Weduwnaar Bibian Mentel gaat nu al trouwen met nieuwe liefde
Connect with us

Celeberties

Weduwnaar Bibian Mentel gaat nu al trouwen met nieuwe liefde

Weduwnaar van Bibian Mentel, Edwin Spee, krijgt bakken kritiek over zich heen vanwege zijn nieuwe relatie met Mandy Luiten. Daar trekt Edwin zich lekker niets van aan, want er zijn zelfs al trouwplannen. “Driemaal is scheepsrecht”, klinkt het.

Amper een jaar geleden overleed Bibian Mentel aan de gevolgen van kanker. Enkele maanden later maakte Edwin bekend dat hij verliefd was op Mandy. Heel wat mensen vonden dit veel te vroeg en hadden heel wat kritiek op zijn nieuwe relatie.

Bezwaren

Edwin legt uit in Story: “Er waren een aantal mensen die bezwaar hadden tegen de relatie van Mandy en mij. Zij vonden het te vroeg. Er zijn vrienden en vriendinnen die me in de steek hebben gelaten. Zij hebben me niet gesteund in de periode dat ik hun steun nodig had.”

Dankzij de steun van Mandy kon Edwin de kritiek van zich afslaan. “Ik ben één keer getrouwd en gescheiden. Ik had één gelukkig huwelijk dat door een rotziekte ten einde is gekomen. Dan is driemaal scheepsrecht. Als ik ooit nog ga trouwen, is het met Mandy.”

Bruiloft

Mandy verklapt dat ze al gepraat hebben over een bruiloft. “Ik weet zeker dat Edwin en ik gaan trouwen, daar hebben we het al over gehad. We hebben nog geen datum. Ik wilde nooit trouwen, maar nu wel. Ik voelde bij Edwin meteen: dit is voor altijd”, vertelt Mandy.

Kinderen

Mandy is nog jong genoeg om kinderen te krijgen, dus ook daarover hebben ze het gehad. “Daar hebben we het in het begin wel over gehad. Maar we zijn zo gelukkig nu. We krijgen steeds meer rust, alles valt op z’n plek en we gaan samen ook een mooie reis naar Kenia maken. Dus we willen geen kindjes meer.”

Celeberties

Sneu: Leontine Borsato naar spoedkliniek: “Dit is niet goed!”

Leontine Borsato heeft een hoop stof doen opwaaien met een alleszeggende Q&A met haar nieuwe familielid, hondje Obi. Uit deze Q&A werd duidelijk dat Obi geen Borsato maar een Ruiters is, de meisjesnaam van Leontine. Ook werd duidelijk dat Leontine officieel al een tijdje weer Ruiters heet en niet van plan is dit weer te gaan veranderen. De twee wonen apart en Leontine wil zelfs de naam Borsato uit haar Instagram weg hebben. Ook bleek puppy Obi niet helemaal lekker te zijn. Leontine geeft een update: “Tijdens de Q&A van vrijdag had ik jullie verteld dat Obi niet helemaal lekker was. Ze had alleen voer van de ochtend gegeten. Rond begin middag had ze haar voer uitgespuugd. Daarna wilde ze niks meer eten en werd ze dus ook super moe en futloos. Water dronk ze wel gewoon.” Behoorlijk verontrustend, echter is Obi gelukkig in goede handen bij Leontine.

Leontine Borsato met Obi naar de spoedkliniek!
Leontine deelt haar vermoedens: “Ons vermoeden was dat ze buiten iets had opgegeten wat niet de bedoeling was en ze daar misselijk en ziek van was geworden. Rond de avond merkten we hoe aangedaan ze was.” Leontine vertrouwde het allemaal niet: “Daarom hadden we besloten de spoedkliniek te bellen die ons vertelden dat het eigenlijk wel verstandig was om meteen langs te komen.

Een uur later zaten we bij de kliniek en na meerdere onderzoekjes vertelde de dierenarts dat jet jet beste was om haar een prikje te geven tegen de misselijkheid.” Niet veel later brengt Leontine positief nieuws: “De ochtend erna was ze nog steeds erg futloos maar sinds gistermiddag is ze weer helemaal de oude!” Een tip van Leontine: “Tip! Hou je hond goed in de gaten want momenteel heerst Giardia. Symptomen zijn braken en diarree!” Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Radiomaker Marieke Elsinga (35) zit er helemaal doorheen, stopt ermee

Radiopresentatrice Marieke Elsinga heeft vanmorgen via een opgenomen audiofragment op radiozender Qmusic aan de luisteraars laten weten dat zij haar werkzaamheden met betrekking tot de ochtendshow Mattie & Marieke tijdelijk neerlegt. Marieke (35) is toe aan rust en wil een burn-out voorkomen.

Kompaan Mattie speelde het bericht af tijdens de uitzending. Elsinga,die radio maken combineert met tv-werk bij RTL Boulevard zit er blijkbaar helemaal doorheen.

In het fragment zegt ze: ”Ik krijg heel vaak de vraag: ’Hoe hou je dat vol’? Dat je radio maakt én televisie’. Mijn antwoord is dan altijd: ’Ik vind het gewoon het allerleukste om te doen. Het geeft mij heel veel energie’. Maar de laatste tijd merk ik dat het me juist energie kost.”

Leuke dingen doen
”En daarom heb ik besloten heel even op de rem te trappen, zodat ik over twee jaar nog steeds kan zeggen dat ik dit het allerleukste vind om te doen. Daarom ga ik de komende tijd even geen radio maken.” In plaats daarvan neemt Marieke tijd om ’leuke dingen’ te doen om haar partner, familie en vrienden.

Mattie benadrukte nog dat het niet gaat om een burn-out. ”Ze heeft gewoon even pauze nodig.”Wanneer ze precies terugkeert is dan ook nog niet duidelijk.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Terugval Samantha de Jong (Barbie): ‘Nog steeds ernstig drugsprobleem’

Samantha de Jong worstelt nog steeds met haar drugsprobleem. Onlangs had ze weer een terugval, waar ze naar eigen zeggen veel mensen pijn mee heeft gedaan. Gelukkig geeft haar omgeving niet op.

Een aantal jaren terug bleek dat Samantha te maken heeft met een drugsprobleem. In 2018 raakte ze buiten bewustzijn door overmatig drugsgebruik. Nadat ze in haar huis in Scheveningen werd aangetroffen, werd ze direct afgevoerd naar het ziekenhuis. Haar herstel zette ze voort in een gespecialiseerde kliniek.

Verdovende middelen
Vorig jaar gingen er geruchten dat Samantha was teruggevallen. Haar toenmalige vriend Gelmore overleed plotseling aan een hartstilstand. En nadat Samantha volledig was ingestort werd zij opgenomen in het ziekenhuis. Volgens buurtbewoners zouden er drugs in het spel zijn geweest.

Of Samantha op dat moment weer drugs gebruikte is nooit bevestigd, maar haar huidige vriend Robbie blijkt ook regelmatig te gebruiken. Hij werd een paar maanden terug aangehouden voor verdenking van mishandeling, heling en voor het rijden onder invloed. Uit een speekseltest bleek dat hij onder invloed was van verdovende middelen.

‘Veel mensen pijn gedaan’
De geruchtenmolen ging weer draaien: was ook Samantha weer teruggevallen? Op Instagram bevestigt ze de geruchten. ,,Ik heb veel mensen pijn gedaan”, begint Samantha haar bericht. Ze noemt hierbij haar ouders, familie, vrienden en Robbie. ,,Ondanks alles zijn jullie er wel voor me. Jullie hebben mijn ogen weer geopend en ben jullie dankbaar dat jullie mij weer een kans geven.”

Ze geeft aan dat het ‘weer fout ging’, maar dat ze door de steun van haar omgeving weer aan de betere hand is. ,,Godzijdank heb ik de kracht weer terug gevonden en dat gaat zeker zo blijven met de juiste mensen om mij heen.”

Doorgaan met lezen

Trending