Weer grote tegenslag voor zieke Linda Hakeboom
Connect with us

WOW

Weer grote tegenslag voor zieke Linda Hakeboom

Vervelend nieuws voor Linda Hakeboom. De 35-jarige filmmaker heeft toch weer chemotherapie nodig. Eind februari was zij klaar met de behandeling, maar er werden toch weer een paar kwaadaardige cellen gevonden…

Linda deelt het vervelende nieuws via haar Instagram, waarop ze haar volgers regelmatig op de hoogte houdt van haar ziekte. ,,Ik ben gisteren weer naar het ziekenhuis geweest en we hebben samen besloten dat we wel weer een half jaar chemo gaan doen”, vertelt ze.

‘Voorkomen dat het terugkomt’
De chemotherapie gaat bijna van start. Linda bereidt zich nu voor op een maand bestralingen, die voorafgaan aan de chemo. ,,Dat is iedere dag naar het ziekenhuis”, laat ze weten. ,,Daarna moet ik aansterken en ga ik beginnen aan die tabletten.”

De documentairemaakster ziet er erg tegenop, maar doet wat nodig is om weer gezond te worden. ,,Er is heel weinig kwaadaardigs gevonden, maar ze zeggen toch bij mijn leeftijd en type kanker alles te willen doen om te voorkomen dat het ooit nog terugkomt”.

,,Alles wat ik nu kan doen, ga ik gewoon doen. Liever nog een half jaar langer bijwerkingen, dan dat ik ooit weer hierin terechtkom”, sluit Linda af.

In augustus vorig jaar werd bij Linda borstkanker ontdekt. In oktober begon de eerste chemotherapie, die ze na vijf maanden in februari afrondde.

Celeberties

Heel gewaagd: André Hazes plaatst een foto van Monique Westenberg zonder kleren aan

André Hazes en zijn vriendin Monique zijn op het moment ver van Nederland verwijdert en zijn aan het vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze laten alles over hun vakantie weten via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan
Monique en André zijn niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze zijn er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het is ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

 

In deze tijd kan een emoticon veel meer zeggen dan een paar woorden en daarom heeft hij als beschrijving erbij gezet: ✌🏼🏼♥️✌🏼. Zijn fans en volgers vinden de foto geweldig en prijzen Monique de hemel in met complimenten. En terecht, want wat een mooi plaatje!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nicolette van Dam in bikini op randje van het zwembad wil je gezien hebben

Er bestaan veel mooie vrouwen in Nederland. En eentje die daar zeker bij hoort is Nicolette van Dam. De 35-jarige Amsterdamse werd ooit bekend dankzij haar rol in de jeugdserie Zoop.

Intussen is ze alweer ruim vier jaar getrouwd met Bas Smit en hebben ze saampjes twee kinderen. Haar vader kwam onlangs in het nieuws nadat hij zwaar lichamelijk letsel had overgehouden na een beroving.

Foto’s van Nicolette van Dam
Allemaal erg verdrietig natuurlijk. Misschien kunnen we jou in eder geval even opvrolijken met deze fijne kiekjes van Nicolette!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Versoepelingen gelekt: Einde avondklok en heropening terrassen vanaf 21 april

Het kabinet wil de avondklok afschaffen en de terrassen heropenen vanaf 21 april. Dat bevestigen ingewijden.

De versoepelingen zijn wel afhankelijk van hoe de besmettingscijfers komende week evolueren. Ook moet een en ander nog voorgelegd worden aan het Outbreak Management Team.

Minister Ferd Grapperhaus overlegde dinsdag met de burgemeesters van het Veiligheidsberaad. De minister zei dat het kabinet werkt aan een openingsplan. Hij zei: “Per 20 april kunnen we stappen zetten.” Eerder hadden de burgemeesters al een pleidooi gehouden voor de heropening van de terrassen. Ook had premier Rutte laten verstaan dat hij zo snel mogelijk van de avondklok af wilde.

Openingsplan

Er ligt een concept-openingsplan voor met vijf of zes stappen naar een zomer met alleen basismaatregelen of zelfs zonder coronamaatregelen. De basismaatregelen zijn dan nog thuisblijven bij klachten, afstand houden en handen wassen.

Nog meer versoepelingen

Andere versoepelingen zijn het hervatten van het voortgezet en middelbaar onderwijs en het ontvangen van twee mensen thuis in plaats van één.

Het kabinet geeft volgende dinsdag opnieuw een persconferentie met meer toelichting over het openingsplan. Twee weken later is duidelijk wat we in de meivakantie mogen. Het kabinet werkt toe naar een zomer met weinig tot geen beperkende maatregelen.

Doorgaan met lezen

Trending