Wetenschappers zeggen vrouwen om hun BH weg te doen, hier is waarom!
Connect with us

Lifestyle

Wetenschappers zeggen vrouwen om hun BH weg te doen, hier is waarom!

Al op jonge leeftijd leren vrouwen van de samenleving dat ze een bh moeten dragen. Van reclame tot televisie, het kledingstuk wordt overal gepromoot voor iedereen, van jonge tieners tot meer volwassen vrouwen. Het is ingesleten in onze hoofden sinds de adolescentie, en elke vrouw heeft er waarschijnlijk een lade vol mee. Er zijn echter nieuwe bevindingen die aantonen dat zelfs wetenschappers denken dat we moeten stoppen met het dragen ervan, zowel om gezondheidsredenen als vanwege het feit dat ze ons misschien niet zo veel zullen helpen als we denken dat ze doen.

Een link naar kanker

Uit belangrijk nieuw onderzoek is gebleken dat het dragen van bh’s in hoge mate verband kan houden met zich ontwikkelende kwaadaardige borstkanker en zelfs niet-kwaadaardige borstfibrocystische ziekte. Dit kan de belangrijkste reden zijn om nee te zeggen tegen het dragen van je bh’s.

Hoewel je misschien het gevoel hebt dat je borsten er geweldig uitzien in een beha, is de prijs die we betalen zoals vrouwen die ze regelmatig dragen gewoon niet de moeite waard. Tumoren van deze ziektes veroorzaken extreme pijn en je zou het risico niet moeten hoeven lopen om door het trauma heen te gaan om ze te ontwikkelen, gewoon voor het dragen van een BH.

Volgens Dr. Gregory Heigh , 90% van de vrouwen kan grote verbeteringen in hun fibrocystische borstziekte ontdekken wanneer ze dit kledingstuk beginnen te vermijden. Zijn onderzoek toont ook aan dat er een verband bestaat tussen schade aan de lymfedrainage en extreem dragen van een bh, een andere pijnlijke reden om de gewoonte te laten vallen.

Hoe zit het met zwaartekracht?

A Franse studie , uitgevoerd door professor Jean-Denis Rouillon, observeerde borstveranderingen door metingen te verrichten van 330 vrouwen in de leeftijd van 18-35 jaar gedurende een periode van 15 jaar.

Het onderzoek van Rouillon toonde aan dat degenen uit de studie die ervoor koos om beha’s te dragen, zelfs van de jeugd, absoluut geen positieve effecten hadden op de ondersteuning van hun borsten, rugpijn of de verzakking van de borsten. Deze bevindingen helpen ons in principe te begrijpen dat het dragen van een bh geen voordelen heeft voor onze medische, fysieke of anatomische gezondheid en zelfs onze borsten niet helpt de zwaartekracht te trotseren .

We kunnen nu zelfs bewijs hebben waaruit blijkt dat bh’s het tegenovergestelde effect hebben dan we denken dat ze doen. Dezelfde studie beweert dat vrouwen die ervoor kozen om te voorkomen dat ze beha’s droegen, in de loop van de tijd een lift in hun borsten van 7 millimeter lieten zien, wat bewijst dat het dragen van een bh niet de oplossing is voor hangende borsten.

Ben je op zoek naar een excuus om je BH te dumpen? Wetenschap heeft er misschien net een voor je gevonden! Het lijkt erop dat de bh’s die we geprogrammeerd zijn om te dragen ons misschien niet echt zullen helpen zoals we eerder dachten.

Als je eraan denkt om het kledingstuk de volgende keer te vermijden, kleed je aan, je kunt gewoon gezondheidscomplicaties vermijden terwijl je je meer op je gemak voelt! Geef deze belangrijke kennis nu door aan je vrienden en geliefden!
[fblike]

Celeberties

Pijnlijk: Rachel Hazes haalt hiermee keihard uit naar dochter Roxeanne Hazes

André Hazes senior krijgt zijn eigen wassenbeeld. Een mooi moment voor de familie Hazes waarmee ze hun overleden vader kunnen herdenken. Maar niet iedereen wordt betrokken in dit mooie familiemoment: Rachel zegt dat ze het wassenbeeld gedaan heeft voor hun ‘kleine jongen’, maar hoe zit het met hun kleine meid?

Geen contact

Een pijnlijk moment voor Roxeanne Hazes. Zij en haar moeder Rachel hebben al een lange tijd geen contact met elkaar, maar toch voel je het als je zo gepasseerd wordt.

Rachel schrijft een emotioneel eerbetoon aan haar overleden man op haar Instagram en laat Roxeanne expres buiten beschouwing:

,,Lieve schat, ik weet dat je het nooit hebt gewild en zal waarschijnlijk mijn poten breken als ik boven kom… maar ik heb het gedaan voor onze kleine jongen en weet stiekem dat je er toch wel trots op zult zijn…❤️

❤️❤️ ”

Rachel’s volgers vragen zich ook af waarom Rachel haar dochter Roxeanne niet noemt: ,,Vergeet je Rox niet?” en ,,Prachtig mooi😍mooi voor jullie kleine jongen, maar ook voor zijn kleine meissie waar hij zo zuinig op was neem ik aan” luidden de reacties…

Zij aan zij
Extra pijnlijk is dat André Hazes senior een bekende buurman krijgt in het Madame Tussauds. Papa Hazes zal naast zijn zoon Dré junior komen te staan, die ook een wassenbeeld krijgt in het museum. Een eerbetoon aan Hazes die samen met zijn zoon te zien zal zijn, met geen spoor van dochter Roxeanne…

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Youtube, Instagram

Doorgaan met lezen

Celeberties

Goedele Liekens heeft huidkanker: ’Het gaat steeds slechter’

Goedele Liekens heeft huidkanker. Dat maakte de 57-jarige Vlaamse politica donderdag bekend op Facebook.

„Jullie weten, het ligt niet in mijn aard om zaken te verbloemen. En ik wil het jullie zelf vertellen. Ik heb huidkanker”, begint Goedele haar bericht op het sociale platform. „Het begon enkele maanden geleden met zo’n rare vlek waar dermatologen al jaren voor waarschuwen. Die vlek werd onmiddellijk weggehaald. Toen dat niet voldoende bleek, kwam er een operatie om het ding flink diep uit te snijden.”

Te laat

De operatie bleek achteraf te laat uitgevoerd, want de kankercellen waren inmiddels uitgezaaid naar haar klieren. „Vandaar ligt de weg naar verdere uitzaaiingen natuurlijk open. ’Eens een melanoom binnen zit, maakt die rare sprongen’, zei de oncoloog.”

Hoewel het behandeltraject Goedele zwaar valt, is de kanker gelukkig wel behandelbaar. „Er zijn goede dagen waarop ik vrolijk en energiek leef alsof er niets aan de hand is. Dan forceer ik me om te genieten nu het kan. Er zijn slechte dagen waarop de bijwerkingen van die behandeling me doodmoe, misselijk en ziek maken. Helaas worden de slechte dagen steeds frequenter en ben ik genoodzaakt om gedurende enige tijd mijn activiteiten op een laag pitje te zetten: zowel in het federaal parlement, als in de media.”

Goedele is niet van plan om de handdoek in de ring te gooien. „’Opgeven’ is niet mijn beste eigenschap, dat weet je. Dus hé cancer, you picked the wrong bitch!”

Ze sluit het bericht af met het advies om huidvlekjes te laten testen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Onherkenbaar: ‘Rogier Smit gaat nu plots als vrouw door het leven’

Rogier Smit is al weken lang veelvuldig in het nieuws vanwege een vermeende verslaving. Maar daarop volgde ook nog eens een vermeende breuk tussen hem en Frank Jansen. Er komen wisselende verhalen voorbij of dit nu echt waar is of niet.

Ook is er een verhaal voorbij gekomen dat hij het huis van Rachel Hazes tot een ravage heeft achtergelaten. Hij zou door alle problemen een paar nachtjes bij haar hebben mogen slapen om uit te rusten. Maar volgens ooggetuigen en buren zou hij vervolgens de deur uit getrapt zijn.

Rogier Smit als vrouw verkleed

Maar nu gaat er weer een andere foto rond van de presentator. Eerder zagen we al foto’s van hem waarop hij zónder zijn pruik op staat. Maar nu heeft hij ineens een heel andere pruik. Een dames-pruik welteverstaan. Het lijkt erop dat dit géén verkleedfeestje is, gezien de rest van het gezelschap. Rogier loopt er alleen bij als ‘Marilyn Monroe’ zoals Ditjes & Datjes weet te omschrijven:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending