Weggestuurde blokfluitspeler (10) overladen met aanbiedingen.
Connect with us

Lifestyle

Weggestuurde blokfluitspeler (10) overladen met aanbiedingen.

Regilio (10) haalde deze week de krantenkoppen nadat hij weggestuurd was uit het centrum van Enkhuizen, waar hij blokfluit speelde. Maar nadat zijn verhaal uitgebreid in de media aan bod kwam, krijgt hij nu massaal veel steun.

Meerdere mensen boden Regilio Karthaus aan om in een bandje te komen spelen. Een persoon bood zelfs aan om blokfluitlessen te geven. Hiphopartiest Kraantje Pappie had ook een geweldige verrassing voor de jongen. Regilio vertelde aan NH Nieuws: “Ik wilde al eerder op les, want dan leer je sneller.”

Klachten

Regilio was weggestuurd na klachten van een aantal winkeliers. De kleine jongen heeft begrip voor de klagers. De muzikale jongen legde uit dat hij urenlang speelde. Hij vertelde: “Ik vond het stom, maar kan het ook wel weer begrijpen, want ik speel anderhalf, twee uur. Als je dan twee liedjes de hele tijd achter elkaar hoort, snap ik wel dat je het irritant vindt.”

Nu mag hij weer in het centrum gaan spelen, maar slechts tien minuten op dezelfde plaats. Dat vindt hij een beetje ‘stom’, maar de jongen oordeelt nuchter: “Maar als dat de enige manier is om muziek te blijven maken, ga ik het wel doen.”

Bekijk de reportage van NH Nieuws hieronder:

Lifestyle

Het gaat niet goed met Bridget Maasland: ‘Ze is depressief’

We weten allemaal dat Bridget Maasland een stukje ouder is dan haar ex André Hazes. We zagen de zanger regelmatig op social media voorbij komen in de sportschool waar hij hard aan de weg aan het timmeren is.

Geen wonder dat de blondine voor hem was gevallen natuurlijk. Maar de presentatrice blijkt ook niet bepaald stil te zitten op dit vlak.

Met zo’n jonge hengst als vriend moest ze als 45-jarige er natuurlijk voor zorgen dat je een beetje bij kunt benen.

Dat ze er alles aan gedaan heeft om een beetje bij te blijven kunnen we wel stellen. En we kunnen je vertellen dat het haar aardig goed af gaat.

Bridget Maasland laat de kilo’s eraf vliegen!

Op social media plaatst ze een foto met de volgende tekst: “Ik voel me de afgelopen weken fitter en energieker dan ooit! Eindelijk is die beruchte 7 kg eraf.

Dit heb ik makkelijk weten te bereiken met mijn coach en met Powerslim. Volg mij de komende maanden voor tips!”.

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Nikkie Plessen presenteert het kleinste topje dat je ooit gezien hebt!

In 1998 debuteerde Nikkie Plessen op de televisie in de soapserie Onderweg naar Morgen. Vanaf 2000 verscheen ze in Goede tijden, slechte tijden en vertolkte zij een semi-gastrol van drie maanden, als Nikki.

Verder was ze te zien in de series Wet en Waan, Costa! en I.C. in gastrollen. Sinds april 2020 is de blondine als investeerder onderdeel van de jury in het televisieprogramma Dragons’ Den.

Haar vermogen is geschat op zo’n 30 miljoen euro. Hiermee staat ze op plek 28 van de rijkste BN’ers onder de 40 jaar.

De 25-jarige Martin Garrix is overigens koploper in deze lijst met een geschat vermogen van maar liefst 45 miljoen euro.

Nikkie Plessen gaat voor luchtig deze zomer!

Maar even terug naar onze vermogende modeontwerpster en voormalig TMF-vj. In de comments zien we dat het al aardig veel mensen opvalt dat haar topje wel érg klein is.

Ze maakt vandaag bekend dat haar nieuwe collectie in de verkoop gaat. We zijn erg benieuwd wat je moet betalen voor zo’n klein lapje stof:

Doorgaan met lezen

Celeberties

FOTO: Dit is de nieuwe bedpartner van André Hazes!

André Hazes is alweer een tijdje weg bij Bridget Maasland. Hij heeft ervoor gekozen om terug te gaan naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Maar we weten allemaal dat de zanger behoorlijk aandacht krijgt van andere vrouwen. De verleiding zal dus behoorlijk groot zijn voor de 26-jarige zanger.

Gelukkig kunnen we alles volgen wat betreft het privéleven van de zanger via zijn social media en die van zijn vriendin. En wanneer we iets daar niet kunnen vinden weet Story het wel tot de bodem uit te zoeken. Maar dit keer plaatst hij gewoon zelf de foto op zijn Instagram!

Heeft André Hazes Monique alweer ingeruild?

En wie zien we daar liggen? Juist, niet Monique. De zanger grapt nog bij de foto dat het de leukste foto is die ze hebben van hem en zijn vriendin:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending