Weekblad Story onthult schokkende foto van Marco Borsato: “Is dát Marco? Ik schrik hiervan!”
Connect with us

BNers

Weekblad Story onthult schokkende foto van Marco Borsato: “Is dát Marco? Ik schrik hiervan!”

Na een lange periode van stilte heeft Marco Borsato weer de aandacht getrokken in de media, zij het op een onverwachte manier.


Recentelijk heeft weekblad Story een foto van de zanger gepubliceerd die voor opschudding heeft gezorgd vanwege een opmerkelijke fysieke verandering.

De publicatie van de foto komt op een moment dat Marco Borsato te maken heeft met beschuldigingen van ontucht en s*ksueel grensoverschrijdend gedrag.

Deze zaken zijn echter uitgesteld tot 2025, waardoor de juridische strijd nog lange tijd zal voortduren.

Ondanks deze problemen heeft Marco Borsato op Instagram een moment genomen om zijn dochter Jada Borsato te steunen, die op 5 april een nieuwe single uitbrengt.

Dit toont aan dat, ondanks zijn eigen strubbelingen, Marco er nog steeds is voor zijn gezin.

De foto die in weekblad Story is gepubliceerd laat Marco Borsato zien op een manier die velen niet meer zullen herkennen.

Volgens het blad is de zanger significant in gewicht toegenomen, wat bij lezers en fans voor schokkende reacties heeft gezorgd.

Bronnen suggereren dat Marco Borsato zich heeft teruggetrokken uit het openbare leven en een teruggetrokken bestaan leidt.


Zijn zeldzame verschijningen maken de recente foto des te opmerkelijker.

De onthulling van Marco’s nieuwe uiterlijk heeft een golf van reacties teweeggebracht, waarbij fans en critici speculeren over de mogelijke oorzaken van zijn gewichtstoename en hoe hij omgaat met de aanhoudende druk en beschuldigingen.

Terwijl Marco Borsato zich voorbereidt op de aankomende rechtszaak en tracht om te gaan met zijn veranderde levensomstandigheden, blijft de publieke opinie verdeeld.

De toekomst is onzeker, maar één ding is zeker: Marco Borsato is niet meer de persoon die hij ooit was.

De voortdurende juridische strijd en de constante media-aandacht hebben ongetwijfeld hun tol geëist op het persoonlijke welzijn van Marco Borsato.

Zijn teruggetrokken levensstijl en de zeldzame publieke optredens hebben velen doen speculeren over zijn mentale en emotionele toestand.

De schokkende foto in weekblad Story heeft niet alleen de fysieke verandering van de zanger benadrukt, maar ook de vraag opgeroepen hoe hij omgaat met de stress en druk die zijn leven momenteel beheersen.

Het is duidelijk dat Marco Borsato een moeilijke tijd doormaakt, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Terwijl fans en critici hun eigen conclusies trekken over de situatie van Marco Borsato, blijft de zanger vechten voor zijn reputatie en zijn recht om gehoord te worden in de lopende juridische procedures.

De weg naar herstel zal lang en uitdagend zijn, maar met de steun van zijn dierbaren en fans hoopt Marco Borsato uiteindelijk zijn leven weer op de rails te krijgen.

Voor nu blijft de publieke opinie verdeeld over Marco’s situatie, maar één ding is zeker: hij zal blijven vechten, zowel in de rechtszaal als in het leven, om zijn waarheid naar buiten te brengen en zijn naam te zuiveren van alle beschuldigingen die tegen hem zijn ingebracht.


BNers

Sylvie Meis heeft alweer een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer geld op zijn bankrekening heeft, dan al haar exen bij elkaar.

Sylvie Meis relaties

Sylvie is nog maar net officieel gescheiden van haar ex-man Niclas Castello, maar dat is voor haar geen reden om vrijgezel te blijven.
Tussen de break up met Niclas, deed ze het met afvalkoning Wim Beelen. Die romance hield echter maar kort stand. Volgens Wim waren de levens van de twee simpelweg te verschillend. Wim wilde helemaal niet telkens van de ene naar de andere rode loper.
Wim wilde gewoon Wim zijn (en blijven), maar Sylvie is natuurlijk verzot op aandacht. En die combinatie bleek niet de juiste.

Nieuwe vriend

In de tussentijd blijkt Sylvie niet bepaald stil te hebben gezeten. Volgens De Telegraaf is ze begonnen aan een nieuw liefdesavontuur met een miljonair.
Dat is inmiddels geen verrassing meer. Sylvie heeft zelf natuurlijk centjes genoeg, maar op de een of andere manier vindt ze altijd partners met geld.
De meeste mannen van een jaar of vijftig met een flinke portemonnee, hebben echter weinig trek in een dame van 46. Wellicht dat haar relaties daarom vaak spaak lopen voor ze goed en wel begonnen zijn. Enfin, nu heeft ze dus een nieuw liefje.


Techmiljonair

De man die haar gelukkig maakt heet Patrick Gruhn (33). Dat is de zoon van playboylegende Rolf Eden en die heeft natuurlijk een goed gevulde bankrekening.
Maar hoe weet men nu zo zeker dat de twee bij elkaar zijn? Op de Instagram-account van de techmiljonair was in de hoek van een foto de blote schouder van een vrouw te zien waarvan een MOEDERVLEK overeenkwam met een van Sylvie Meis.Doorgaan met lezen

BNers

Babynieuws in huize Meiland? ”Maxime is zwanger”

Maxime Meiland heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar wens om een derde kind te krijgen. Volgers op Instagram weten het zeker: ”ze is in verwachting!”

Maxime Meiland zwanger?

Momenteel is de familie Meiland per camper aan het touren. Niet omdat ze dat dit nou zo leuk vinden. Nee, dit doen ze voor een nieuw seizoen Chateau Meiland.
Het is volstrekt onbekend naar welke landen de televisiefamilie allemaal gaat, maar doordat Maxime haar social media up to date houdt, weten we nu dat ze in Frankrijk zitten. Maxime heeft een fotot geplaatst waarop ze voor een Frans chateau staat.
En die foto maakt veel los. Een volger reageert met: ”Zwanger?” Een ander laat weten dit ook te denken. Er zijn veel meer volgers die het zeker denken te weten.
”Leroy heeft weer raak geprikt”, schrijft iemand. Maxime heeft er nog niet op gereageerd, en dat zorgt voor een hoop speculatie.Aankondiging

Eens te meer omdat Maxime recent nog een zoetsappig kiekje met Leroy deelde. Een volger schreef daar toen onder: ”Aankondiging baby nummer 3 binnenkort”. Mooi was dat Maxime daarop reageerde met een hartje. En dat doe je niet zomaar.

Geen connies

Maxime heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze graag een derde kindje wil. Vorig jaar onthulde ze dat ze haar spiraal heeft laten verwijderen.
Tegen Story vertelde Maxime dat ze geen andere anticonceptie gebruikt. ”Dat deden mijn moeder en mijn oma ook nooit, hoor.”
”Leroy en ik gebruiken geen condooms. Dus we moeten wel opletten. Maar als het gebeurt, is het welkom”, zo liet ze optekenen.


Doorgaan met lezen

BNers

Sieneke krijgt genadeklap: ‘Dakloos en vele tonnen in de schuld’

Sieneke zit vuistdiep in de ellende en lijkt de genadeklap te hebben gekregen. De Sha-La-Lie-zangeres zit niet alleen in een vechtscheiding met haar ex-man, maar heeft nu ook de Belastingdienst achter zich aan gekregen. En die is genadeloos.

Vechtscheiding

Zoals bekend liggen Sieneke en haar ex-man Jan Baum in scheiding met elkaar. Dat verloopt niet vlekkeloos en Sieneke zou daar de oorzaak van zijn.
Zo wordt er momenteel strijd gevoerd om de woning van de twee. Jan wil het huis verkopen, maar Sieneke wil er samen met de kinderen in blijven wonen. Jan vindt dat goed, maar dan zal zijn ex-vrouw wel een hypotheek moeten afsluiten om hem uit te kopen.
En daar ligt het euvel, want Sieneke wil daar niet aan meewerken. Jan had het liever niet gedaan, maar heeft de zangeres toch voor de rechter gesleept.

Dwangbevelen

Die zaak zou deze maand behandeld worden, maar de vraag is of dat nog gebeurt. Vorige week kwam namelijk naar buiten dat er nog een derde partij is die zich in de strijd om de woning heeft gemengd. De Belastingdienst.
Die wil je natuurlijk niet achter je aan, dat wordt een kansloze strijd. De website Bekende Buren, doorgaans erg goed ingevoerd, meldde dat er vijf dwangbevelen zijn uitgevaardigd. Het gaat om OB 2019/2019/2020 en 2021 en IH 2018 en tenslotte ZVW 2018.


Tweede executoriaal beslag

Dat was vorige week. Bekende Buren en Shownieuws komen met een update. De Belastingdienst heeft nu een tweede execuoriaal beslag laten leggen op de woning.
In totaal liggen er nu geen vijf, maar liefst ELF dwangbevelen. Sieneke en haar ex-man hebben een gigantische belastingdschuld. Die zou bestaan uit onder meer niet betaalde omzetbelasting en loonheffing over meerdere belastingjaren.
Sieneke en Jan hebben er dus een financiele teringzooi van gemaakt. De kans is groot dat Sieneke en Jan op korte termijn allebei dakloos zijn, aangezien de Belastingdienst de woning op elk gewenst moment van de hand kan doen om de schuld te innen.
Kortom: geen mooie zomer voor de twee kemphanen.


Doorgaan met lezen

Trending