. Nu zet hij een nieuwe stap in Den Haag.

De Val van een Televisiepersoonlijkheid

Op 19 november 2022 bracht de Volkskrant een schokkend artikel naar buiten waarin een onveilig werkklimaat bij DWDD werd onthuld.

Volgens de getuigenissen van vijftig oud-medewerkers speelde Matthijs van Nieuwkerk hierin een centrale rol. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan extreme woedeaanvallen en publieke vernederingen.

Matthijs van Nieuwkerk onherkenbaar en vlucht voorgoed uit Amsterdam

Een voorbeeld hiervan is het incident waarbij een geluidsman op zijn knieën werd gedwongen om excuses aan te bieden met de woorden: “Sorry meneer Van Nieuwkerk.”

Deze onthullingen hadden verstrekkende gevolgen. Matthijs, ooit een geliefd en gerespecteerd televisiepresentator, verdween uit de media.

Zijn laatste publieke optreden was op een terrasje in Parijs, ver van de schijnwerpers die hem jarenlang hadden omringd.

Een Nieuw Hoofdstuk in Den Haag

Na jaren van stilte duikt Matthijs van Nieuwkerk weer op, maar niet zoals voorheen.

Samen met zijn vriendin Martha heeft hij een nieuwe woning gekocht, niet in zijn vertrouwde Amsterdam, maar in Den Haag. Volgens huizensite Bekendeburen betaalde het stel €1.105.000 voor het huis, wat iets onder de vraagprijs van €1.150.000 lag.


Evert Santegoeds meldt dat Matthijs, na zijn scheiding, zijn woonboerderij in Eefde heeft verruild voor het nieuwe huis in Den Haag.

Deze beslissing markeert een duidelijke breuk met zijn verleden in Amsterdam, waar hij het grootste deel van zijn leven heeft doorgebracht.

Matthijs’ Nieuwe Verschijning

Naast zijn nieuwe woonplaats heeft Matthijs ook een opvallende verandering in zijn uiterlijk ondergaan.

Santegoeds onthult: “Hij is nu gesignaleerd met heel lang haar en een pet. Het is de eerste keer dat Matthijs weer in Nederland is opgedoken nadat hij eerder in Parijs werd gezien.”

Deze transformatie, samen met zijn verhuizing, wijst erop dat Matthijs een nieuwe start maakt, ver weg van zijn tumultueuze verleden in de televisie-industrie.

Een Toekomst vol Onzekerheden

Wat de toekomst voor Matthijs van Nieuwkerk zal brengen, blijft voorlopig onduidelijk. Zijn afwezigheid op televisie en zijn verhuizing naar Den Haag suggereren dat hij kiest voor een teruggetrokken bestaan.

Toch blijft de nieuwsgierigheid naar zijn nieuwe leven groot. Zoals Santegoeds het verwoordt: “We willen Matthijs zo langzamerhand wel weer een keer zien natuurlijk.”

Voor nu lijkt Matthijs te focussen op zijn persoonlijke leven en nieuwe start in Den Haag, weg van de drukte en controverse die hem ooit omringden.

Zijn verhaal is een opvallend voorbeeld van hoe iemand van publieke schandalen kan proberen te herstellen en een nieuw leven kan opbouwen, zelfs na een roerige periode vol kritiek en publieke scrutinie.


Doorgaan met lezen

Trending