Weer gezinsuitbreiding voor Monique Westenberg!
Connect with us

Meest bekeken

Weer gezinsuitbreiding voor Monique Westenberg!

Het is vandaag feest bij Monique Westenberg thuis. Haar hond Gioia is vandaag zeven jaar oud geworden. Monique pakt groots uit: het lijkt er zelfs op dat ze een nieuwe ‘baby’ in huis heeft gehaald…

,,Wij hadden vanmorgen vroeg al fissa hier in huis hoor. Ons meisje is 7 jaar geworden”, schrijft Monique op Instagram. Ze heeft een enorme hondentaart gehaald waar Gioia van aan het smullen is. In Instagram Stories deelt ze nog een oude foto van Gioia.

Nóg een puppy?

Maar in een volgende Story deelt Monique nóg een foto van een puppy. En voor wie goed kijkt, ziet dat de ogen van de twee puppy’s verschillend zijn. Ook heeft ze bij de tweede foto de datum van vandaag geschreven. Betekent dit dat Monique er sinds vandaag een nieuw ‘meisje’ bij heeft?

 

Celeberties

Video van Maan op het strand trekt een hoop bekijks!

Maan is sinds het uitlekken van de The Voice-schandalen op vakantie. Het lijkt erop dat dit pure toeval is geweest, de zangeres plaatste een paar uur voor Tim Hofman al dat ze onderweg was. De zangeres is echter wel een veel genoemd persoon in veel verhalen. De zangeres zou volgens verschillende geruchten namelijk het een en ander hebben uitgespookt met verschillende coaches.

Alle partijen hebben dit altijd ontkend of genegeerd. Ook het statement van de zangeres bleef lang weg, maar dit kan ook met de vakantie te maken hebben. De Steenwinkel is met twee vriendinnen op vakantie geweest de afgelopen tijd. Iets wat ze waarschijnlijk erg nodig had. Onlangs gaf ze in een interview nog het volgende aan: “Afgelopen jaar ben ik closer geworden met mijn vriendinnen. Door mijn werk waren we uit elkaar gegroeid. Als ik ergens een show had, stonden zij in een kroeg.“.

Maan op vakantie, dat willen we zien!

Het lijkt er dus op dat de band met haar vriendinnen weer wat sterker is geworden. Carrière mag belangrijk zijn, maar je sociale leven is voor veel mensen vaak toch nog belangrijker. Uiteraard willen we alles zien van de avonturen van de zangeres en haar vriendinnen op vakantie. Op de social media van De Steenwinkel blijft het echter een beetje stil. We hebben in totaal één foto voorbij zien komen, naast de foto’s in haar ‘verhaal’. Wie een beetje fan van de zangeres is weet dat ze nóg een account heeft op Instagram, samen met haar vriendinnen. Dit account heet ‘Bybadboys’ en wordt doorbijna 20.000 mensen gevolgd. En daar zijn veel meer vakantietaferelen te vinden van het drietal. Swipe onderstaande video voor meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftige gijzeling gaande in The Voice of Holland

Een deelnemer van The Voice of Holland is het zat. Nadat de talentenjacht van de buis is verdwenen kan hij vanwege een getekend contract geen kant op. ,,Ik mag niet optreden en geen eigen muziek uitbrengen.”

Door het grote TVOH-schandaal is de talentenjacht stilgelegd en van de buis verdwenen. Alle afleveringen zijn verwijderd en inmiddels is er op YouTube ook niks meer te vinden. Deelnemers die dit seizoen streden voor de eerste plek kunnen geen kant op.

Contract getekend

Niet alleen is het avontuur voor de deelnemers van dit seizoen abrupt gestopt door de schandalen die aan het licht zijn gekomen, ook blijft het onduidelijk hoe het nu verder met de kandidaten gaat. Verdwijnt The Voice definitief van de buis, of is het alleen voorlopig stilgelegd?

Dat is een vraag die deelnemer Ray Benjamin graag beantwoord wil hebben. Volgens hem moeten alle kandidaten die meedoen aan The Voice een contract tekenen waarin staat dat je tijdens de periode dat het programma op tv komt, je niet mag optreden en geen eigen muziek mag uitbrengen.

‘Te veel onduidelijkheid’

,,De onduidelijkheid van veel deelnemers en mijzelf is of dit nu nog steeds geldt? Is het programma nu definitief stilgelegd en zijn we weer vrij om verder te bouwen aan onze carrière en ons beroep uit te voeren, of is er een kans dat alle opgenomen uitzendingen alsnog op tv komen en zitten we nog in de wachtkamer?”, vraagt hij zich af op Instagram.

Op dit moment zegt Ray Benjamin dus geen optredens aan te kunnen nemen en geen nieuwe muziek uit te kunnen brengen, ,,Want er is te veel onduidelijkheid. Wij hopen daarom dat The Voice of RTL hier zo snel mogelijk contact met ons over zal opnemen om dit duidelijk te maken. Want ze kunnen niet verwachten dat de kandidaten nog maanden blijven wachten en onze carrières stil komen te liggen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Nick Schilder wist ook van misbruik bij The Voice of Holland’

Tijdens de radio uitzending The Friday Move op BNR Nieuwsradio is Nick Schilder keihard ondervraagt door Marianne Zwagerman. Ze wil de onderste steen boven hebben van het misbruik schandaal bij The Voice en kan niet begrijpen dat Nick Schilder niets is opgevallen. Nick was samen met Simon jarenlang te zien als coaches bij The Voice.

Het interview op de radio ging als volgt:

Marianne Zwagerman

“Ik denk dat het ook een generatieding is en dat daarom Johan Derksen het bijvoorbeeld ook echt niet begrijpt. Het is een oude-mannenkwaal eigenlijk. Maar jij bent van een andere generatie: heb jij wel een antenne voor dit soort dingen?”

“Heb je er dan wel een antenne voor? Ik geloof dat John de Mol gewoon oprecht niet begrijpt wat het probleem is en heel veel mannen die daar rondlopen snappen dat blijkbaar ook niet.”

Gastheer Wilfred Genee

“Wij kennen elkaar niet goed, maar ik heb jou meegemaakt als een zeer bewust mens. Dat boek dat je me laatst ook had aangeraden, Sapiens… Jij leest heel veel, je bent met heel veel dingen bezig, ook met duurzaamheid. Die antenne, mis jij die dan?”

Marianne Zwagerman

“Het is geen aanklacht, hè, maar ik vraag me dat dan oprecht af.”

Nick

“Ik stel de vraagstelling alleen maar op prijs, hoor. Wat ik wel merk in de media is dat alles en iedereen die er ooit mee te maken heeft gehad, verdacht wordt gemaakt, van: ‘Je móet iets hebben gezien!’ Daar heb ik wel moeite mee, met die invalshoek.”

“Er lopen daar wel 200 mensen rond. Sommigen hebben een reputatie in Hilversum, maar anderzijds denk ik dan: de écht ernstige dingen vinden in het geniep plaats. Het is wel mogelijk dat er een klein groepje was dat het wél wist, etcetera.”

“Jij vraagt aan mij of ik er een antenne voor heb. Ik denk dat wij wereldwijd allemaal wel zijn opgeschud. Op 15 oktober 2017 was de allereerste #MeToo-tweet. Daarna is het in een stroomversnelling gekomen. Misschien dat die antennes toen minder scherp stonden afgesteld dan nu. Je had zeker de laatste jaren mogen verwachten dat er alerter op was gereageerd.”

“Het is moeilijk om erover te spreken, omdat ik een heel goede band heb met hem en veel respect voor hem heb. Ik ken de verhalen wel dat hij wel eens iemand afblaft, maar ik heb niets anders gezien in mijn carrière dan professionaliteit.”

“Voor zo’n groot programma werk ik het allerliefst met hem, omdat hij zó de wind eronder heeft. Ik zie hem als de beste tv-maker met wie ik ooit heb gewerkt. Ik begrijp wel de boosheid die er is nu, maar hij pakt dingen wel grondig aan. Er is hem volgens mij ook alles aan gelegen om dit met wortel en tak uit te roeien.”

“Als ik en Simon Keizer ook maar een beetje lucht hadden gekregen van zoiets ernstigs, dan hadden we gewoon ingegrepen”

Doorgaan met lezen

Trending