Willem-Alexander pissig over kritiek op verjaardagsfeestje Amalia
Connect with us

Celeberties

Willem-Alexander pissig over kritiek op verjaardagsfeestje Amalia

In een korte verklaring liet koning Willem-Alexander donderdagmiddag weten dat hij niets meer te zeggen heeft over het omstreden verjaardagsfeestje van Amalia. Hij woonde de opening bij van het Kunstmuseum Den Haag. Bij het verlaten antwoordde hij duidelijk geagiteerd dat “het heel duidelijk is geweest wat daarover gezegd is.”

De koning beschouwt de kwestie als afgesloten. Willem-Alexander en prinses Amalia kregen zware kritiek omdat ze een verjaardagsfeestje hielden met honderd genodigden. Die fuif vond plaats in het eigen park van de koning, wat als woonomgeving beschouwd moet worden. Volgens de huidige coronaregels mogen er thuis slechts vier personen op bezoek.

Verjaardagsfeest

Premier Mark Rutte schreef in een brief aan de Tweede Kamer dat alle officiële vieringen waren afgezegd. In de tuin van Paleis Huis ten Bosch vond toch een uitgebreid feest plaats, en dat tegen de corona-adviezen in. Rutte beweert dat er maar 21 personen waren uitgenodigd. De Telegraaf weet op basis van bronnen dat er honderd man was.

Celeberties

Wauw: Rachel Hazes heeft nieuwe liefde!

Rachel Hazes had zich deze dagen wel anders voorgesteld. Ze zou namelijk eigenlijk op dit moment in Amerika zitten samen met haar zoon Andre om het laatste gedeelte van de docu op te nemen. Maar helaas kreeg ze ruzie met Andre en hij besloot zijn moeder in te ruilen voor een vriend en zonder haar naar Amerika te vertrekken.

Wellicht had Andre toch de ruzie maar beter kunnen bijleggen, want nu hij met deze vriend op stap is lijkt het toch weer helemaal mis te gaan met Andre. Hij schijnt weer zuipend gespot te zijn met een aantal dames en lijkt dan ook weer terug te zijn gevallen in zijn oude patroon tegen het zere been van Monique aan. Want het nieuws over Andre zijn avonturen in las Vegas hebben Monique inmiddels ook bereikt en Monique is nu helemaal klaar met Andre.

Maar nu even terug naar Rachel, want het schijnt dat ze een nieuwe vriend heeft. Ze deelde namelijk een foto op haar Instagram account van een kado wat ze had gekregen. Die was een hart gemaakt van kerstballen. Onder deze foto plaatste Rachel het volgende bericht:

”Liefde is… gisteravond thuiskomen en een mooi kado voor de deur #ikookvanjou❤️”

Wat we in ieder geval weten is dat rachel nog niet zolang geleden met een mysterieuze man was gespot in een broodjeszaak tegenover haar Theebar. Het zag er volgens een getuige allemaal heel intiem uit. Dus of Rachel zit er weer warmpjes bij met de kerst helaas dan wel zonder haar twee kinderen, want daar heeft ze ruzie mee. Of Rachel zoekt weer ziekelijke veel aandacht.

Hieronder de foto met het kado:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato stopt ermee: ‘Het is over’

Een 22-jarige vrouw heeft maandag bij de politie aangifte gedaan van onzedelijke betastingen door Marco Borsato. Het gaat om een jonge vrouw die de zanger al haar hele leven kent.

Het grensoverschrijdende gedrag zou hebben plaatsgevonden tussen 2014 en 2019. Het Openbaar Ministerie Midden-Nederland zegt de zaak in onderzoek te nemen.

De zanger ontkent, maar trekt zich wel terug als ambassadeur van War Child. Borsato wil zich volledig richten op zijn verdediging en niemand in zijn omgeving daarmee belasten, ‘zeker een instantie als War Child niet, die mij zo aan het hart gaat’.

Het slachtoffer – naam bij redactie bekend – is de dochter van een goede vriendin van de zanger. Die vriendin is al jaren groot fan en voormalige assistent van Borsato.

Het slachtoffer zegt dat Borsato haar al vanaf kleins af aan kent en dat het betasten begon nadat de vader van het meisje in 2013 was overleden.

Uit berichten op sociale media wordt duidelijk dat de jonge vrouw en Borsato elkaar al vele jaren goed kennen en een innige band hebben. Ze sturen elkaar over en weer liefdevolle berichten.

De moeder van het slachtoffer kent Borsato al meer dan 25 jaar en is de zus van een bandlid uit zijn begintijd.

Ze stond jaren voor Borsato klaar en hielp onder meer met het beantwoorden van brieven van fans en het organiseren van fanclubdagen.

In 2019 stopte ze de samenwerking met Borsato. In een lange afscheidsbrief aan vrienden en bekenden op sociale media liet ze weten de thuissituatie niet meer goed te kunnen combineren met het werken voor Borsato.

In een interview met de Telegraaf blijkt nu dat ze Borsato in dat jaar had geconfronteerd met de handtastelijkheden, die ze via het dagboek van haar dochter had ontdekt.

Volgens de krant – die al sinds het voorjaar van dit jaar contact heeft met de moeder van het slachtoffer – is Borsato zelfs bij sessies met psychologen geweest waarbij hij huilend zijn verontschuldigingen zou hebben aangeboden.

Nu het nieuws naar buiten is gekomen krijgt de moeder op sociale media tientallen steunbetuigingen van vrienden die het dapper vinden dat ze samen naar de politie zijn gestapt en aangifte hebben gedaan.

‘Goed dat er aangifte ligt’

Marco Borsato ontkent de aantijgingen. Dat deed hij al eind vorige week en daar blijft hij bij, ook na de aangifte van vandaag.

,,Ik heb zojuist kennis genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan”, reageert Borsato bij monde van zijn advocaat Knoops.

,,De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie.

Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd.

Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers mocht vernemen.”

Knoops zegt dat hij uit de media moest vernemen dat er aangifte is gedaan. ,,Kwalijke zaak. Wij zijn niet geïnformeerd.”

Borsato ligt al enige tijd onder vuur nadat verschillende juice channels, kanalen die ongefilterd roddels over BN’ers verspreiden, de zanger betichtten van grensoverschrijdend gedrag bij enkele minderjarige meisjes.

Het zou gaan om meisjes van 13 en 15 jaar. Een van die slachtoffers heeft nu dan toch aangifte gedaan, na een aantal jaren te hebben geaarzeld om verschillende redenen.

Mogelijk zullen andere jonge vrouwen die zich door Borsato geïntimideerd hebben gevoeld, als getuige gaan optreden in de zaak.

Advocatenteam

Vorige week liet de zanger weten de aantijgingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag niet langer over zich heen te laten komen.

De 54-jarige zanger liet via zijn advocaten Carry Knoops en Geert-Jan Knoops weten dat hij justitie vraagt om onderzoek te doen ‘naar de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen’.

Het was de eerste keer dat Borsato, via zijn advocaten, reageerde op de geruchten van mogelijk grensoverschrijdend gedrag.

In de door Knoops vrijgegeven verklaring stond dat Borsato ‘reeds medio 2020′ het kantoor heeft verzocht ‘om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.’

Er was tot en met afgelopen weekend geen aangifte gedaan tegen Borsato. Enkele min of meer bekende mensen uit de showwereld zeiden wel in contact te staan met een of enkele moeders van de vermeende slachtoffers.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ook Rachel Hazes is slachtoffer van Marco Borsato

In de zaak rond Marco Borsato zijn er alleen maar verliezers. Naast het slachtoffer is er zelfs ook nog Rachel Hazes. Ook zij heeft zwaar te lijden, want wie heeft het nog over haar? Dringend tijd om zelf een beetje de aandacht op te zoeken.

Gisteren postte Rachel op haar Instagram een kiekje van een enorm hart, gemaakt van kerstballen. Ze doet uitschijnen dat ze opnieuw van straat is. “Liefde is… gisterenavond thuiskomen en een mooi kado voor de deur.” Later geeft ze nog mee: “Dadelijk hoor je de rest.”

Aanbidder?

Haar roep om aandacht blijft niet onbeantwoord. De showmedia springen er meteen bovenop. Iedereen vraagt zich natuurlijk af of Rachel opnieuw een vriend heeft? Hazes-volgeling Guido den Aantrekker duidde het nieuws bij Shownieuws. “We hebben weer een mysterie in de show, hartstikke leuk. Nee, zij plaatste op Instagram een foto van een nogal groot uitgevallen hart. We zien het hier. Daar stond ook een boodschap bij.”

Haar bericht hint duidelijk in de richting van een nieuwe liefde of een aanbidder. “Dan gaan natuurlijk bij Shownieuws op de redactie alle toeters en bellen af, verloven worden ingetrokken, want er moet natuurlijk uitgezocht worden hoe dit zit”, legt Guido uit. Hij bevestigt ook dat de redactie vervolgens even contact opnam met omgeving van de weduwe van Hazes.

Flauwe grap

En wat zegt die omgeving dan? “Daar wordt eigenlijk een beetje de suggestie gewekt dat het om een grap gaat. Als je de post eronder leest, dan zie je ook dat bijvoorbeeld Els Hofland, haar zus, zegt: ‘Oh, heb ik iets gemist?’ En dat Rachel zegt: ‘Nee, jij weet alles al!’ Met heel veel lachebekjes.”

Guido denkt dan ook dat het gewoon om een cadeau van zoon André Hazes gaat om haar te bedanken voor de goede zorgen die hij krijgt in hotel mama.

Doorgaan met lezen

Trending