Willem-Alexander en Máxima gespot met Amalia en schoonzoon
Connect with us

WOW

Willem-Alexander en Máxima gespot met Amalia en schoonzoon

Onlangs is prinses Amalia met een mysterieuze jongen gespot in New York. De Duitse media weet dat ze al zes maanden stapelverliefd zijn. Nu brengen Willem-Alexander en Máxima het stelletje stiekem een bezoekje.

In haar biografie onthulde Amalia onlangs dat ze valt op jongens met galante manieren. Dat zouden Duitse jongens meer hebben dan haar Nederlandse leeftijdsgenoten. De jongen met wie ze onlangs innig gezien is, blijkt de Duitse Isebrand Kaldewei te zijn.

Isebrand is afkomstig uit Münster en zijn familie heeft een wereldwijd bekend bedrijf in sanitair. Momenteel studeert de jongeman Business Innovation aan de Universiteit van Tilburg. Daarvoor studeerde hij een jaar in de VS.

Isebrand ging Amalia eind november bezoeken in New York. Een Nederlandse toerist zag hen en het viel meteen op dat de twee erg verliefd waren. Ze stonden namelijk hand in hand van het uitzicht op Brooklyn Bridge te genieten.

Meest bekeken

Sarah van Soelen valt genadeloos door de mand door foto in korte jurk!

Sarah van Soelen is sinds haar samenzijn met André Hazes behoorlijk bekend geworden in Nederland. Dat heeft er dan ook voor gezorgd dat ze in één klap een influencer is kunnen worden. En wanneer je influencer bent, dan kun je uiteraard goed geld verdienen met reclames op je kanaal. Aangezien de blondine bijna 200.000 volgers heeft heb je een aardig groot bereik. Nu is het zo dat Sarah zelf ook een aardig zakenvrouw is en voor verschillende kledingzaken werkt, bijvoorbeeld als model. Ze is met enige regelmaat bij verschillende winkels te zien als model.

Op haar eigen kanaal heeft de blondine een filmpje geplaatst van een wit outfit. Natuurlijk zijn de juice-kanalen weer op onderzoek uitgegaan om te kijken of deze jurk niet gewoon ook ergens anders te koop is of dat dit misschien écht eigen design is. Zoals we steeds vaker zien bij influencer, dit is ergens anders te koop.

Sarah van Soelen prijs Ali-jurk aan?

Zoals we bijvoorbeeld ook bij Maxime Meiland hebben gezien, komt ook dit gewoon van Ali Express. De jurk bij ome Ali is ongeveer 3 keer zo goedkoop als de jurk die Sarah weet aan te prijzen. Op de onderstaande foto’s is de foto van Sarah zelf te zien waarin ze verwijst naar de fashion winkel. Deze is weggehaald ter behoeve van deze winkel. Op de volgende post is te zien waar je deze jurk óók kunt bestellen. Echter zal de levering van de tweede webshop wel ietsjes langer zijn zoals we allemaal wel weten. Aan de andere kant weet Monique Westenberg als een speer te gaan wat de verkoop van kleding betreft. Anders dan online werd beweerd. Meer daarover via de onderstaande link!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato verwijdert déze foto’s van social media: “Waarom déze foto’s?”

Marco Borsato heeft al een hele lange tijd niets van zich laten horen. Sinds het vermeende slachtoffer aangifte heeft gedaan bij de politie zijn er alleen nog statements naar buiten gekomen via zijn advocaten. Wel zijn er allerlei geruchten over de zanger dat hij wellicht naar het buitenland zou gaan om zijn rust te kunnen vinden.

Op Instagram is het ook al weken stil. De laatste posts van de zanger was de aankondiging van het uitstellen van zijn tour ‘Hef Je Glas Met Mij’. Maar ook dit heeft volgens geruchten met de de zaak te maken die momenteel tegen hem loopt en niet vanwege de coronamaatregelen die destijds nog niet bekend waren. De laatste foto van de zanger is van ruim 9 weken geleden, samen met Rolf Sanchez. Toch blijkt de zanger niet stil te zitten wanneer het gaat om zijn social media. Op 16 december is er namelijk activiteit geweest.

Marco Borsato verwijdert 5 mediabestanden

De eerste die dit opviel was natuurlijk de scherpe showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. Ze schreef: “Apart dat Marco afgelopen donderdag ineens 5 foto’s heeft verwijderd. Wat zouden dat nou voor foto’s zijn.” Het roddelblad van Dirk van den Broek, Ditjes & Datjes, weet te melden dat een “spion” van Yvonne Coldeweijer het volgende heeft laten weten: “Eén filmpje met een klein meisje met een wit jurkje. Een foto met met zijn dochter en drie klasgenootjes. Er stonden zaterdag nog mega veel foto’s met meisjes. Zo balen dit.” Of dit ook daadwerkelijk de foto’s zijn geweest die weg zijn gehaald door de zanger kan het blad niet zeggen. Er zal een deze dagen vast nog wel een handige harry verschijnen die dit weet te achterhalen. Hieronder de foto-statistieken van de zanger waarin duidelijk te zien is dat er 5 mediabestanden zijn verdwenen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nutella-schaarste door hazelnotencrisis: ‘Beter potten hamsteren!’

Hazelnootpastafans dreigen de dupe te worden van de financiële crisis in Turkije. Het land is de hoofdleverancier van Ferrero, de fabrikant van Nutella, en de productie van hazelnoten loopt er gevaar.

Turkije is goed voor 70 procent van de wereldwijde productie van hazelnoten. Door de enorme inflatie van de lira hebben Turkse boeren het heel moeilijk om hun bedrijven draaiende te houden. Bepaalde essentiële producten voor de verbouwing van de noten zijn zowat onbetaalbaar geworden. Het gaat om zaadjes, meststoffen en pesticiden.

Een Turkse bedrijfsadviseur in New York, Turgan Zülfikar, waarschuwt: “De wereld staat op de rand van een hazelnotentekort. Als je fan bent van Nutella, kan je de volgende keer dat je in de winkel bent de potten maar beter gaan hamsteren.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending