Wim Kieft is kapot van verdriet na verschrikkelijk nieuws
Connect with us

Meest bekeken

Wim Kieft is kapot van verdriet na verschrikkelijk nieuws

Oud-voetballer Wim Kieft is een tijdje niet op de tv verschenen. Normaal was hij één van de vaste gasten bij het programma VI. Nu schuift vanavond voor het eerst weer aan bij het nieuwe VI Vandaag.

Wim en zijn collega’s Wilfred Genee, Rene van der Gijp en Johan Derksen wilde niet vertellen wat er met Wim aan de hand was en waarom hij even een pauze nam. Veel mensen dachten dat hij wellicht weer een terugval had in zijn drugsgebruik. Maar dat blijkt het allemaal niet geweest te zijn.

Wim laat nu aan de Story weten dat zijn zus Sonja onverwachts overleed aan hartfalen in haar slaap. Hierdoor had Wim tijd nodig om dit grote verlies te verwerken. Vandaar dat Wim even paste voor al zijn tv werk.

Maar vanavond schuift Wim dus voor het eerst sinds lange tijd weer aan bij de vertrouwde tafel naast Rene van der Gijp en Johan Derksen.

Overigens is er nog een vaste gast van VI die een groot verdriet te verwerken heeft. Jan Boskamp de publiekslieveling rouwt nog steeds om het plotseling overlijden van zijn 19-jarige kleinzoon. Wanneer we hem weer een keer terug zien aan de tafel van VI is niet duidelijk.

Meest bekeken

André Hazes was niet alleen in de club: “Samen met deze dame!”

André Hazes lijkt het vrouwelijk schoon nog steeds voor het uitkiezen te hebben gezien alle geruchten. Sarah van Soelen heeft in een recent interview aangegeven dat de toekomst tussen de zanger en haar nog niet zeker is. Ook lijkt Monique Westenberg nog open te staan voor een verzoening met de zanger gezien haar eerdere hints en statement op zijn verjaardag.

Wat de zanger allemaal zal gaan doen is nog onduidelijk, hij lijkt altijd te gaan waar de wind heen waait. In de tussentijd heeft de zanger namelijk ook al een kortstondige relatie gehad met een andere dame, Anne Rose. Ook hiermee lijkt het contact nog niet geheel te zijn verbroken gezien de banden die deze dame met Rachel Hazes heeft. Afgelopen weekend is de zanger behoorlijk vaak gespot en er zijn dan ook flink wat foto’s bij de juicekanalen terecht gekomen. We weten dus precies waar hij allemaal geweest is.

André Hazes gekiekt tijdens feesten!

Na een etentje met onder andere zijn moeder bij La Brochetta was de avond nog niet afgelopen. Onder andere Yvonne Coldeweijer en Juicechannel hebben foto’s van de zanger geplaatst dat hij aan het feesten is bij de Chin Chin Club op de Rozengracht in Amsterdam. Dit was in de nacht van De Nacht Staat Op. De zanger werd gespot met een biertje waardoor Coldeweijer schreef: “Als dit geen 0.0 biertje is kunnen we toch concluderen dat je VOOR SAUS al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten André. om te janken.” De zanger werd met de mede-eigenaresse van La Brochette gespot. Echter lijkt het erop dat deze dame al bezet is. Welsey Sneijder zou volgende de juicekanalen ook aanwezig zijn geweest. Hij had meer geluk bij een vriendin van de desbetreffende dame. Foto’s hieronder, swipe voor meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Vanaf 25 februari geen mondkapjes en coronapas meer

Het kabinet kondigt morgen vrijwel zeker aan dat de samenleving terug een beetje meer open mag. Zo gaat het sluitingsuur voor de horeca naar 1 uur en hoeft er geen anderhalve meter afstand meer gehouden te worden. Er komen ook verruimingen voor evenementen en de cultuur. Het thuiswerkadvies wordt afgeschaft.

Nu raakte bekend dat het kabinet nog sneller en nog meer wil gaan versoepelen. Zo zouden de coronapas en de mondkapjes vanaf 25 februari al niet meer nodig zijn.

Vanaf die datum moet dan alleen nog een negatieve test getoond worden om toegang te krijgen tot festivals en evenementen.

De beslissing komt er nadat duidelijk is geworden dat de coronapandemie geen grote problemen meer veroorzaakt in de zorg. Vanavond volgt er nog een advies van het Outbreak Management Team, maar de versoepelingen zijn alvast zo goed als zeker.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Schokkend nieuws na vermeende mishandeling door Lil Kleine

Verschillende bekende Nederlanders hebben zondagavond geschokt gereageerd op bewakingsbeelden waarop te zien zou zijn dat Lil Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes mishandelt. Onder anderen Jim Bakkum en Miljuschka Witzenhausen lieten zich op social media uit over de beelden die Yvonne Coldeweijer deelde via haar juicekanaal Life of Yvonne. Lil Kleine is zondagavond aangehouden op verdenking van mishandeling.

‘Even voor alle duidelijkheid: wat een vrouw ook tegen je zegt en hoe kwaad ze je ook maakt, fysiek blijf je te allen tijde met je poten van haar af’, stelt Bakkum, die in zijn bericht Lil Kleine niet bij naam noemt, maar refereert aan de bewakingsbeelden. Daarop lijkt te zien dat de rapper zijn vriendin aan haar haren uit een auto trekt en haar hoofd tussen de autodeur klemt. ‘Ik was echt in shock na het zien van deze beelden, wat een disrespect naar in het algemeen de vrouw, maar in dit geval naar de MOEDER VAN JE KIND. Kappen man…’

Witzenhausen stelt dat haar maag omdraaide na het zien van de ‘heftige mishandeling’. ‘We kunnen dit niet ontzien. Vorige keer wisten we het. Maar hadden we geen beelden van het moment. Nu zien we het’, verwijst Witzenhausen naar een vermeend eerder incident tussen Lil Kleine en Vaes. De rapper zou Vaes vorig jaar mei op Ibiza hebben mishandeld. In een video ontkende de influencer dat er sprake was van fysiek geweld.

Album

Lil Kleine bracht onlangs een nieuw album uit waarop hij rapt over zijn relatie met Vaes, met wie hij een 2-jarige zoon heeft. “Het treurige is, de vorige keer dat er een geweldsincident was tussen Lil Kleine en zijn vriendin Jaimie, maakte Lil Kleine er een album over”, twitterde Luuk Ikink. “Dat album staat nu overal op nummer 1.”

Niet alleen bekende Nederlanders reageerden geschokt op de beelden. Lil Kleine was zondagavond al snel trending topic op Twitter, evenals zijn bijnaam Pauperkabouter. Die gaf cabaretier Peter Pannekoek de rapper in zijn oudejaarsconference, waarin ook hij het incident op Ibiza aanhaalde.

Doorgaan met lezen

Trending