We wensen Monique Westenberg heel veel sterkte met dit zware verlies
Connect with us

BNers

We wensen Monique Westenberg heel veel sterkte met dit zware verlies

Monique Westenberg herbeleeft op 12 december jaarlijks een aangrijpende dag. Het is de geboortedag van haar geliefde viervoetige metgezel Dunya, die in 2018 is 0verleden. Monique deelde haar diepe emoties in een ontroerend eerbetoon.


“12-12, de dag waarop je werd geboren en mijn leven voorgoed veranderde,” schrijft de vriendin van André Hazes junior. Met tranen in haar ogen voegt Monique een emotionele boodschap toe: “Dankzij jou heb ik geleerd wat onvoorwaardelijke liefde is!

Ik mis je, mijn meisje,” deelt ze op haar Instagram Stories, vergezeld van een prachtige foto van haarzelf en Dunya. Het verlies weegt nog steeds zwaar, maar Monique heeft een manier gevonden om haar geliefde hond te eren.

Monique deelt ook een foto van een kunstwerk waarop haar hand en de poot van Dunya verstrengeld zijn. Het 0verlijden van Dunya blijft een pijnlijke herinnering voor Monique.

Ten tijde van Dunya’s 0verlijden was Monique samen met André Hazes in Mexico, waardoor ze geen afscheid kon nemen van haar trouwe metgezel. De hartslag van Dunya, die ze kort voor haar vakantie nog heeft laten meten, liet ze graveren in een ketting die ze altijd bij zich draagt.

“Ik draag deze altijd, elke dag, dicht bij mijn hart,” verklaarde Monique Westenberg eerder in een interview met ‘Talkies Magazine’. De ketting met de gegraveerde hartslag van Dunya herinnert haar elke dag aan de onvergetelijke band die ze met haar hond deelde.


Monique Westenberg, bekend om haar liefde voor haar viervoetige metgezel Dunya, deelde onlangs een diep persoonlijke boodschap op haar Instagram Stories.

Op 12 december, de geboortedag van Dunya, herinnert Monique zich de speciale band die ze met haar hond deelde en de onvoorwaardelijke liefde die ze van haar trouwe metgezel ontving.
Monique Westenberg

Dunya, die in 2018 0verleed, heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten in het leven van Monique. Haar emotionele post op social media weerspiegelt de sterke connectie tussen mens en dier, en benadrukt de waarde van onvoorwaardelijke liefde en trouw.

Monique heeft niet alleen haar gevoelens geuit via woorden, maar ook via een prachtig kunstwerk waarop haar hand en de poot van Dunya verstrengeld zijn. Deze afbeelding symboliseert de hechte band die ze deelden en blijft een dierbare herinnering aan haar geliefde viervoeter.

Hoewel het verlies van Dunya nog steeds zwaar op Monique’s hart weegt, draagt ze haar herinneringen altijd bij zich.

Ze heeft de hartslag van Dunya, gemeten kort voor hun vakantie, laten graveren in een ketting die ze dagelijks draagt. Deze ketting dient als een blijvende herinnering aan de onvervangbare plaats die Dunya in haar leven inneemt.

Monique Westenberg blijft de liefde en het gemis van Dunya koesteren, en haar openhartige uitingen op social media tonen de diepe genegenheid die ze voor haar trouwe metgezel koestert.


BNers

Erica Meiland is klaar met Chateau Meiland: ‘Ik wil wat anders doen’

Het tv-contract van de familie Meiland loopt eind dit jaar af en Erica zit niet te wachten op een verlenging. ,,Ik verlang terug naar een gewone baan.”

De Meilandjes gaan binnenkort het gesprek aan over hun toekomst op televisie. Nog een seizoen van Chateau Meiland draaien over hun pension is in elk geval geen optie, vertelt Erica aan weekblad Party. ,,Ik vind dat we een heel saai leven hebben. Dus er is geen reality meer mogelijk, want we doen alleen het ontbijt voor onze gasten en dan gaan we naar huis en rommel ik een beetje in de tuin en Martien doet een dutje ’s middags. Kortom, er valt niks te draaien.”

Stoppen

De kans is groot dat de familie besluit ermee te stoppen. ,,Misschien kappen we er wel gewoon mee een gaan we wat anders doen”, vervolgt Erica. ,,We hebben weleens gezegd: zullen we een grote woonwinkel openen? Maar Montana wil niet meedoen en we willen geen concurrent van haar worden. Zo zitten we weleens te brainstormen over dingen, want je kan natuurlijk van alles doen.”


Erica wil in elk geval wel blijven werken. ,,Ik ben nu zestig en ik moet nog zeven jaar tot ik mijn AOW krijg. Ik vind het ook lekker om te werken. Ik moet er niet aan denken dat ik de hele dag thuis zou zijn.”

Gewone baan

Voordat Erica bekend werd, werkte ze bij een bouwbedrijf en daar had ze het ontzettend naar haar zin. ,,Gewoon lekker structuur, weet je wel”, legt ze uit. ,,Daar verlang ik ook vaak naar terug moet ik zeggen. Naar een leuke baan, collega’s en een eigen computer, kantoor en een lekker kopje koffie ’s morgens, gewoon de focus op je werk.”

Anoniem

En waar Martien geniet van de bekendheid, heeft Erica daar helemaal niets mee. ,,Ik ga het liefst anoniem door het leven. Ik ben het liefst gewoon in de tuin, waar ik mijn oortjes in heb, niemand mij ziet en ik gewoon een beetje dom onkruid aan het plukken ben en bomen snoei.”


Doorgaan met lezen

BNers

Gewaagde ‘bikinifoto’s’ van feestende prinses Alexia zorgen voor groot ophef

Prinses Alexia, de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Nederland, volgt momenteel haar opleiding aan het Atlantic College in Wales.


Recentelijk is er op sociale media ophef ontstaan over een controversiële foto waarop de 16-jarige prinses te zien is in een uitdagende pose.

Deze foto, die in strijd is met de strikte mediacode die privébeelden van minderjarige leden van het koningshuis verbiedt, heeft reacties uitgelokt van de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD).

De bewuste foto, gedeeld door de Nederlandse website Ditjes en Datjes, toont prinses Alexia in een vuurrode, kanten lingerie-body en een zwarte minirok, samen met haar vriendinnen die ook pikante outfits dragen.

De foto’s werden genomen tijdens de ‘Queer Focus Week’ op de school van Alexia, een week waarin seksuele identiteit en zelfacceptatie centraal stonden en waarbij studenten de vrijheid hadden om uitdagende kleding te dragen.

Ditjes en Datjes bracht het nieuws groots naar buiten met de titel “Alexia gaat los op nieuwe school”, maar dit kan mogelijk ernstige gevolgen hebben voor de website, aangezien het verspreiden van onofficiële foto’s van het koninklijk huis ten strengste verboden is om hun privacy te beschermen.


Het is nog niet duidelijk welke maatregelen Ditjes en Datjes te wachten staan, maar het is waarschijnlijk dat de RVD de redactie op de vingers zal tikken, mogelijk resulterend in het ontzeggen van toegang tot officiële (foto)gelegenheden van de Nederlandse koninklijke familie voor de betrokken journalisten.

Hoewel sommige Nederlanders geen probleem lijken te hebben met de gewaagde outfit van prinses Alexia, waarbij uit een peiling blijkt dat een meerderheid van 9.600 respondenten vindt dat ze moet kunnen genieten van haar jeugd, zijn er ook 2.200 lezers die van mening zijn dat ze zich moet gedragen als een voorbeeldige prinses vanwege haar rol.

Het Atlantic College in Wales, een gerenommeerde instelling die veel bekende personen aantrekt, waaronder royals, heeft ook prinses Elisabeth van België en prinses Leonor van Spanje onder haar studenten gehad.

Prinses Alexia is de tweede in lijn voor de Nederlandse troon, na haar oudere zus kroonprinses Amalia.

Namens koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft de RVD gereageerd, waarbij benadrukt wordt dat het hier om een privésituatie gaat en dat Alexia minderjarig is.

Hoewel publicatie niet verboden kan worden, wordt toch geadviseerd de foto niet verder te verspreiden.


Doorgaan met lezen

BNers

René Froger deelt vreselijk veel verdriet: ”Mijn hart huilt”

René Froger gaat momenteel door een moeilijke periode. De zanger heeft vandaag te horen gekregen dat muziekproducent Marcel Schimscheimer is overleden. Het nieuws grijpt hem enorm aan en op Instagram deelt René een mooi eerbetoon.

Onverwacht

Froger en Schimscheimer hebben een lange geschiedenis met elkaar en werkten veelvuldig met elkaar samen. René noemt hem zelfs zijn ‘grote muzikale vriend en voorbeeld’.
”Ondanks dat we wisten dat je erg ziek was, kwam het toch onverwacht. Je hebt zo hard gestreden, maar helaas verloren van een vreselijke ziekte.”

Onverslaanbaar trio

René en Marcel hebben sinds 1986 samen ‘duizenden liedjes’ gemaakt en noemt Marcel zelfs de grondlegger van zijn muzikale loopbaan.
”Ik ben zo dankbaar dat jij mijn muzikale carrière tot een hoog niveau hebt gebracht. En samen met John van Katwijk waren we een onverslaanbaar trio. En samen de muzikale grondleggers van de Toppers concerten.”
Het is dus overduidelijk dat ze samen veel hebben meegemaakt. ”Een volledig muzikaal en vriendschappelijk leven samen. Ontelbare hoogtepunten samen beleefd. Zoveel geleerd en fantastische dingen gemaakt. Het is onvoorstelbaar dat we nu afscheid moeten nemen vriend.”
“We gaan je vreselijk missen man. Mijn hart huilt, maar gaat gelijk weer lachen als ik één van jouw mooie liedjes inzet”, zo sluit Froger af.
Doorgaan met lezen

Trending