Wild gerucht: ‘Andre Hazes sr. heeft vroeger met Monique Westenberg lopen rommelen’
Connect with us

Celeberties

Wild gerucht: ‘Andre Hazes sr. heeft vroeger met Monique Westenberg lopen rommelen’

Dat het niet bepaald botert tussen Rachel Hazes en de ex-vriendin van haar zoon André, is geen geheim. Reality.FBI komt nu echter met een gerucht dat daar wel eens heel goed de verklaring voor zou kunnen zijn. André Hazes senior zou vroeger namelijk ‘gerommeld’ hebben met Monique.

Gerommeld met André sr.

Het juicekanaal deelde een discussie onder een bericht op Facebook, waarin iemand schrijft dat veel mensen niet weten dat Monique van het kamp in Rotterdam komt. “Rachel en Monique kennen elkaar van vroeger, en André Hazes senior heeft vroeger met Monique lopen rommelen toen hij iets met Monique had”, schrijft de volger. Dit zou dan ook de reden dat de twee niet met elkaar praten en elkaar ‘niet moeten’.

Leeftijdsverschil

Een ander reageert hier weer op met het feit dat Rachel 52 is en Monique 44. Hierbij zou Rachel de leeftijd van Monique als reden aandragen, waarmee ze te oud zou zijn voor haar zoon André, die 28 is. Toen André korte tijd samen was met Bridget, die 47 is, vond ze dit echter geen probleem,.

Reality.fbi schrijft de discussie voor onderzoeksredenen te delen, en zoekt naar mensen die deze informatie kunnen bevestigen. Gaat er een nieuwe beerput open..?

Celeberties

Frank: “Rogier eist tienduizend euro per maand van me”

Donderdag staan Frank en Rogier tegenover elkaar in de rechtbank van Den Haag. Na twee jaar procederen begint er een eind aan te komen. Frank liet weten dat hij hoopt dat aanstaande donderdag de laatste keer zal zijn dat hij de rechtbank hoeft te bezoeken.

Alimentatie

“Ik eis van Rogier geen geld. Ik vraag al een paar jaar om gewoon een handtekening te zetten, maar dat doet ‘ie maar niet.”, aldus Frank.

Maar Rogier staat hier heel anders in. Frank zegt dat Rogier alleen wil scheiden als hij tienduizend euro per maand alimentatie krijgt.

Het stel werd drie jaar geleden genomineerd voor een Televizie-Ster. Kort daarna werden Rogier en Frank weggekaapt door RTL bij SBS. Daar sloten ze een contract af voor anderhalf miljoen euro.

De scheiding betekende dan ook het einde van hun tv-carrière. “Rogier bleek niet bestand tegen het succes dat we hadden gekregen. Hij ging naast zijn schoenen lopen. Bij de opnamen gedroeg hij zich mateloos vervelend. Terwijl de camera’s liepen, maakte hij voortdurend denigrerende opmerkingen, waarmee hij mij beledigde. Ook tegenover de crew was hij niet altijd even vriendelijk. Het gebeurde regelmatig dat de opnamen stil moesten worden gelegd om Rogier tot de orde te roepen en hem tot bedaren te brengen.

Bij de montage van de beelden kon er nog wel veel worden gered, maar niet alles. De kijkers kregen het gedrag van Rogier mee en ik werd overstelpt met reacties van mensen uit mijn omgeving. Ze vonden dat ik over mij heen liet lopen en spoorden mij aan Rogier een halt toe te roepen. Niet lang daarna heb ik afstand van hem genomen. Ik ben naar mijn huis in Saint-Tropez gegaan en heb Rogier gevraagd om na te denken over zijn en over onze toekomst. Het is daarna niet meer goedgekomen tussen ons…”, aldus Frank.

Frank voelt zich inmiddels weer een stuk beter. “Dat ik de knoop heb doorgehakt en de scheiding heb aangevraagd, heeft me goed gedaan. Mijn vrienden zeggen dat ik een leuker mens ben geworden”

Doorgaan met lezen

Celeberties

John de Mol is failliet verklaard: “Complete ondergang door schandalen!”

John de Mol, eigenaar van Talpa Network, heeft een pittig jaar te verduren sinds The Voice of Holland per direct van de buis werd gehaald. Tim Hofman stelde begin dit jaar een aantal zaken aan het licht over wat er tijdens het programma heeft plaatsgevonden. Er zou sprake zijn geweest van seksueel grensoverschrijdend gedrag door werknemers met een machtspositie. Terecht dus dat het programma werd stopgezet. Het onderzoek naar de kwesties loopt nog. Er lijkt vanaf dat moment een beerput opengetrokken te zijn. Niet lang daarna werd zoon Johnny beschuldigd van zware mishandeling en poging tot doodslag, verdween zus Linda van de buis en vertelde Johan Derksen een broodje Kaars-verhaal. Op dit moment is SBS6 een compleet kijkcijferdrama, de zender maakt misser na misser en de marktaandelen kelderen. Zo cancelde Amerika bijvoorbeeld de aankoop van Million Dollar Island vanwege de kijkcijferflop. En dan is er ook nog Peter Gillis.

John de Mol z’n Talpa besmet met schandalen!

Dat Talpa zou fuseren met RTL is al lange tijd bekend. Columniste Angela de Jong adviseert RTL echter dringend om níét over te gaan tot fusie. Angela: “Het is een moreel failliete toko!“. Ze verwijst naar Peter Gillis middels ‘probleemgeval 37 van SBS/Talpa’. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn vriendin Nicol. Toch hangt Talpa hier geen consequenties aan en mag Gillis blijven. Onterecht, vinden de meesten. Angela: “Het verbaast me niks dat de kijker door de gemaakte gezelligheid van die zender heen prikt en hem overslaat op de afstandsbediening.“.

Ook Patty Brard en Job Knoester staan niet achter de keuze van Talpa. Roland Molendijk is van mening dat Talpa de kwestie bagatelliseert, iets wat hij ten zeerste afkeurt. Ronald: “Denk even aan mensen die slachtoffer zijn van dit geweld.“. De huidige situatie bij Talpa heeft er alles van weg dat het succes langzaamaan afbrokkelt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Connie Witteman (68 jaar) laat haar strakke bikini-lichaam zien: ‘En dat op die leeftijd’

Het is duidelijk dat Connie Witteman heerlijk van het zomerse weer aan het genieten is. Vol trots laat ze op Instagram haar lichaam zien, vergeet niet: Connie is al 68 jaar oud!

Hieronder kun je duidelijk zien dat Connie echt een het genieten is op de foto die ze heeft geplaatst. “zonnige kus uit Noordwijk.” schrijft ze er nog bij.

Connie heeft een best zware periode achter de rug want haar zoon werd ernstig ziek door corona maar ook haar auto werd niet lang geleden gestolen. Gelukkig is de auto teruggevonden en gaat het steeds weer wat beter met haar zoon.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending