Weg uit Nederland: ‘Marco Borsato is bang en is op de vlucht’
Connect with us

Celeberties

Weg uit Nederland: ‘Marco Borsato is bang en is op de vlucht’

Het ziet er naar uit dat Marco Borsato de benen neemt na de onthullingen van Dennis Schouten en Jan roos over Marco die zich grensoverschrijdend zou hebben gedragen tegen twee oud-kandidates die minderjarig waren van The Voice Kids bij de barbecues die hij jaarlijks bij hem thuis organiseert.

Overigens zijn Dennis en Jan niet met concrete bewijsstukken gekomen, maar is alles van horen zeggen en een ”betrouwbare” bron. Er zou een geluidsopname zijn en een dagboek. Daar hebben Jan en Dennis niks van laten zien of laten horen.

Ook de bekende Youtuber Yvonne Coldeweijer liet gisteren weten zich terug te trekken over deze beschuldigingen van Marco. Volgens haar klopte niet alles wat Dennis en Jan beweerde, maar vind zij dat er geen rekening wordt gehouden met het slachtoffer. Dus Yvonne heeft besloten hierover niks meer naar buiten te brengen totdat het slachtoffer en haar moeder zeggen dat ze hiermee akkoord zijn.

Het heeft er overigens meer van weg dat Yvonne zich juridische niet sterk genoeg vindt staan en blijkbaar ook geen concrete bewijsstukken kan aanleveren en dat ze het daarom maar niet doet. Want ze heeft wekenlang hier natuurlijk wel op gehint en geld aan verdiend en achteraf bleek het enige waar ze mee kwam dat Marco nog steeds vreemd zou gaan met een fan in een weiland tussen de koeien. Tja of dat echt geloofwaardig is. Wil wil er nou buiten liggen wippen tussen de koeienvlaaien met een grote kans dat je gezien wordt. Yvonne heeft natuurlijk al een claim van 30.000 euro aan haar broek hangen van een Vlaamse tv zender waar ze het interview dat Marco had van gebruikte dus Yvonne kijkt nu wel uit.

Maar wij hebben wel te horen gekregen dat het Marco waarschijnlijk te heet onder de voeten wordt in Nederland. Het schijnt namelijk dat hij een stukje land in Italië heeft gekocht en volgend jaar naar Italië gaat emigreren.

Voor hoe het nu precies zit met de aantijgingen van Marco over zijn grensoverschrijdend gedrag met oud-kandidates wachten we maar de video van Tim Hofman af die met zijn programma BOOS er nog steeds onderzoek naar doet.

Celeberties

Gerard Joling maakt zich grote zorgen om zijn moeder (92)

Ze verloor haar grote liefde, brak haar borstbeen en viel twee keer van de fiets. Het is geen wonder dat Gerard Joling zich zorgen maakt om zijn hoogbejaarde moeder Janny. ‘En dan voelt ze zich ook nog eenzaam.’

Wie de verschillende kanalen op internet waar Gerard Joling (61) zich roert een beetje volgt, ziet met grote regelmaat ook zijn moeder Janny voorbijkomen. Er gaat geen week voorbij zonder dat haar zingende zoon haar een bloemetje brengt. ‘Natuurlijk. Maar ik moet je zeggen dat er sowieso heel goed voor haar wordt gezorgd,’ vertelt Gerard aan Story. ‘Zeker niet alleen door mij. Ook door mijn broer, zus, zwager en de kleinkinderen. En door de kinderen van haar overleden vriend Cor. En daar ben ik ongelooflijk dankbaar voor. Ze woont nog steeds op zichzelf en dan denk ik weleens: jeetje, wat een sterke vrouw.

Ze heeft vorig jaar haar borstbeen gebroken, is twee keer van de fiets gevallen. En natuurlijk is Cor ook nog overleden, wat een ellende voor zo’n oud mens. Soms voelt ze zich ook best een beetje eenzaam. Dat zegt ze dan meteen tegen me. Zo van: Jemig Geer, dan ben ik dan en dan weer alleen. Ze maakt ook echt tijdsblokken. Tussen twee en drie komt die, dan die, en kom jij dan daarna? vraagt ze dan. Maar goed, op de een of andere manier rolt ze er toch doorheen. Ik ben enorm trots op haar.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Jeffrey lijkt de échte reden aan te geven waarom het misliep tussen hem en Gordon en die is niet fraai

Gordon maakte in oktober een einde aan zijn relatie met Jeffrey. Die laatste was zelfs met hem mee naar Dubai getrokken, maar keerde snel weer terug.

Gordon plaatste een opvallende post op zijn Instagram. “Beste beslissing ooit om alleen verder te gaan. Ik ben weer in mijn kracht en ga weer vol gas!”

Jeffrey reageerde ook op die post. “Een uur geleden smeekte hij nog om een achtste kans”, schrijft hij.

Een volger van Jeffrey vroeg hem daarna het volgende: “Ben jij ooit bedrogen?”

Een antwoord kwam er niet. Jeffrey wiste zelfs zijn reactie. Dat meldt Shownieuws. Het lijkt een duidelijk antwoord te zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Groot drama: ‘Patty Brard is intens verdrietig en heeft het moeilijk’

Vandaag is het precies 6 maanden geleden dat Patty Brard haar moeder overleed. Ze plaatste dan ook de onderstaande foto van haar en haar moeder op haar Instagram account met de boodschap.

”Alweer 6 maanden geleden … RIP lieve mama”

Hoewel ze haar moeder dus moet missen is Patty wel heel blij dat de band met haar dochter Priscilla weer herstelt is. De twee hadden jaren geen contact met elkaar. Priscilla vond namelijk dat haar moeder zich anders gedroeg dan dat ze doet als er camera’s bij zijn. Dit kon Priscilla niet aanzien en die besloot een opleiding te gaan volgen in Zwitserland en liet dus jaren niks van haar horen.

Wij denken dat er wel iets meer heeft gespeeld tussen de twee dan dit verhaal, maar het is fijn dat de twee elkaar hebben vergeven en alles weer zoals vanouds is geworden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending