Connect with us

Celeberties

Wesley en Yolanthe hadden stiekeme date toen zij nog samen was met Jan Smit.

De kus van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder in een parkeergarage, in het voorjaar van 2009, sloeg in als een bom. Yolanthe was op dat ogenblik immers nog samen met Jan Smit. In zijn biografie verklapt Wesley nu dat die heimelijke zoen niet hun eerste afspraakje was.

Eerste date

Wesley Sneijder onthult dat hij Yolanthe voor het eerst ontmoette in het Amsterdamse bos. Daarover staat in zijn biografie te lezen: “Ik was over vanuit Madrid en we kozen voor die plek, juist omdat we elkaar niet goed kenden.” De voormalig voetballer had de brunette weten te strikken met berichtjes in het Spaans en sloofde zich ook tijdens hun eerste date heel erg uit. Wesley had een fles wijn en twee glazen mee, maar er kwam nog geen vuurwerk van. Hij zei: “Yolanthe is daarna naar huis gegaan, ik naar het mijne.”

Bedroog Jan Smit haar eerder al?

Na een etentje bij vrienden volgde de eerste zoen tussen Yo en Wes. Die kus is ook op beeld vastgelegd en het nieuws sloeg toen in als een bom. De breuk tussen Jan Smith en Yolanthe was op dat moment nog maar 24 uur bekend. Jan zou echter evenmin zo braaf geweest zijn. Een vriendin van Yolanthe vertelde in het voorjaar van 2019: “In werkelijkheid was het Jan die als eerste vreemdging met Liza. Toen Yo met Wesley uitging, was de relatie met Jan eigenlijk al enkele weken voorbij. Alleen hielden ze de breuk stil.”

Celeberties

Maxime Meiland doet zorgelijke uitspraak: “Van mij hoeft het niet meer!”

Wie de familie de laatste twee jaar een beetje gevolgd heeft weet dat dochter Maxime Meiland het stralende middelpunt van de familie is. In haar jeugd was echter alles lang niet zo rooskleurig. In de videoserie ‘Open Kaart‘ van Robbert Rodenburg erg openhartig over haar heftige jeugd.

Waarin ze totaal ontspoorde en zelfs op een gegeven moment dacht: “Van mij hoeft het niet meer”. We weten inmiddels dat Martien ook niet een al te beste jeugd heeft gehad. Desondanks zijn ze met zijn alle toch érg goed terecht gekomen!

Maxime Meiland over haar vader

Ze vertelt over de periode dat haar vader Martien ontdekte dat hij op mannen viel. Haar moeder had daar veel verdriet van. Toch besloot het gezin in 2005 gezamenlijk naar Frankrijk te verhuizen. Check de hele video hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gordon hervallen: ‘Ik belde mijn dealer weer’.

Gordon meldt dat hij een jaar clean is, maar dat blijkt niet helemaal het geval te zijn. Nu geeft hij toe dat hij een zware terugval had. Na tien maanden clean greep hij in volle coronacrisis terug naar de drugs en de drank. Dat onthult de zanger en presentator in een interview met Shownieuws.

Drugs en drank

Gordon kreeg de terugval toen zijn bedrijven als gevolg van de coronacrisis gedwongen moesten sluiten. Hij vertelde openhartig: “Corona brak uit, mijn bedrijven kwamen stil te liggen, de talkshow met Patty waar we al zes jaar mee bezig waren viel opeens weg. (…) Mijn therapie viel weg, de AA-meetings vielen weg. Ik had geen drank meer in huis, maar dan ga je toch zoeken.”

En de drank vloeide rijkelijk. Gordon gaat verder: “Ik kon de deur niet uit naar de supermarkt. Dus ik heb de KLM-huisjes maar opengebroken, ik schaam me dood. Ik was diep teleurgesteld in mijzelf.” Maar Gordon zwichtte ook voor de verleiding van de drugs. Hij belde zijn oude dealer en voor hij het wist zat hij weer aan het spul. Daarover zei hij: “Je denkt: fok it, de hele wereld zit thuis. Ik doe er niemand kwaad mee. Dat is vier dagen doorgegaan, ik verloor de controle weer.”

‘Voelde mij vies’

Gelukkig slaagde Gordon erin om zich te herpakken. De zanger onthulde: “Ik voelde mij heel vies, dat ik mijzelf weer verloren had. Dat wilde ik niet meer, ik wilde niet meer dat leven dat ik vroeger had.” Tijdens de hoogdagen van zijn slechte gewoontes en verslavingen, tikte hij gemakkelijk vier gram coke en 25 wodka-cola’s weg.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel laat geen spaander heel van vandalen die Hazes-beeld vernielden.

In de talkshow Beau gaf kunstenaar Frankey, die onder meer het Lego-beeld van André Hazes op de Dam maakte, aan dat er wellicht een nieuw standbeeld komt. Rachel Hazes gaf de opdracht om ‘de Rolls Royce onder de beelden te maken’.

Brutale onthoofding

Het beeld van Hazes stond nog geen week overeind, of het is al onthoofd. Vandalen sloopten het kunstwerk op een brutale wijze. De weduwe van de zanger wil nu dat er een nieuw beeld komt dat ‘hufterproof’ is.

Woedend

Rachel reageerde woedend op het nieuws. Ze is verontwaardigd over het vandalisme en zegt dat mensen die dergelijke dingen doen gestraft zullen worden. Rachel voegde er nog aan toe: “Maar helaas, bestaat er voor dit soort geen dokters.”

Doorgaan met lezen

Trending