Wildpoepende vrouw opgepakt – Meerdere agenten onder de poep
Connect with us

Uncategorized

Wildpoepende vrouw opgepakt – Meerdere agenten onder de poep

Een wildpoepende vrouw in Venlo zorgt de afgelopen weken voor flink wat oproer. Gisteravond werd ze nadat ze twee mensen had bespuugd, opgepakt en opgesloten in een cel, maakt de politie vandaag bekend.

De vrouw maakte zich al langere tijd en meerdere malen schuldig aan onder andere schennispleging, vernieling, verstoren van openbare orde en wildpoepen- en plassen.

Het bespugen van twee mensen was voor de politie de druppel en bezorgde haar een nacht in de cel.

De arrestatie ging helaas niet heel makkelijk, want de vrouw verzette zich hevig. Meerdere agenten zijn in aanraking gekomen met poep op hun werkkleding.

Al weken last van de vrouw
Bewoners van de binnenstad hadden – net als de politie – de laatste weken veel last van de vrouw. Agenten hadden haar herhaaldelijk opgepakt – volgens 1Limburg bijna dagelijks.

De vrouw had een verbod gekregen om zich nog in het centrum van Venlo te vertonen. Daar trok ze zich niks van aan, zodat ze gisteren opnieuw werd opgepakt wegens verstoring van de openbare orde.

Spugen naar voorbijgangers
Na het uitslapen van haar roes werd ze weer vrijgelaten, maar een paar uur later spuugde de vrouw in het Nolenspark een man vanuit het niets in het gezicht. Toen was voor de politie de maat vol en werd ze wegens mishandeling afgevoerd en in de cel gezet.

„Spugen is al smerig, maar in deze tijd niet zonder risico”, aldus de politie. Terwijl de bespuugde man aangifte deed, meldde zich nog een tweede slachtoffer bij de balie, die ook door de vrouw bespuugd zei te zijn.

De vrouw wordt onderworpen aan een coronatest en wordt komende week voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Doorgaan met lezen

Uncategorized

Koppel dat recent 79 jaar getrouwd was wordt bijna gelijktijdig 100 – ‘We hebben nog nooit ruzie gehad’

Een Amerikaans echtpaar uit Ohio viert volgende maand een ongelooflijke mijlpaal als ze allebei 100 jaar oud worden.

Volgens berichtgeving werden Hubert en June Malicote beide geboren in juli 1922, groeiden ze beide op op het platteland van Kentucky, en zagen ze elkaar voor het eerst toen ze allebei naar Ohio verhuisden, op zoek naar werk.

In een gesprek met WLWT onthulde het paar dat hun relatie begon toen ze in de kerk waren. In het begin waren ze vrienden, voordat dat uitgroeide tot iets meer.
https://twitter.com/TODAYshow/status/1543519980305760258
Hubert en June trouwden op 8 juni 1943, waarna Hubert kort daarna werd opgeroepen om te vechten in de Tweede Wereldoorlog. Hij diende twee jaar bij de marine op Hawaï, maar June wachtte hem bij zijn thuiskomst op het treinstation op.

Volgens informatie in TODAY vestigden ze zich en stichtten ze een gezin in Hamilton, Ohio. Het paar heeft drie kinderen, zeven kleinkinderen en elf achterkleinkinderen.

In de nabije toekomst zullen zowel Hubert als June een fantastische mijlpaal vieren en 100 worden. June is jarig op 13 juli, terwijl Hubert op 23 juli honderd jaar wordt.

Ter gelegenheid van deze gelegenheid zal er een kerkdienst in hun achtertuin worden gehouden.

Sprekend over de band die hij heeft met zijn vrouw, zei Hubert: “We hebben nog nooit ruzie gehad. We hebben nog nooit ook maar één ruzie gehad.”

“We zijn niet zonder problemen door het leven gegaan, maar we zouden nooit iets doen om elkaar pijn te doen”, voegde hij eraan toe.

“Als er frictie is, moet je misschien een paar minuten weglopen.”

Volgens TODAY geniet het paar elke avond samen van een diner en een film. Hun slaaproutine houdt in dat ze elkaar een kus geven voordat ze elkaar welterusten wensen.

Hun 70-jarige dochter legde uit: “Ik zet mama in haar rolstoel naast de plek waar papa zit en ze houden elkaars hand vast en zeggen elkaar welterusten.”

“Dan zijn ze ’s ochtends zo blij elkaar te zien. Ze begroeten elkaar met een grote glimlach.”

Ware liefde zal altijd een van de machtigste zaken in deze wereld zijn. Romantische verhalen zoals dat van Hubert en June, maken mijn dag echt goed.

Deel dit artikel om dit verliefde koppel van harte te feliciteren.

Doorgaan met lezen

Uncategorized

Hij weigert zijn vliegtuigstoel af te staan ​​aan een moeder met haar kind omdat hij meer heeft betaald

Reizen met het vliegtuig kan een even mooie als rampzalige ervaring zijn. Veel maatschappijen brengen tot op heden kosten in rekening voor de stoelkeuze en daarom is het nodig om een ​​toeslag op de ticketprijs te rekenen om de gewenste accommodatie te krijgen.

Zeker als het om intercontinentale vluchten gaat, kan het hebben van de stoel die je wilt een redding zijn tegen verveling en ongevraagd gezelschap naast je.

De hoofdpersoon van het verhaal dat op Reddit wordt verteld, kan het daar alleen maar mee eens zijn. Voor zijn vlucht van Europa naar Azië besloot hij ruim van tevoren te boeken en verzekerde hij zichzelf van een stoel naast zijn vrouw, op de eerste rij, in het centrale gedeelte.

Alles verliep perfect, totdat het tijd was om te vertrekken, en een vrouw hen vroeg om van stoel te veranderen zodat haar man naast haar kon zitten…

“Toen we aan boord kwamen zat er een vrouw met een kind in haar armen op de middelste stoel – begint de man te vertellen – we hadden de twee zijstoelen genomen in de hoop dat de middelste stoel leeg was, maar we waren bereid om te wisselen met de passagier in het midden, als ze tijdens de vlucht niet tussen ons in wilde zitten”, specificeerde hij, waarmee hij verduidelijkte dat hij bereid was een minimum aan flexibiliteit te tonen.

“Die vrouw, zonder me zelfs maar de tijd te geven om mijn koffers op te bergen, vroeg me of ik van stoel kon wisselen met haar man, die op de tweede rij zat, omdat ze hulp nodig had met haar zoon, maar ik vertelde haar beleefd dat ik dat niet zou hebben geaccepteerd omdat alleen de eerste rij een extra ruimte had waarvoor ik had betaald”, vertelde hij, terwijl hij gaat zitten en de blik negeert van de vrouw die bleef beweren dat haar man ook voor de eerste rij had betaald, maar die vervolgens werd verplaatst naar de tweede.

“Na een tijdje kwam de steward naar ons toe en vertelde ons dat er nog twee stoelen vrij waren op de eerste rij en dat we daar mochten zitten”. Dus de twee wisselen van plaats en gaven de stoel aan de echtgenoot van de vrouw met het kind, die als reactie daarop bleven doorgegaan met het klagen tegen hen.

Toen de man zijn schoonfamilie vertelde wat er was gebeurd, kreeg hij het verwijt dat hij zijn stoel voor het stel had kunnen afstaan.

De gebruikers van het sociale netwerk zijn het daarentegen eens met de protagonisten van ons verhaal: “het hebben van een kind geeft je niet het recht om alles te krijgen wat je wilt, vooral omdat ook zij de mogelijkheid hadden om van tevoren te reserveren, precies zoals jullie dat hebben gedaan”, is te lezen in een reactie.

Wat vind je van het verhaal?

Doorgaan met lezen

Uncategorized

Gelekte beelden: Yolanthe beleeft intiem moment met nieuwe liefde

Yolanthe liet eerder al verstaan dat ze behoefte heeft aan intimiteit. Dat heeft ze nu gevonden bij vriendin Jasmina.

De twee strooien al een tijdje met liefdesverklaringen en nu deelde Jasmina een wel heel intieme video van hun tweetjes.

Het heeft er alle schijn van dat het dik aan is tussen Yolanthe en haar vriendin Jasmina Stoffels. Jasmina verblijft geregeld in de Amsterdamse flat van Yolanthe. Recent deelden beide brunettes nog foto’s van dat appartement met de boodschap dat ze diepe gesprekken hadden.

Omdat Jasmina alleen naar Parijs was gereisd, konden ze elkaar een tijdje niet meer zien. Ondertussen zijn ze weer herenigd en de liefde spat ervan af. Op de beelden is te zien dat ze elkaar net geen zoen geven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending